Bijzonderheid: het ware verhaal van het Jodendom

Bijzonderheid: het ware verhaal van het Jodendom
Het ware verhaal van het jodendom: wetenschappelijke geschiedschrijving, van de bank seigniorage. Monografie, de verzorging van de Prof. Scarola Lorenzo herdrukt zolang er geen winst op doel en met de verplichting van de: bron van het citaat:
http://ilcomandamento.blogspot.com
1, Inleiding:
Seigneuriage, dat is voor de bancaire criminaliteit criminele usurpatie van de soevereiniteit
Mensen: is voor enige tijd, Dat ik ben bezorgd, op de vraag van de monetaire seigniorage: primaire en secundaire. Die ik heb gevonden is er een omvangrijke literatuur zowel nationaal, internationaal That. Dat is de crux, volgens het huidige systeem aan de Europese Centrale Bank, enz ..., ook van prive-eigendom van de gebruikelijke (SpA), is toegestaan om geld te creëren vanuit het niets, alleen de prijs van het drukken! is met dit geld, dat de verlichte, of joodse bankiers, waren in staat om een onzichtbare rijk te creëren. de verlichte kan de effecten van State (Bot & GDT, enz. ..) te kopen zodat de staat in de schulden, en indirect, van betekenis, van ons allemaal in de schulden. Om op de normale banken, is ook toegestaan, van het geld uit het niets geschapen, Dat is als de kredietverlening aan de private reserve gegeven op basis van een (fractionele) belachelijk. Dit geld wordt vervolgens verzocht terug: van de in rekening gebrachte rente. Dit mechanisme crimineel, duivelse en perverse is de basis, aan de ene kant, meer en meer van de verslechtering van de overheidsschuld, deel uit van een geleidelijke verarming van de gemeenschap, dat, terwijl, al het geld op dit moment in omloop zijn, is ten laste van de root van een schuld ongerechtvaardigde en ongeneeslijke, zoals voor het betalen van de rente, het geld nodig, nog niet is afgedrukt: Dat dit is de deur naar de monetaire crisis. Kortom, alles wat het bankwezen, dat is het fundament, de geheel van onze instellingen? Dit is een misdaad: absolute en totale! Ik voel me vreselijk, dit fenomeen, voor de enorme schade, Dat is het creëren, op nationale en internationale economie, maar nog ernstiger is het feit dat niemand over gesproken. Wat denk je? Seigniorage en bankfraude - Forum van: http://www.Finanzaonline.com
---------------
2 e introductie:
Seigneuriage, bankieren, of van criminaliteit en criminele overweldiging van de volkssoevereiniteit:
We worden geconfronteerd met de meer ernstige van het misdrijf van de gehele geschiedenis van de mensheid, gemaakt door degenen die hebben georkestreerd achter de vijfde van het verhaal, alle tragedies van de laatste vijf eeuwen, vervuilende, manipuleren, het opsporen en doden, niet alleen de gebeurtenissen beleid, maar de fondsen ook historische en wetenschappelijke, corrumperende elke vorm van wetenschappelijk onderzoek en de geschiedschrijving, door de arrogante absolute macht: financieel, media, politiek en institutioneel. Aangezien de particuliere eigenaren van het IMF, het monopolie van het beleid van 5 eeuwen hebben de laatste tijd en hebben ze het monopolie van de informatie, waardoor, het begeleiden van de consensus: dit is een absolute macht corrumpeert absoluut Dat de geesten van mensen, het zijn gedwongen te leven in een virtuele realiteit, zoals ze worden geleid door de manipulatoren van de overeenkomst .. Ze zijn: de verlichte aan de basis van elke oorlog, van elke revolutie, die elk van de materialistische ideologie en totalitarisme. In feite een Internationaal Monetair Fonds, aan het einde van zijn cyclus, na de gedevitaliseerde en arme mensen, heeft enorme behoeften van grote en vernietiging: mannen van onroerend goed en, voor regeneratie en voor het nemen van meer en meer, meer controle van de instellingen. Dat is ze te vervalsen en verdraait elke Republikeinse Grondwet, in feite, de monetaire soevereiniteit van een volk niet toewijsbaar is: dit wordt voorgesteld als een absolute misdaad, moord: om de schade van de gehele menselijke ras. Napoleon die sympathiseerden met de internationale bankiers: Vanwege de fortuin, maar zijn nederlaag ook van het feit, draaiden hun: Tegen, in de afgelopen jaren van de regering zijn, zei hij: "Als een regering is afhankelijk van geld van de bankiers, de bankiers zijn niet de heersers om de situatie onder controle, want de hand is dat van de bovenkant van: Dat is de hand van: Het geld is niet thuis, de bankiers zijn zonder patriottisme en zonder fatsoen, hun doel is de de winst (Ref. . 4) De Federal Reserve is een eigenschap prive. (Thomas D. Schauf van) 1992
------------------------------------
3 e introductie:
Seigneuriage, bankieren, of van criminaliteit en criminele overweldiging van de volkssoevereiniteit:
*** Ironisch genoeg, we moeten snel handelen, ook sparen voor deze moorden door de dood, die meer verdiend de dood dat de soevereine overheid, zijn verdwenen van de planeet, soms zijn ze beter voorbereid, door de Inquisitie, en de vele uitzettingen van de Joden , Maar al gefaald in haar taak: voor de neutrale karakter: ook pastoraal. Maar, dat echter, hebben geleden: voor hen, vooral de onschuldige hun landgenoten: heel veel onrecht en onderdrukking dat zij, de Joden hebben, ontvangen voor de schuld van de verlichte, niet in slagen de autoriteiten bijna nooit, te raken de echte schuldigen. Door hun afwijkende misdaden schuldig bent, als de drank het bloed van kinderen en voor hen om de demonische rituelen, Dat het licht aan: deze internationale joodse bankiers, en ze hebben altijd gevolgd. De woede van het volk, voor de meer blinde overweldigen vooral de onschuldige Joden in alle delen van de wereld (zoals altijd). In feite zijn de schuldigen slim vermomd, onder hen de lijn, want dan verdwijnen, verdwijnen als deze op het juiste moment. De leiders van de joodse gemeenschap, en de rabbijnen hebben natuurlijk, van de enorme schuld: ook zij, voor het hebben van een crimineel van een dergelijke omvang verborgen. Zeker, ze verdienen de dood, om reden van de bank seigniorage, vele miljoenen van criminelen, van deze, het grootste aantal, niet joden, maar medewerkers: Freemasons, politici, journalisten, Satan, enz. .. dat is, een klantendienst wereldwijd alle NWO.
*** Helaas, dat verhaal is altijd van dramatische van het IMF, dat zal terugkeren, met de historische cycli: de vernietiging van de oorlog leugens en wreedheden. De mensheid, verblind door zijn corrupte politici en satanisten, blijven van toepassing op alle volkeren en het Joodse volk, de rekening van zoveel onschuldig bloed, Holocaust, tot op heden, dat is de rekening van het strafrecht en de georganiseerde fraude van de bank seigneuriage? Dat is niet, en hopelijk nooit meer mag hebben, zoals misdaden zonder weerga in de menselijke geschiedenis. Een verhaal van bloed en van haat, van overmatig excessen en misdaden, is het opnieuw verschijnen voor het menselijk ras, als gevolg van de onvermijdelijke implosie van het systeem het internationale bankwezen. (Belastingparadijzen, witwassen van geld en seigniorage van Marco Saba - 19 augustus 2004).
*** Maar de verdachte, de verdachte en nog veel meer dat, dat is wat de echte schuldigen & crimineel, ze blijven te verbergen en weg te komen, zoals altijd succesvol is in
geschiedenis, en het is deze, dat heeft toegestaan de oprichting van een dynastie van bankiers, occulte en onzichtbare monarchie, Dat ongedeerd door het Millennium, en laat achter dat het of, paden van horror, vernietiging en dood, waarop te speculeren, en duivels lachen, net als de staat van de al te voor de hand liggende en bewijsbaar, het bloedbad van 11 september staat. Hun echte rijkdom en macht: is het bezit en de controle van de satanische ideologie, dat tot doel heeft met groot succes, de vernietiging van de menselijke waardigheid en van de bijbelse monotheïsme, Dat is de bron van alle humanisme, en niet het bezit vulgaire van het geld of van het pand. In feite zijn deze joden werden geplaatst op de wereld als de goden, ze zijn naar de absolute macht te bezitten. Cain is alsof de Jood, een ras van "van de vampiers," en zijn gemaakt van zijn de meesters van de occulte wereld, vindt u altijd de helft van de doden Abel Jood, en dat, in feite is het voortbestaan in de geschiedenis : een onverzoenlijke haat tussen de Babylonische geloof (herhaald in deze "verlichte") en het geloof van Abraham - Isaak en Jakob dat punt van de dood op de 10 kinderen zullen komen te vloeken op 12, omdat de historische waarheid (artikel hieronder), zoals altijd, is altijd een Bijbelse waarheid. Sinds de gaven van God zijn "onherroepelijke", zullen ze altijd blijven, het Joodse volk, Dat is het ware verhaal van de klok. Voor beter, voor slechter, dat is, in een meedogenloze broederstrijd geschiedenis, van satanische Joden en van de joodse verering van JHWH, in deze clash zal het lot van het menselijk ras te beslissen, terwijl de christenen in complete onwetendheid, ze niet weten dat:
* 1 - omdat, in Christus, ook zij zijn geboren naar Bethlehem;
* 2 - omdat, in Christus, ook zij zijn joden van de stam van Juda, en als
dergelijke, alle christenen zijn afstammelingen van de gaven van de koning David;
* 3 - zal er een wederzijdse benadering, progressieve en meedogenloze van de joden en christenen, onder hen van hun competitie, zeker in een enkel lot van het leven of dood.
-----------------------------
Bijbelse verhaal van Abraham, 1800 to.C. :
de joden, volgens de Bijbel, zijn afstammelingen van Abraham, door middel van een bijkantoor familie: dat is gekoppeld aan Sem, een van de drie zonen van Noach.
In de rijkdom van de lagere Mesopotamië Terak (Tarah) waren zeer groot, hebben we een gedetailleerde lijst van de rijkdommen die Abram een erfenis ontvangen van zijn vader Terak (toen werd gedwongen om te vluchten uit Mesopotamië, waarschijnlijk de reden van demonische sekten, met aangrenzende . de zeer gewone, menselijk slachtoffer, dat u te maken op de Ziggurat, een prototype dat werd de ideologie van de toren van Babel, en hoe meer we weten:. New World Order Dit is de realiteit waarmee de, Abram ging, in onverzoenlijke conflict, de dienaren van zijn vele: waren nomadische of semi-nomadisch, herders van koppels families werden verdeeld in clans, die elk geregisseerd door meer senior lid De stam, waarvan hij nu de jonge aartsvader Abraham, dan. door God geroepen: Abraham (vader van vele volken), kwam uit Ur (omgeving van Basra, Zuid-Irak), en we gingen de Eufraat Harann kamer: dus, Abraham, de zoon van Terach, kwamen vestigen in de buurt van Hebron, in Palestina, rond het jaar 1850 to.C.. De nakomelingen van Abraham, gedwongen door een hongersnood, ging toen om zich te vestigen in Egypte, waar aanvankelijk verwelkomd als gasten, leed vervolgens verlaagd zo enorm groot, en ingetogen, een verschrikkelijke slavernij. Dat duurde vier eeuwen , maar zal worden bevrijd door Mozes en Jozua in de dertiende of vijftiende eeuw. to.C..
*** De Joden niet afdwalen, zoals ten onrechte is vastgesteld, voor een tijd, in de Sinaï, zoals het was onder de heerschappij van Egypte, maar vandaag weten we met zekerheid
Dat gestationeerd, voor alle tijd die in Saoedi-Arabië van de woestijn (die zorgvuldig is omheind en ontoegankelijk gemaakt berg die het theater van de werkelijke openbaring van de Tien Geboden was), en waar hij speelde bijna alle afleveringen van dat veertig jaar gedwongen nomadisme , niet omdat de Joden wilden toetreden tot de wensen van God, dat terwijl het tonen van hun ongelooflijke wonderen elke dag, voor het levend houden, in een totaal onherbergzaam, een bevolking van 2 miljoen mensen. Dit alles is precies verteld in het boek Exodus.
*** Mozes gekruist, met de zijn volk naar het land ten oosten van de Rode Zee. De Mozes zijn volk leidde tot de grenzen van het land Kanaän, toen bezet door kleine
stadstaat, altijd onverenigbaar is met de ervaring van de zuivere monotheïsme.
----------------------------
Begin van de twaalfde eeuw monarchie. to.C.
*** De profeet Samuël geheim gezalfde Koning Saul, waardoor aanleiding wordt gegeven aan de monarchie.
*** Alleen met David, Was herstelde de eenheid van de natie en maakte nog meer vaste stof door de bezetting van nieuwe gebieden, zoals een van de Was Jeruzalem: de stad die de koning was van Melchizedek, en dat is de berg Moria, waar Abraham werd verleid door God, en waar, in Abraham moet offeren zijn zoon Isaac. Jeruzalem werd de politieke en religieuze hoofdstad. tot de dood van Salomo, echter, werd het koninkrijk verdeeld in Israël in het noorden en Judea in het zuiden. Schisma (933), aan het einde van het koninkrijk van het noorden (722), de eerste deportatie van Nebukadnezar (598),
*** Echter, deze stadstaten, en voor de mensen om hem heen waren meer vijandig, en ze bedacht een onderlinge haat, niet gemakkelijk te overwinnen, maar vooral de culten waren de oorzaak van afgoderij, Dat werd voortgezet tot het geheim van dramatisch toegenomen en heftig als een fenomeen van de massale (875-853 Achab strafrechtelijk trouwde Dat de Fenicische prinses Izebel, ging naar de geschiedenis in als de vrouw meer perfide en wrede), terwijl dezelfde verering van JHWH, probeerden ze te onderdrukken van blijvend. Maar de rechten van de ware identiteit van JHWH en Israël waren ongelooflijk effectief en ongelooflijk verdedigd alleen door de profeet Elia Thisbiet.
*** Jeruzalem zal worden vernietigd onder Nebukadnezar, en de mensen, en de schatten van de tempel zal worden overgedragen aan Babylon. VI sec. to.C.
*** De diaspora begint in de zesde eeuw. to.C.: sterke eerste groep vestigde zich in Mesopotamië, vervolgens in de hele oude Oosten, Griekenland en Rome, de gemeenschap talrijker dan van Alexandrië van Egypte, waar zelfs tweederde van de bevolking bestaat uit joden was, dan zullen vrijwel alle afgeslacht door de volkswoede.
*** Gezien door meer nobele geesten, maar ze waren meer voor de look met wantrouwen en verzet van veel van deze aversie herhaald door: Tacitus
Horatius, Juvenalis, Plinius, Martialis en anderen maken bijna een culturele stichting dat dat de fundamenten gelegd voor de moderne anti-semitisme. (P.89 Giacomo Martina, "De Kerk in het tijdperk van het absolutisme," Ed. Morcelliana). To.C. In 539 echter, Cyrus veroverde de stad en mogen de gedeporteerde joden
terugkeer naar hun thuisland en de wederopbouw van de tempel.
*** Vocht in de Hellenistische periode en tenslotte veroverd door Pompeius in 63 to.C. Genoten beetje vrede van Jeruzalem. 70 to.C. in Palestina: De verovering van Jeruzalem aan het werk van de Romeinen. Vond plaats tijdens de post voor de twee beslissende gebeurtenissen in de Joodse geschiedenis:
* 1 - De dood aan het kruis van Jezus de Nazarener, die geboren werd naar Bethlehem, volgens de Schriften, en
* 2 - de opstand van de 66 AD, de Zeloten aangewakkerd door extremisten, en eindigend met Vespasianus in 70 na Christus die de natie van Israël vernietigd en begon de
diaspora meer van de lange geschiedenis die zal duren tot het opnieuw opzetten van de nieuwe naar de Staat Israël en dat voor sommige opzichten, nog steeds voortduurt.
---------------------
DE KERK, de Joden en antisemitisme:
*** Anti-semitisme [(Dat is meer bezig met de exegese van het verhaal) van L. Carli, Het joodse vraagstuk in de voorkant van het Vaticaans Concilie II, "Gym van de geestelijkheid", 44 (1965), p. 185 -203, 465-476; kan ...)] enz. worden beschouwd als in wezen een bepaald aspect van een meer uitgebreide fenomeen, het racisme dat de werkelijke oorzaak zijn van menselijk egoïsme heeft, en presenteert met de andere uitingen van het racisme dezelfde analogie, zelfs als de religieuze factor oefent een grotere invloed in dit geval dat van anderen.
*** Het, niet alleen voor de christelijke wereld: is duidelijk zichtbaar in de vierde eeuw. to.C., zo niet eerder, en verder reikt dan de christelijke omgeving, die aanleiding geven tot een heidens antisemitisme, moslim, rationalist, marxist, Nazi. de historici zijn grotendeels in overeenstemming in het identificeren van de oorzaken van deze wijdverspreide vijandigheid tegenover de Joden, maar debat over het werkelijke gewicht dat de verschillende factoren wordt uitgeoefend in het ontstaan en de ontwikkeling van anti-semitisme (p.89 Giacomo Martina, "de kerk in 'leeftijd van het absolutisme, "Ed. Morcelliana)
*** Voor de meerderheid (Poliakov, Simon, enz. ..) de afkeer komt voornamelijk voor religieuze redenen, en slechts later meer, de hoogte is ernstig, van sociaal-economische redenen. Maar alleen voor sommige (Lazare), dit zijn de echte oorzaak van anti-semitisme, Dat en alleen op een later tijdstip, is op zoek naar een religieuze rechtvaardiging. (P.89 Giacomo Martina, "de kerk in het tijdperk van het absolutisme, uitg. Morcelliana)
*** Toegewijd aan meer verschillende beroepen, werden de Joden hield nauw met elkaar verbonden en genoten van de voorrechten van sommige van die manier konden ze zich onthouden van handelingen van heidense aanbidding en van het werk op zaterdag (p.89 Giacomo Martina, "de kerk leeftijd absolutisme ", uitg. Morcelliana). In de tiende eeuw in Palestina:
doorgegeven aan de van de Fatimiden in Egypte en later naar de Seltsjoeken, terwijl de nieuwe veroveraars waren redelijk tolerant met de joden, maakte het moeilijk de toegang tot de christenen tot de heilige plaatsen, soms vervolger van de pelgrims en de inheemse christenen.
*** De moslims waren in staat om geleidelijk te vernietigen het koninkrijk van Jeruzalem en
de Syrisch-Palestijnse regio in het kader van de Mamelukken van de Egypte. In XIVsec.
*** Bankers, had kooplieden en matrozen van Genovese (van Genua) verrijkt vaardigheden en dat bracht de technologie het Iberisch schiereiland naar steeds meer en meer invloedrijke Portugal. (P.211 Roberto Finzi loop van de geschiedenis Zanichelli)
In de veertiende en vijftiende eeuw. In Palestina:
*** Hij had wat de immigratie van Joden, de verdrijving van de Sefardische uit
Iberische landen geleid tot een nieuwe en meer omvangrijke immigratie. In de zestiende als. In Palestina: de Mamelukken van Egypte in de zestiende eeuw. De Ottomanen nam de administratie van die, met uitzondering van de periode van Suleiman de Grote.
----------------------
- De Fugger
De meer belangrijke familie van merchant-bankiers-industriemolens van de tweede helft van de vijftiende eeuw is zeker een van de Fugger in Augsburg, maar verhuisde van Zweden in 1368. Hun voornaamste inkomsten kwamen uit het buitenland uitwisseling van collecties van de rekeningen voor de derde van de leningen. In 1488 bij terugkeer van een grote lening aan bij de aartshertog van Oostenrijk, kreeg de volledige productie van het zilver van de Tirol. aan het einde van de vijftiende eeuw, de Fugger de mijnen gecontroleerde van het zilver, koper, ijzer van de Silezië, van de Slowaakse Republiek, van de Bohemen van Tirol, Karinthië en van de van de Spanjaarden. Bankiers van de Habsburgers, nam een grote politieke invloed.
Toekenning of minder: van de leningen aan de soevereine, waren ze in staat invloed uit te oefenen op het beleid van de tijd. Is het geval van Karel V, keizer: de nodige stemmen voor de verkiezing, werden gekocht met geld van de Fugger. In 1500 de Fuggers had geopend, met inbegrip van een aftakking naar Rome. In ruil voor leningen van de paus, won het contract van de aflaten, in Centraal-en Oost-... de Cardinals hebben om op te staan voor hem, en al de kooplieden van de wereld hebben noemde het "geïnspireerd". In 1557 Filips II niet kon: de terugkeer 1,5 miljoen dukaten in 1630 en het totale verlies voor ontevreden schulden: bewezen door de Habsburgers of 8.000.000 dukaten. (P.265 Roberto Finzi loop van de geschiedenis Zanichelli). Deze astronomische cijfers, die al aangekondigd, toen hij nog niet was de nominale geld, uitgevonden die echte macht, zelfs als verborgen en onzichtbaar, achter de façade van de regeringen kunnen uitoefenen woekeraars. Macht zo dubbelzinnig, want het onmogelijk om echt te voelen. Maar een verwoestende kracht, echte kracht van leven of van de dood op het volk. (Het meesterwerk zal worden geëxploiteerd door de joodse bankiers die de financiering van de Franse Revolutie en de communistische zaak de vernietiging van de monarchieën katholiek, nu alleen de verdediging om de criminaliteit in hun projecten (Prof. Lorenzo Scarola). Tegelijkertijd staat een nieuwe bourgeoisie ( XV eeuw). die zorgvuldig beheerd, zijn de financiële behoeften van de monarchie, en de hun onvermogen om een netwerk van een efficiënte inning van belastingen te bouwen.
Karel V, opgemaakt voor de bankiers, waarom het grote geld, dat hij de benodigde van zijn uitgestrekt rijk, door het gebruik van mijnen van edele metalen, zowel op het Europese continent op de kolonies ... Dat (Roberto Finzi, loop van de geschiedenis, de moderne tijd, Zanichelli blz. 258) 1520-1621: De "revolutie van de prijzen" of net de inflatie voor het eerst op de economische levensduur met een verwoestende kracht. In een enkel jaar in de Duitse stad Speyer: de rogge steeg van 15 keer, de erwten en de tarwe van 13 keer, enz.. Inflatie wordt veroorzaakt:
* 1 - een verlies van waarde van de inkomsten en vaste annuities, * 2 - een stimulans voor investeringen, van de mercantiele middenklasse, professionele en vooral financieel. De traditionele adel is zo bedreigd door deze nieuwkomers, zowel op economisch, sociaal en politiek. (P.231 Roberto Finzi loop van de geschiedenis Zanichelli)
*** De verklaring gevonden door moderne economen, dat is de theorie: de hoeveelheid van het geld, dat de naam een van de '500 lange inflatoire, niet alleen laat veel twijfels, maar ongegrond is, ook misleidend, economen en historici, aanhangers van het huidige financiële systeem, geld om de goederen, die nu is bewezen onwaar en afgewezen door de wetenschapper prof te assimileren. Giacinto Auriti.
*** Zelfs Jean Bodin (1568), in feite, had de vinger op het probleem van de vorming van de monopolies, zoals dat de werkelijke oorzaak van de lange-genaamd '500 inflatie was in feite, van cruciaal belang voor het argument van de economen 'neiging of afgestemd op de grote bedrijven, zoals Azpilcueta De Martin (1483-1586) en EJ Hamilton (1934), helemaal niet in staat om een account van het feit dat te geven: "De inflatie vele decennia begon voor de Amerikaanse goud en is daarom toe te rekenen aan de belangen van de geldschieters en de bank de financiering van de monopolies, in feite zijn beide draaien, geen scrupules, in criminele activiteiten, zoals speculatieve "(p.249 Roberto Finzi loop van de geschiedenis - Zanichelli).
----------------------
Van oorlog naar het faillissement.
In 1565 de voormalige Venetiaanse ambassadeur naar Milaan, schreef aan zijn regering dat: "De katholieke koning, de Spaanse koning, werd voor de voorbije oorlogen, in een wirwar van geld dat bijna de hele weg van haar inkomsten wordt verbruikt in het betalen van rente..
*** Daarom is alleen de overheidsschuld te oncontroleerbaar, het is bijna uitsluitend gegeven door de belangen echter dat in de tijd exponentieel groeien, in feite het ontvangen kapitaal geneutraliseerd wordt, met behulp van de strategische truc van het faillissement. Zo hebben we de opkomst dat het idee dat duidelijk is dat u rente te betalen voor het geleende geld, aan de deur middeleeuwse ideeën achterlaten op woeker.
*** Het tekort van de overheidsfinanciën structuur wordt georganiseerd in staten zoals de zestiende eeuw. (Roberto Finzi, loop van de geschiedenis, de moderne tijd, blz. 260-262 Zanichelli)
*** Hieruit volgt dat de betaalde rente, als vergoeding van het krediet kan en mag in geen geval de 10% van het kapitaal geleend (Prof. Lorenzo Scarola) niet overschrijden.
----------------------
JODEN en antisemitisme: James Martin De Kerk en het tijdperk van het absolutisme VOL 2. Morcelliana:. DE JOODSE KERK & de blz. 89
SURE ANTISEMITISME onterecht is en is de vrucht van racisme en intolerantie.
*** Helaas, het anti-semitisme, het is niet beperkt tot de christelijke wereld, maar het was wijdverspreid en gevarieerd in andere culturen en religies, voor het gevoel van identiteit die, heeft geleid tot het Joodse volk om de identiteit te behouden. Alleen voor de historische redenen voor de sociaal-economische Lazare (slijtage) waren de werkelijke oorzaken van agressieve anti-semitisme. Hij verweet de Joden (niet altijd verkeerd om):
* De atheïsme
* De luiheid,
* De hebzucht,
* De smerige,
* De immoraliteit,
* Geheime rituele offers.
de geheime rituele offers, Dat is de realiteit, is altijd alleen uitgeoefend door een aantal gedachten doorgeschakeld op voorbeeld van de cultus en de ideologie, religieuze Babylon. Dit alles zal worden weerspiegeld ideologische en religieuze wereld in de moderne satanisme Dat alles zal de negatieve patroon van de liturgische het katholicisme, maar wel dat niet kan worden toegeschreven aan een volk historisch. Helaas zijn deze satanisten zijn de bankiers occulte Dat dynastie nu onbetwiste politieke macht heerst over de hele wereld op een manier die de Franse Revolutie tot vandaag).
*** Echt niet voort uit de sterke geest van het lichaam die hen isoleert van de rest van de bevolking. (James Martin De kerk en het tijdperk van het absolutisme VOL 2 Morcelliana -. KERK & de JODEN blz. 89)
Anti-semitisme en de Spaanse Inquisitie
*** Voor de christelijke samenleving en de christelijke staat voor de joden (bron: S. Dubnow-Weltgeschichte des Volkes judischen IV-VI, 1926-1927 G. Caro, Sozialdemokratische Arbeiterspartei-und
Wirtschaftsgesschichte der "Fudem im Mittelalter und in der Neuzeit te vol., 1908-1920) was een vreemd element, niet soortgelijk zijn, kon je zien in hen een
"Enemy mensen" in hun religie een "verwerpelijk en godslasterlijke leer."
*** Zelfs de eerste christelijke keizers van Constantine om te beginnen met hen onderworpen aan wettelijke beperkingen, met name verbood hen:
1. Nota van christelijke slaven en trouwen met een christelijke vrouw (Constance 339),
2. li uitgesloten militaire dienst (Honorius 404)
3. en van alle openbare ambten (Theodosius II 438).
*** De Joden tot het christendom waren vrij kunnen passeren, maar slechts zelden zijn ze oprechte bekering. De keizer Justinianus bevestigd, en sommige nog erger, de anti-joodse wetten van de zijn voorgangers, zijn de code: alles legaal was voor de Middeleeuwen en daarna.
*** Het is algemeen erkend om de Joden tolerantie in religieuze zaken, maar niet een gaf hen het volledige genot van de burgerlijke rechten, zoals vele synodes en pausen, verklaarde ze waren "een volk voor eeuwig gedoemd om te dienen."
*** De Joden werden gedwongen om een speciale jurk, die ze krijgt als zodanig, in de steden van Zuid-Europa dragen, moesten leven in buurten gescheiden (getto), konden ze niet christelijk personeelsleden te houden in hun werk, ze konden getuigen tegen een christen, op de openbare kantoren, enz. ...
*** Zelfs de Germaanse Rijk werden de joden gezien als een lichaam, een vreemdeling, omdat hun behandeling werd beheerst door de wetten van de Germaanse voor buitenlanders.
*** Vanaf het moment van de Zwabische keizers, waren ze gerekend tot de "dienaren van de kamer paleis": het betalen van een bijzondere vergoeding, kwamen ze onder de bescherming van de keizer.
*** Door de lucratieve handel en het lenen van geld tegen rente (vaak zeer hoog), die verboden is aan de christenen.
*** Veel joden wist te accumuleren rijkdom en macht [deze situatie van stroom en koeling wordt al uitgeoefend door een aantal joodse bankiers, de eerste van het jaar 1000, om wat voor reden ontsnapt aan de boeken van de geschiedenis.] (Karl Bihlmeyer - Hermann Tuechle Geschiedenis van de Kerk "3.-het tijdperk van hervormingen, red. Morcelliana p.127 zorg Zesde editie van Hyginus Rogger Vol III:.. The Epoch hervormingen)
----------------------
WEAR beklemmende, die zij, WAS de belangrijkste oorzaak van de vervolging die meer ruggen, tegen uitbarsting van ze in verschillende tijden, vooral in het tijdperk van de kruistochten.
(Blz. 129 BIHLMEYER K. - H. en TUECHLE Morcelliana.)
*** Ter gelegenheid van de eerste en tweede kruis van de 1095-96, 1146-47, veel van deze "moordenaars van Christus" werden gedood door de troepen zonder remmen.
*** Van San Bernardo en de beroepen van een aantal pausen uit de 16e tot 12e, in het voordeel van deze ongelukkige mensen en de protesten, tegen de fysieke en morele dwang uitgeoefend, omdat ze niet altijd dopen had effect.
*** Hier en thee, werden de joden verdreven uit de steden en gebieden, echter, waren ze in een of andere manier terug te keren.
*** Vooral ernstig was de situatie in Spanje, waar de Joden waren zeer talrijk sinds de oudheid, en werden gehaat voor hun ongebreidelde dorst van de winst.
De koning van de Visigoten sec. VII probeerde hen te overtuigen van de conversie met aanzienlijke druk. Tijdens de Arabische overheersing van de hun conditie sterk verbeterd, velen van hen werden er rijk en invloedrijk. Maar in het jaar 1391 in Castilië, Aragon en Catalonië een grote vervolging brak uit tegen Joods was in veel gevallen liet ze alleen de keuze tussen de dood of de doop.
*** Natuurlijk is tussen de "marranen" of "nieuwe christenen" zoals ze werden genoemd om deze gedoopte Joden van kracht, maar weinig conversies waren oprecht en volledig is, zodra de externe druk is vrijgelaten, velen van hen terug naar de de religie van hun vaders, openlijk of in het geheim.
*** De schadelijke invloed die expliciet in de christelijke Spanje de Joden alleen omgezet in uiterlijk (marranen) was een ramp, sommigen van hen geïnfiltreerd, en ging in de kerkelijke hiërarchie, hoe meer hoge posten, steeds bisschoppen.
*** Dit resulteerde in de tweede helft van de vijftiende eeuw. een harde reactie van de nationale en religieuze tegen hen.
*** Na de bloedige opstand in 1473 tegen de adel en tegen de marranen, de katholieke vorsten Isabella van Castilië en Ferdinand van Aragon besloten de terugkeer van de inquisitie, "Dat was bijna uitgestorven in Spanje, het gebruik ervan voor de bestrijding van deze gevaarlijke vijanden van en de kroon van de Kerk (die hier is: het echte doel van de "verlichte" en de vernietiging van het monotheïsme van de christenen).
*** De paus Sixtus IV, in 1478, gaf zijn toestemming en dus de roos: de Spaanse Inquisitie. (H. Ch Lea, De Morisco van Spanje, hun bekering en verdrijving Lond. 1901, enz ...). Maar de verwachte goede effecten werden niet bereikt, omdat:
* 1 - de Stoel van Rome, de schuld van de rechter voor excessieve ernst (Dat ding hetzij, statistisch gezien, komt overeen met de waarheid van het verhaal, in feite, de eerste taak van de rechter was dat van "opgeleide" volgens de opvatting van de tijd, uiteraard);
* 2 - het onderzoek werden te machtig, in feite, het Augustijnenklooster canon reguliere Peter Arbues, inquisiteur van Aragon, nam doel van een samenzwering van marranen gewond was aan de dood in de kerk van Zaragoza in 1485. Het Augustijnenklooster: Was Peter Arbues heilig verklaard in 1867. Vervolgens (om reden van het falen van de rechter van de Inquisitie die niet meer werkzaam op alle met zijn vuist van ijzer), Ferdinand en Isabella verdreven uit hun koninkrijken alle Joden in 1492.
*** Zelfs de koning Manuel van Portugal in 1497 een besluit tot uitwijzing is uitgevaardigd tegen de Joden echter Maar een definitief succes was het niet gehaald in Spanje, in Portugal was het zo geworteld in de diepte van hun macht. *** Ondanks de afhankelijkheid van de wil van de koning en het misbruik dat gemaakt is om tijd voor politieke doeleinden, de inquisitie was eigenlijk een kerkelijke instelling en leefde onder de gloed van de van de liefdadigheid en barmhartigheid.
*** Een eventueel overschot van de Inquisitie, niet gerechtvaardigd, echter een tendentieuze geschiedschrijving Dat heeft overdreven de wreedheid is zo oneerlijk dat het aantal
slachtoffers.
*** De "autos-da-fe" (actus fidei) zijn niet uitgevoerd scènes waarin de straf van de dood, maar bestond in de plechtige bekendmaking van het bovenstaande, vergezeld, naar de tweede van de gevallen, naar de bevrijding, alleen de hardnekkige ketters en veelplegers, werden toevertrouwd aan de wereldlijke arm voor de uitvoering. Was de laatste executie uitgevoerd in 1781 naar Sevilla (en dit is de werkelijkheid van een verzonken die aantonen was verborgen, terecht of ten onrechte, vanuit een praktisch vermogen om te verbergen, Dat feit gemaakt van waterdicht en verborgen, het verkeer dat sommige Joden geldschieters , zelfs als een minderheid, werden ten nadele van het christendom. De gerechtvaardigde wrok tegen de Christenen en de sterke lichaam en de geest van collectieve lijden, hebben ze altijd de Joodse gemeenschap verraden en ze niet begrijpen, dat de lening haaien waren de echte oorzaak "het kwaad van de wereld," en van de schade van hun eigen, echte adders, Dat je altijd goed verborgen in hun borsten).
*** Zij hadden sterk te lijden, toen de Zwarte Dood, de pest, dat is, van Indiase afkomst, in de jaren 1348-50 verschrikkelijk verwoest een groot deel van Europa. Achter de beschuldiging van het hebben van de oorzaak van de epidemie achter de beschuldiging van het hebben vergiftigd de fonteinen, werden de Joden in vele steden, uit de Elzas, op naar Oostenrijk, op brutale wijze vermoord, voor de meer op de brandstapel.
----------------------
*** In de eeuwen tussen de 12 ° en 15 °: vaak werd verhoogd, personen tegen joden, en de vervolging van de verdachte:
1. hebben belasterd crucifixen,
2. hebben ontheiligen gastheren,
3. hebben het doden van de christelijke kinderen voor rituele doeleinden (het Satanisme ding Dat werkt nog steeds regelmatig), en op basis van deze beschuldigingen: gedocumenteerd, populaire houdingen, de verschrikkelijke misdaad: van een kleine groep van afwijkend, en veel joden schuldig aan deze misdaden werden berecht en geëxecuteerd.
*** Vanaf 13e eeuw, gingen zij hardhandig, ook tegen de Talmoed en andere Joodse anti-christelijke boeken.
*** Alleen met het humanisme en dan vooral met de Verlichting kwam tot een emancipatie van de joden. 1694 - Wet van de grondwet van de Bank of England de
*** Wat was de eerste grote historische innovatie gecreëerd door Paterson in 1694, ten treden van de grondwet van de Bank op basis van het doel van de Inghilterra betalen in plaats van goud, de rekeningen van de bank (van bankbiljetten of biljetten) , voor het realiseren van het toepassingsgebied van deze innovatie is voldoende: we nemen een triviaal voorbeeld: wie was een goudklomp van de zak zonder dat de schuld aan de mijne, maar nadat je: Dat wordt genomen in plaats van de mijn, is er de centrale bank, in plaats van de Nugget is een stuk papier, de plaats van het pand de schuld.
*** Met de komst van de munt in 1694 met het pond rating van de bank van het Verenigd Koninkrijk zijn veranderd de regels van de grote wedstrijd.
*** Blood Money biedt de kracht van het kopen Dat is de zuurstof van de markt.
*** Dit bloed is vergiftigd door schuld, zo waar Dat is de centrale bank geld kwesties alleen door kredietverlening.
*** Deze theorie kon om het te accepteren thuis toen de bank zei dat het geld is van mij, omdat de reserves van het goud is van mij.
*** Sinds de bank de munt opgevat als de titel van vertegenwoordiger van het krediet reserves, mocht zeggen ik geef je de kaart symbool, Dat is een titel
Dat krediet is vertegenwoordiger van de goudmijn, het geld is van mij en je kunt betalen.
*** Met de datum van 15 augustus 1971, met het einde van akkoorden van Bretton Woods, wordt de reserve opgeheven, dan is de centrale bank kan niet zeggen dat het meer: Is mijn geld, waarom is onjuist. (Prof. Dr Giacinto Auriti - http://www.SIMEC.org de verbeurdverklaring van de goederen van de geestelijkheid en de toegewezen (en verborgen STRATEGIE: overwinning van de joodse bankiers over de moderne geschiedenis en hedendaagse)
*** De crisis in de financiën van de staat bereikt een gevaarlijk punt, net voor de revolutionaire hervormingen.
*** De afschaffing van de erfenis van de corruptie en heffingen, vormt een enorme last van de kosten voor de Schatkist, zoals was overeengekomen, dat dezelfde eigenaars werden vergoed voor hun verliezen.
*** Traditionele methoden voor het terugdringen van het tekort van de staat niet leveren de eerste resultaten.
*** Er was het risico van het faillissement. Geconfronteerd met deze ernstige situatie aan de Vergadering heeft een ingrijpende maatregel, die reeds aanbevolen door Calonne en bepleit door tal van lijsten van grieven.
*** Op voorstel van de adjunct-Maurices Charles de Talleyrand (1754-1838), bisschop van Autun, "de kerk eigendom, worden uitgeroepen tot een" nationale activa "en verbeurd verklaard door de Staat, alvorens te worden verkocht met het oog op het genezen van de reeds exorbitante tekort. Zodra je je hebt verzameld op de Staat schat, veel onroerend goed rijkdom, moest het worden "mobiele" om ze om te zetten in geld waarvan er was dringend behoefte. De verkoop van hedendaagse kunst, een groot aantal land zou hebben geleid tot een snelle daling van de prijs met reflecties negatief op het geheel, het financiële systeem en de hele natie voor de devaluatie van het onroerend goed.
*** Voor dit kan worden besloten Dat was de nieuwe staat pand zou worden gebruikt om de toestand schuldeisers terug te betalen met effecten, op voorwaarde van een bijzonder belang, waarvan de waarde werd gewaarborgd door het onroerend goed waarop de nationale titel werd toegekend. Voor de naam van deze waren toegewezen.
*** U zal worden toegewezen aan de weinig veranderd, maar van de natuur, voldoen aan de groeiende behoeften van de schatkist, met het decreet van 17 april van de 1790, de Tweede Kamer dat stabiele sindsdien zijn bekroond met de loop van de munt, voor alle voor alle mensen en het grondgebied van het Koninkrijk. Maar ondertussen bleef wettig betaalmiddel munten ook juridische, van het goud en zilver, met ernstige gevolgen zoals we later meer te zien. (Roberto Finzi, loop van de geschiedenis, de moderne tijd, Zanichelli blz. 618)
1694 - Wet van de grondwet van de Bank of England en de oprichting van de moderne voortzetting van de seigniorage:
----------------------
seigniorage van Sandro Pascucci:
De monetaire seigneuriage is een oplichterij en psychologische, waar we allemaal individuen. Deze zwendel wordt versterkt en verbergt achter een gordijn van stilte en van de dood en heeft doorgemaakt de afgelopen 300 jaar zonder dat er iets uitlekt, van het bestaan. Ze zeggen dat: "hoe meer grote misleiding van de duivel, was om te geloven, maar niet dat de mensheid op hem te bestaan" en is dankzij deze duivelse Deze techniek is de seigniorage-meester van de wereld. U zult spreken van seigniorage niet horen nooit op tv of op de boeken, geen zanger zal er nooit een liedje of een komisch spektakel. Politici zullen niet vechten voor de seigniorage en nooit niet nooit de Finance Guard van arrestatie iemand zien voor dit onderwerp.
*** Seigneuriage is het maximale vermogen van de planeet en van ons allemaal slaven zijn.
*** Technisch gezien is het seigniorage Dat is de winst die wordt gegenereerd door de geldcreatie.
*** De term bepaalt nu dat vergelijken met de internationale banken
Centrale om geld te creëren, geld dat wordt giraal. Een voorbeeld volstaat om het mechanisme:
creëren van een gemeenschappelijke munt (of van papier, metaal of als een virtuele c / c), van de kosten heeft, als gevolg van de grondstoffen tot de werknemers, en de verlangde diensten van de
contour, zoals de distributie, de anti-technisch, enz. ..
*** De grootste kostenpost is het materiaal van dat is samengesteld uit de munt, en de verzameling van alle de verschillende kosten: op de set zijn haar intrinsieke waarde te bepalen.
*** De euro toont echter een nummer op de voorkant, die wijst op een andere waarde: de nominale waarde (of, voor het feit, gezicht of zelfs juridische).
*** De twee waarden (intrinsiek en nominale), verschillen, en het verschil tussen hen: Dat bepaalt wat wordt genoemd seigniorage, dat wil zeggen de winst die heeft, die heeft dat geld.
*** Natuurlijk, die geld creëert de neiging om een waarde merk meer dan de intrinsieke waarde zo hoog mogelijk, anders verliest het.
*** Gebeurt bijvoorbeeld in munten van 1 cent omdat het noodzakelijk is voor hen om 15 cent te besteden.
*** Nu is dat wat we zien in de oprichting van het monetair goud van de munt en papier producten. In de oudheid de munten waren gemaakt van goud en vervolgens met een intrinsieke waarde, vrij hoog.
*** De "dames" die vroeger mint deze munten ze gestempeld met een hoge toegevoegde waarde te krijgen voor onszelf, en dus veroorloven een "premium" economisch significant.
*** Hiervoor kreeg hij het goud van de machtige handelaren met het verzoek van het omzetten van het in harde cash en net zette haar op de afbeelding voor te zorgen de goedheid van het stuk creëerde hij (bedacht). Het was een soort van garantie, en voor deze had hij zijn de winst. Bijvoorbeeld, met 9 gram van de gouden medaille was een munt en zeggen: Dat was 10 gr. van het goud (maar echt gemaakt van 9 gr. + 1 g van het goud. niet van edele metalen). Het verschil tussen de nominale waarde (10) en de intrinsieke waarde (9) was de seigniorage (een gram goud voor het geld).
*** Ongetwijfeld de operatie kan worden uitgevoerd door de Heer, zelfs bedenker van 10 munten daadwerkelijk met 10 gr. voor elk stuk van het goud Maar, zoals het bijhouden van een hand, altijd van de 10% van het was winst!
*** Wanneer goud wordt vervangen op de krant de toespraak is erger (voor ons) en de seigniorage is bijna aangebroken om de 100%
*** In feite is het afdrukken van een factuur voor € 5 of een 500-euro kost 30 eurocent van de eurobankbiljetten en ook van mening dat niet, dat is meer verbonden, op naar goud (niet ~ heeft meer dekking 'en niet inwisselbaar is meer ~' ). Dit betekent dat de Heer moderne, of die nu creëert het geld (bijv. de ECB in Europa, of de Federal Reserve in de VS) heeft een enorme kracht. Inderdaad, deze particuliere instanties (alle centrale banken prive), kan echter chantage of
invloed hele naties.
Het volstaat te zeggen dat de Wereldbank ontkent leningen aan landen die niet (van de eigendommen van de Federal Reserve en de Bank van het Verenigd Koninkrijk, voor iedereen en twee prive-meester en ook van het Internationaal Monetair Fonds beurt) te aanvaarden dat van de privatisering, de gebied van drinkwater! & Dit is slechts een voorbeeld. die heeft begrepen het mechanisme van de seigniorage nu hebben wij zelfs het wetsvoorstel SCHAKELEN die ene actie is nog erger als het verdwijnt, want de Heer Banks, de kosten van ~ 'en loopt op tot 100% van de seigniorage, op het elektronisch geld. Bovendien, de munteenheid is onderworpen aan een belang (bijv. 3%) Dat is wat drives: de schuld van de burgers van een soevereine natie, over de nominale waarde van de munt zelf! In de praktijk een munt (Bill) van de stad kost € 100 en € 103 aan de bank met slechts 30 cent. Dit is de seigniorage. Je kon in de buurt werken om dit, op een heel eenvoudige manier: gewoon, dat de Staat, Sovereign tenslotte, munt uit te geven: gratis en zonder schuld, net als, bijvoorbeeld, met de munten (uiteraard die met een nominale waarde, meer van de intrinsieke waarde, zoals de 50-cent stukken, 1 en 2 euro). Ik heb meer savvy nu de grap, van de overledene de heer Duisenberg, ten aanzien van Tremonti, wanneer deze gevraagd van vervangende, de munten van 1 en 2 euro biljetten met gelijke waarde, en de voormalige gouverneur (die stierf in mysterieuze omstandigheden), reageerde door te zeggen, "maar de heer Tremonti, weet dat te doen, het land zou haar verliezen, het recht van seigniorage:? op de massa van het geld worden vervangen". Dat sinds het wetsvoorstel heeft geen tegenprestatie in goud (de toelichting converteerbaar zijn in US dollars, maar sinds 1971 de Amerikaanse dollar meer is niet converteerbaar in goud) Die reden is er niet om zowel een particuliere entiteit, noch dat deze entiteit heeft een monopolie op deze kwestie. Bovendien, de kosten voor het serveren, zou deze lening (rente) te worden vermeden en de staat, dat is van ons allemaal, zou de REAL: autonomie van het management: van het land.
*** Wie bang is, dat de Staat, kan in een of andere manier om geld te drukken start: buitenmaatse en uit de controle is een persoon: dat is niet het vertrouwen in de staat heeft. We weten dat: onze politici de heimelijke verstandhouding zijn: met alle denkbare belang (banken, olie, wapens, drugs, prostitutie, enz. ..) Maar de vraag die we onszelf moeten stellen Dat is heel eenvoudig:
*** Waarom een politicus moeten weigeren de verantwoordelijkheid van het creëren van geld voor de mensen?
*** Als hij niet eerlijk is omdat er geen probleem moeten zijn en zal opereren onder ethische regels: eerlijke en democratische. Slechts een oneerlijke politicus, met een laatste glimp van oprechtheid zeggen: "Nee,
ziet er .. niet geef me deze printer in mijn hand want ik ken mezelf en ik print bergen van het geld voor mij en mijn vrienden!
*** Gelukkig in dit geval de oplossing is eenvoudig: wij danken u en naar huis sturen om de eerste persoon die dat kan doen voor zijn eigen toelating, van de verschrikkelijke schade.
*** Het laatste geval is dat het beleid daadwerkelijk wordt oneerlijk zijn ... Maar als het is oneerlijk zou een dergelijke prachtige gelegenheid te weigeren?
*** Niet voor morele scrupules over wat we hebben gezegd al dat oneerlijk is. als het niet (oneerlijk) aanvaarden nu de printer en zou optreden als de veelgeroemde en zeer prive gouverneurs van elke centrale bank, die wordt opgenomen op de eigenwaarde en wijsheid uit de gewone en bekende te werken volgens het welzijn van de Gemeenschap. Einaudi te zeggen had: "de schaarste van goud is vervangen door de wijsheid van de gouverneur [van de Centrale Bank, noot van de auteur]" (sic).
*** Maar dan, waarom dan niet een dief steelt? Misschien omdat er een veel krachtiger big shot van hem? Misschien is er een entiteit die NIET willen geven hem de printer en maken, dat het geld voor de mensen zullen maken (zij het met het risico van diefstal beleid)? & Deze entiteit is eerlijk? Als dat het geval moet onmiddellijk geef hem geen macht, zou weet net zo goed beheerst, zekerder van de politiek van het bovenstaande, of niet? & Als het was nogal oneerlijk, omdat de printer in de hand en hongerende mensen, waardoor het leven, in een systeem van financiële bloedarmoede? deze entiteit is: Bovenste: oneerlijk: veel, zelfs meer, van de politiek, als de niet wie er "The Fat Banker?
*** Dat is het voor de hand liggende politieke KAN NIET en wil niet 'om de printer in de naam van het volk te nemen, omdat de internationale private bankers zal nooit toestaan.
*** Dat We kiezen mensen zijn gesponsord door bankiers en dus niet werken die nooit in een populaire optische Maar altijd in het voordeel van hun echte werkgevers: van het werk.
*** Dat is waar alleen de politieke wil kan de dingen omgekeerd, maar, want dit om het bewustzijn te worden van een grote strook van de bevolking, Dat is geïnformeerd, bewust en gemotiveerd om een radicale verandering in het politieke toneel te maken.
*** Te dien einde, moet dit artikel worden verspreid onder alle mensen, samen met andere geschriften, boeken, evenementen en openbare debatten Dat uitleggen wat is het echte kwaad van de Mona en de oplossingen verschrikkelijke en pijnlijke dat je straks niet worden getroffen voor de val in de afgrond. In een toekomstig artikel we verder belangrijke aspecten van het probleem en zal afsluiten in de derde artikel spreken van Fractional Reserve, een andere zwendel, dit, echte manager van de inflatie en de kracht van die commerciële banken creëren geld uit het niets door de rekeningen-courant, Dat we te dwingen hebben vandaag. Sandro Pascucci
----------------------
De Neker mei 1789
*** Het probleem van de samenstelling en de werking van de van de Algemene Vergadering is het politieke probleem van dat te kampen heeft, indien Neker, weer aan de macht.
*** Ik liever niet duwen voor een verdubbeling van het aantal van de afgevaardigden van de derde stand ...
*** Ondanks de tegenstand van de adel en hogere geestelijkheid, de Kroon verleende de dubbel, de derde staat. Daarmee begint een lange campagne om Dat zal doorgaan tot mei ... (P.607 Roberto Finzi loop van de geschiedenis - Zanichelli)
11 juli 1790, de koning ontslaat Necker, en een regering te vormen, bestaande uit mannen staan bekend om hun thee, de traditionele positie.
*** De verwijdering van Neker gebeurtenissen en oorzaken botsingen tussen de burgers en het leger.
*** Een deel van de bewaker van de koning zou vallen aan de kant van de demonstranten.
*** Op 13 en weer een uitbreiding van de beweging: aanvallen op de graanschuren van de kloosters en de vernietiging van de plaatsen van het recht aan de poorten van de stad, rellen beleid tegen de gevangenissen. de kiezers te ontmoeten in het Hotel de Ville (stadhuis) is gevormd en de militie is bewapend. (P.613 Roberto Finzi loop van de geschiedenis: Zanichelli)
-------------------------------
9 - In 1869 Paus Pius IX
*** Riep de Vaticaanse Raad veroordeelde het rationalisme en materialisme en de
*** In de encycliek Rerum Novarum, Leo XIII benaderde de sociale kwestie en bevestigde de waardigheid van de mens, en de plicht van de solidariteit, dat is het recht om het pand voor iedereen, bevestigen de wetenschapper als professor. Dr Auriti: SIMEC of symbool op de conventionele econometrische aanvaard in de steden aangesloten en koppelbaar, op grond van art. 24 L. 142/90 en 265/99 L. bij de uitvoering van paragraaf 2: Art. 42 van de Italiaanse grondwet: "op de mens als zodanig, is er iets Dat is het gevolg!"
*** Voor deze wetenschapper en hoogleraar. Giacinto Auriti: uitgewerkt de theorie van het inkomen van de burgers, of de verplichting van het geven van een cheque aan elke burger als een recht van het burgerschap.
*** De Rerum Novarum veroordeelt het kapitalisme en het communisme als onverenigbaar met het christendom:
"Een klein aantal superrijken, heeft opgelegd om op oneindige veelheid, van het proletariaat, net onder een juk ... Dat slaafse (slavernij)"
Leo XIII werd geboren met de sociale leer van de Kerk. 10 tot 20 april 1884
"Humanum geslacht": BRIEF encycliek
"BESCHIKKING VAN filosofische en morele relativisme van de vrijmetselarij"
* Gedurende de lange eeuwen van de serie deze twee steden (Jeruzalem en Babylon) de ene vochten tegen de andere, met verschillende wapens en vechten, maar niet altijd met hetzelfde enthousiasme en de dynamiek. Maar tot op heden, de aanhangers van de goddeloze stad, geïnspireerd en geholpen door de maatschappij, wijdverspreide en zeer vervaardigde Dat kost de naam van de maçonnieke de samenleving, het lijkt erop dat alles bij elkaar beraadslaagt, en proberen de meest recente bewijs.
* Waarom zonder verhullen hoe meer hun ontwerpen, optreden met extreme brutaliteit tegen de soevereiniteit van God, om publiekelijk en openlijk tot vernietiging van de Heilige Kerk werk, met de bedoelingen van ontkleding op alle, indien mogelijk, de zegeningen van de christelijke naties ging naar wereld door Jezus Christus, onze Heiland. In deze encycliek zal een lijst van alle fouten en de gevaren van de vrijmetselarij. (.. Zoals naar Rome, bij St. Peter, de dag 20 april 1884, jaar VII, van het Onze pontificaat LEO XIII-PP Libreria Editrice Copyright © Vaticana) ct:. Joodse kooplieden en bankiers - Di Giacomo Todeschini
----------------------
11 - Adolf Hitler en de bank seigniorage
*** Hitler bleef in de hoofdstad, waar de Joden bezet een economische positie van de voorgrond en de anti-semitisme was wijdverbreid, dit liet een diepe stempel op hem.
*** 1918 versierd met het kruis van ijzer, heeft een spannende herinnering aan de voorkant en toegeschreven aan de joden en de marxisten tot de nederlaag van Duitsland. (A.V. woordenboek)
*** Zijn doctrine (de nationale) was gebaseerd op simplistische ideeën, maar effectief, vooral die van de superioriteit van het Duitse ras, genaamd door het lot aan de eigen domein beweren, en dat de wil was mystiek belichaamd in de persoon van de leider , of Führer.
*** Een van de hoofdstad van de nazi's was de fanatieke anti-semitische haat, Dat zou hebben geleid tot de systematische uitroeiing van miljoenen Joden. Maar in werkelijkheid, zich te verschuilen achter deze ideologieën van wrok en vergelding economische orde.
*** Hitler zou hebben gezegd: "Als we geld nodig, en de joden zijn rijk, we ze doden, en zodat ze kunnen confisqueren goederen?"
*** Natuurlijk was er de haat in hem voor de seigniorage uit de bancaire zwendel, waardoor Duitsland de verarmde en beroofd. "We waren niet dom genoeg om een munt gekoppeld aan goud, waarvan we niet hebben beschikbaarheid te creëren, maar voor gedrukte elke merk, we verplicht het equivalent van een merk, op het werk of in geproduceerde goederen is er ... grappig, alle The Times dat het onze nationale financiers, zeggen dat de waarde van de munt moet worden geregeld door goud, of van onroerend goed bewaard in de kluizen van de bank van de staat. "(Adolf Hitler, geciteerd in" Hitler's Monetair Stelsel "die verwijst naar CC Veith, burchten van Chaos, Meador, 1949)
*** De ene van Guernsey was niet de enige overheid om hun problemen op de infrastructuur op te lossen: de drukkerij alleen: de eigen valuta. (Zie E. Brown, "Waking Up op Bridge Minnesota," van de 04 augustus 2007).
*** Een nog veel meer bekende model, kunt u te weten in Duitsland: van de Eerste Wereldoorlog. Toen Hitler aan de macht kwam, was het land volledig en hopeloos geruïneerd.
*** Het Verdrag van Versailles was opgelegd aan de Duitse herstelbetalingen aan de mensen die ze hadden vernietigd, de met waarvoor hij was bedoeld om de kosten voor deelname aan de oorlog voor alle oorlogvoerende landen te vergoeden. Dat bedroeg drie keer de kosten van de waarde van alle eigendommen in het land.
*** De speculaties over de Duitse mark had veroorzaakt de ineenstorting, verhaasten de komst van een van de verschijnselen van de ruïneuze inflatie van de meer moderne. Op haar hoogtepunt, een kruiwagen vol bankbiljetten, voor het equivalent van 100 miljard van merken, zelfs niet genoeg om een brood te kopen.
*** De staatskas leeg waren, en grote hoeveelheden van de huizen en boerderijen waren in beslag genomen door de banken en speculanten.
*** Mensen die leven in de sloppenwijken en sterven van de honger.
*** Van Zoiets als dit had nooit eerder gebeurd: de totale vernietiging van een nationale valuta, Dat had weggevaagd het spaargeld van de mensen, de activiteit en de economie in het algemeen.
*** In de ergere dingen kreeg, aan het einde van het decennium, de wereldwijde depressie.
*** Duitsland kon het niet helpen, maar bezwijken aan die van de schuld en de slavernij aan de internationale geldschieters.
------------------------------
In de twintigste eeuw. In Palestina:
*** Naar aanleiding van de Eerste Wereldoorlog en de ineenstorting van het Ottomaanse Rijk, Palestina kwam onder het bestuur voor het leger, vervolgens burger van het Verenigd Koninkrijk, waar de in 1922, de Volkenbond het mandaat over het land gaf.
*** De ambtstermijn, in werking getreden het volgende jaar, dan om de transformatie van de zionistische organisatie, Joodse en op het bureau om de Joodse emigratie te verhogen, het land was het toneel van bloedige rellen.
*** De weigering van Groot-Brittannië om de aanbevelingen van de Zionistische Congres van New York verzamelen, voor de oprichting van de Joodse staat (de verlichte of satanische, helemaal niet het herstel van Israël wilde en vreesde de herbouw van de Tempel, "Dat zou geven, een scherpe rem om de projecten van hun New World Order), de vorming van de Joodse Liga, is verantwoordelijk voor de organisatie van een illegale immigratie, en de realiteit van een nieuwe joodse terrorisme, haalde de UK, om het afzien van het mandaat.
*** In 1949, het Gemengd Comite: van de wapenstilstand van de Verenigde Naties, de Palestijnse verdeeld in drie gebieden: het grondgebied van Gaza, bezet door Egypte, de meerderheid van de Joodse, en van het graf van de Ghor: toegewezen aan de Jordanië, de Boven-Galilea, toegewezen aan de westelijke hooglanden van Israël.
*** In 1964 werden de vluchtelingen ingedeeld, de organisatie voor de bevrijding van Palestina, die de oorlog van de zes dagen, zet het licht onstabiele situaties. Sinds 1969, de Palestijnse natie, in staat was het aansluiten van de verschillende bewegingen, en de vaststelling van de betrekkingen met de Arabische staten.
*** In 1993. het eindelijk kwam, de erkenning van de ondertekende overeenkomst met Israël naar Washington, Arafat en de Israëlische premier Rabin, die werd toegekend aan de autonomie van de Gaza en Jericho.
*** In 1994 is begonnen, en de intrekking van een passage van de hedendaagse militaire en administratieve functies aan de Palestijnen.
*** Ondanks de internationale erkenning, dat gunstig is voor het beleid van appeasement, maar het tempo is Isis, door onderlinge spanningen en intolerantie van vergelding en het bezit absolutistische: gevoerd, nieuwe spanningen, en de terreur aanslagen zijn eindeloos herhaald door beide partijen . In de daaropvolgende jaren, heeft het plan om de Palestijnse economie uitgebreid. De verkiezingen van 1996 zag de overwinning van de Arafat van zijn partij, Fatah.
------------------------------
Liberalisme wil te winnen van de oorlog (van Joaquin Bochaca) vertaald door Margaret
Huffstickler van:
23/10/2007: Signet @ work: Sandro Pascucci: http://www.signoraggio.com
http://www.signoraggio.com/signoraggio_liberismovuolelaguerra.html
*** In oktober 1938, Walter Funk, Economische minister van het Derde Rijk, maakte een reis naar de Balkan in de belangrijke zakelijke die eindigde met het voormalige Joegoslavië, de Turkije, Bulgarije.
*** De Roemenië was niet geneigd om hen te volgen op keer, vanwege het verzet van de van de Koning Carol van Roemenië, ondergeschikt aan de wensen van de zijn minnares, de Tawny avontuurlijke Joodse Elena Lupescu (beter bekend als Magda Lupescu), waarvoor had gevolgd in de steek gelaten, door de kroonprins, zijn vrouw en zoon en (tijdelijk) de vorderingen op de Kroon. Dat beschrijft wat volgt, dat dit is gebeurd:
*** Op 15 november 1938 Koning Carol van Roemenië en kwam naar Londen werd geprezen door "anti-nazi 'naar Hyde Park. Maar niemand gedacht dat de koning gekomen was om
Londen alleen voor het plezier van het betalen van zijn aanwezigheid bij de demonstratie pro-Joods.
*** Carol vertegenwoordigd de zeldzame weerstand tegen de economische expansie van het Duitsland van de Zuidoost-Europa.
*** Carol was gekomen naar Londen om aan de bankiers van de "Stad" en voor het proberen om de uitbreiding van het Duitsland tegen te gaan.
*** Het doel van de reis, werd indirect onthuld door Robert S. Hudson, een lid van de Raad van de Kroon en de secretaris van de afdeling buitenlandse handel,
in een toespraak voor de Kamer van de Commons twee weken later meer, de 30 november.
*** Was een toespraak van het grootste belang, dat de Grondwet, een virtuele verklaring van de economische oorlog, tegen de Duitse: "De economische oorlog, tot op heden, voor de oorlog ooit gevoerd."
*** Was dat een toespraak dat een belangrijk deel van de "City" van Londen, dat eerder Hitler zag als een "stopper" van Stalin aangegeven, had onlangs: vooroorlogse geëvolueerd in de richting voor ogen door Churchill. Hier een fragment van de toespraak detector van Hudson brutaal eerlijk. "Duitsland niet ongunstig voor de Britse markt in Duitsland, moeten we erkennen dit Maar wat te denken van waar we klagen dat is, met haar methoden, zal het ruïne, de handel in de buurt . wereld We kunnen zeggen van, dat de reden van de invloed van de Duitse economie ligt in het feit dat het loont producerende landen van Midden-zuid-oosten van de hoge prijzen die ver meer van die in de markt betaald Wereld | Dat Wij beoordeelde alle procedures zouden worden toegepast.
De enige manier is om onze industrie te organiseren in de manier waarop ze kan dat voorkomen, op de Duitse industrie en te zeggen aan Hitler en zijn volk: "Indien u geen einde aan uw huidige manier van handelen, en niet tot een akkoord bij ons zijn, die heb ik de verkoop van uw goederen tegen een prijs die een redelijk rendement zal ervoor zorgen beloven, we zullen vechten en je te verslaan met je eigen methodes. "Vanuit een strikt financieel oogpunt, de onze natie is oneindig : krachtigere van enige andere toestand van de wereld in ieder geval meer van de sterke Duitsland, en om deze reden we genieten van grote voordelen van, Dat zal ons leiden naar de strijd winnen. "
*** Na de toespraak van de Hudson, de status van zijn Engeland trok zich terug in de "meer-begunstigde natie" uit Duitsland, een positie die de handel verdragen's
esters had onderhouden met hetzelfde sinds 1927.
*** De Verenigde Staten deden hetzelfde merkwaardige samenloop van tijd en actie.
*** Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, de kampioenen van het liberalisme, zowel politiek, economisch alsook de twee dingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden - waren verontwaardigd omdat de Duitsland, de verkoop van haar goederen goedkoper te scheuren ze: de traditionele markten.
*** Hun woede is schandalig waar was de beroemde vrijheid van hun handel, met name gewijd aan de Anglo-Amerikanen?
*** Hudson sprak van oneerlijke handel concurrentie. Waarom mis?
*** Duitsland kon verkopen, de haar producten naar meer goedkoop voor een reden, en slechts een, omdat [de Duitse] niet afhankelijk van de "Gold Standard" als basis voor zijn munteenheid, de producten en de niet gewogen in elk stadium van de productie van zware belang [gebracht] door de Anglo-Amerikanen en hun bankiers en financiers.
*** Dit is de echte reden voor de rit naar 180 ° Dat was materialiseren in eind 1938, met inbegrip van de invloedrijke bankiers van de "City" van Londen.
*** Een echte lokale biologische, natuurlijke, in de praktijk gebracht door de nationaal-socialistische Duitsland, werd in een crisis, om zuiver rekenkundige redenen, de klassieke liberale economie die, die geregeerd hebben in Engeland en had slaven de naties kwetsbaarder.
*** Maar hier is een feit Dat leidde later tot de climax: de irritatie van de bankiers, handelaren, reders, verzekeraars en captains van de industrie die is: dwaalde rond het Strand, de "City" en Whitewall.
*** Op 10 december 1938 de Mexicaanse regering een overeenkomst getekend met het Rijk op grond waarvan het werd geleverd aan de laatste, in de loop van de 1939, de waarde van olie voor $ 17 miljoen. Dit kwam uit olie boren ervoor dat de nationalistische regering van Mexico-Stad had de Amerikaanse joden onteigend van de Standard Oil of New York (SONY) (2).
*** Dit was de druppel die de vaas overflow gemaakt ("de druppel die de emmer doet Broke back") was een ruilhandel overeenkomst: het Rijk zou hebben betaald voor deze met de olie-export van het apparaat van zijn eigen irrigatie, landbouwmachines, materialen voor kantoormachines voor het schrijven en fotografie apparatuur. Voor toevoeging, de overeenkomst was op basis van een prijs nog veel meer
onderkant van de huidige wereld.
*** Het resultaat van het bovenstaande: het Duitsland zou de olie te krijgen zonder te betalen aan de Koninklijke Nederlandse, gecontroleerd door de jood Samuel Deterding Engels, noch aan de "Standard Oil", beheerd door de VS van de Rockefeller clan. De deal zou hebben gemanifesteerd, zonder dat aan de "City", een eenvoudige touch shilling voor de helft van de operaties van het krediet, financiering, garantie, opties, verzendkosten en premies van de verzekering.
*** Het zou een simpele ruilhandel, gegarandeerd door de regering van Duitsland zelf, en het transport werd uitgevoerd op de Duitse schepen.
*** Voor de grote jongens van de "City", de makelaars van de wereld, dit was een echte schok.
*** Geduld dat Hitler zou soortgelijke procedures te gebruiken in de Balkan en Turkije.
*** Dat zou gaan als de buren van de Duitse Centraal-Europa verbroederen met haar, maar aan de directe ruilhandel met de Latijns-Amerika uit te breiden
zou veroordelen "de Stad" op een onvermijdelijke achteruitgang.
*** Meer nog dreigde dat de minister van het Rijk Walter Funk was de voorbereiding van een belangrijke reis naar Buenos Aires, Montevideo en Santiago, Chili van de
*** Voor de "City" was het begin van het einde.
*** Als gevolg van nieuwe en belangrijke segmenten van de Britse plutocratie, Anglo-Saxon transmigratie, op het gebied van Churchill ("de partij van de oorlog", NDO).
1.Een klap na de andere viel op de "City" in 1938-39:
- De reis van de zaken van het Zuidoost-Europa van Funk
- De verovering van Guangzhou en Hankou, Engeland gedomineerd door Japan van de
- De Duits-Mexicaanse akkoord over olie
- De aankondiging van de reis van het bedrijf in Zuid-Amerika
- De verzwakking van de pro-Britse positie van koning Carol
- Het verlies van de gehele Chinese markt voor de helft van de Japanse verovering
- De bezetting van Albanië door Italië.
*** Elk van deze gebeurtenissen leidden tot de desertie van de vredesmacht, die rekende op: de kamerheer van zijn beleid van "appeasement" van Monaco in de overeenkomst van september [1938].
*** Wanneer deze krachten gehandeld openlijk in het voordeel van de Poolse minister van Buitenlandse Zaken Beck, Stalin lag.
*** De vooruitgang in de richting van de Oost-Duitse 'Drang nach Osten "Dat deze vooruitgang op hetzelfde moment gaf het land aan de ploeg en de Duitsers zouden geëlimineerd het potentiële gevaar voor de communistische Europa en de wereld zou worden gearresteerd hebben.
*** In waarheid, aan het begin december 1938 bleef nog enkele mannen van het Britse bedrijf, dat een bolwerk van het interieur waren bij "City" Tegen de staanders oorlogszuchtige krachten.
*** Maar het verzet ze spoedig zouden worden weggevaagd door het offensief zionistische uit New York, vertegenwoordigd door de "brain trust" van de president Franklin Delano Roosevelt. Laatste noten:
1. In feite is sinds 1870 het Verenigd Koninkrijk was niet in staat te concurreren met de Duitse, in de handel, Dat heeft uitgevoerd in 2005: een miljoen dollar van goederen over de hele wereld, en is 's werelds grootste exporteur werd, in rij van de afgelopen vier jaar , ondanks de ruis op het westen van China.
2. Dat de Verenigde Staten na de Japanse bezet hadden, vochten in 1945,
Vreemd genoeg, een reus met een naam verscheen niet Japans: SONY.
3. Latijns-Amerika zou niet langer van "prive-eigendom" van het Verenigd Koninkrijk. Het uiteindelijke resultaat van het faillissement is de G.B. als gevolg van de H.M. II en de opkomst van de "Yanquis" ("Yanquis naar huis gaan"). Joaquin Bochaca is zeker de eerste revisies in het Iberische taal, dat adverteert revisionistische auteurs tot nu toe weinig bekend in de Angelsaksische wereld. Bochaca, een advocaat uit het topje van scherpe proza, is ook een literatuurwetenschapper en vertaler van Ezra Pound en Hermann Hesse door de Duitse. Deze en andere geschriften van de waarde van B. zijn vertaald door mevrouw Margaret Huffstickler, een linguïst van eenvoudige gesproken Latijn. is ook een populaire zanger.
De Barnes Review, vol XIII No.4 juli augustus 2007 zondag de 21 oktober 2007: Joaquin Bochaca 16:54 - vertaling van Alfio Faro link: http://www.rinascita.info
----------------
Ze zijn vervloekt in de naam van Jezus, de handlangers van de criminelen en de bank seigniorage.
Ze zijn vervloekt in de naam van Jezus, al diegenen die geweld om redenen van religie. Zij hebben het geloof van de hel te eindigen op.
Al deze zaken zullen vroegtijdig overlijden, met verschrikkelijke angsten en ziekten, maar niet eerder, worden beschaamd door hun kinderen en hebben gezien de vernietiging van de hun kinderen.
+ + In de Naam van de Vader en de Zoon + van + Heilige Geest + Amen! +
Steek de Heilige Vader Benedictus: Cross saint U bent mijn licht en is nooit de
draak mijn leider.
Ga terug, Satan! Overtuigd ben ik niet ijdel dingen. Ik weet dat de slechte dingen die ik
bieden, vergif je drankje zelf.
CSPB Crux Sancti Patris Benedecti - Kruis van de Heilige Vader Benedictus
CSSML Crux Sacra Sit mihi lux - Heilig Kruis Wees mijn licht van de
NDSMD Niet Draco sit mihi dux-Wat de draak is niet de leider I
V. R. S. Retro Vadre = Satan - Satan Go!
NSMV = Niet suède mihi Vana - ik ben niet overtuigd van ijdelheden!
SMQL = Sunt quae Libas Mala - Deze aanbieding me Dat is slecht!
I.V. B. Ipsa = Venena Bibas - de Drink je vergif jezelf!
Drink je vergiftigt door uzelf - Pax.
Dit ministerie, die door God staat, dreigt de rebellen en hen straffen
met plagen en met de dood indien nodig.
Deze afdeling, die door God is het permanente bedreiging de rebellen en het straft
Ze met plagen en met de dood als essentieel.
-----------------------------
En ik profeteerde tegen van hen in de naam van Jezus:
en als ze blijven stijgen, zullen ze zien de vernietiging van de nakomelingen.
hun 1 - om zich te bekeren! 2 - ze betalen de schade! 3 - het bevrijden van de gevangenen!
CSPB CSSML NDSMDVR SNSMVSM QLIVB = Dit ministerie, die door God staat, de dreiging van de rebellen.
------------------
die spreekt kwaad van de paus Benedictus XVI SS krijgt de vervloekingen van dit ministerie van lorenzojhwh.
Benedictus XVI is de man meer edele, beschaafde en zachte van de twintigste eeuw. en woont in een eeuw van barbarij en satanisme.
----------------
http://catlady4justice.blogspot.com
-------------
die behoeften van de te idioot, een vorm van bestuur haat, of van godsdienst of mensen?
In de metafysica van de atheïstische seculiere Maritain is er het geheim voor de
Harmonie en de vooruitgang van de gehele menselijke soort.
Het Net Werk, de vrijmetselarij, het Ss.p.To., en het bankwezen seigniorage?
Ze zijn het perfecte instrument van Satan voor de slavernij van de menselijke soort!
God zegene! De tijd was kort, maar de angst was zo sterk! Vrienden spreken goed van mij: in feite, niemand mij betaald. Vijanden zal spreken kwaad van mij, maar zeker ze zullen allemaal worden gestraft: in de naam van Jezus!