την αληθινή ιστορία του Ιουδαϊσμού

Ειδικό χαρακτηριστικό: την αληθινή ιστορία του Ιουδαϊσμού
Η αληθινή ιστορία του Ιουδαϊσμού: επιστημονικής ιστοριογραφίας, της κυριαρχικό δικαίωμα τράπεζας. Μονογραφία, για τη φροντίδα του καθηγ. Scarola Lorenzo ανατυπωθεί εφ 'όσον δεν αντικειμενική κέρδους και με την υποχρέωση του: πηγή του παραθέματος:
http://ilcomandamento.blogspot.com
1, Εισαγωγή:
Κυριαρχικό δικαίωμα, δηλαδή, για το έγκλημα τραπεζικό ποινική σφετερισμού της κυριαρχίας
Οι άνθρωποι: είναι εδώ και αρκετό καιρό, ότι είμαι, με σκοπό το ζήτημα της νομισματικής νομισματικό: πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Ότι βρήκα ότι υπάρχει μία τεράστια βιβλιογραφία τόσο σε εθνικό, διεθνές επίπεδο ότι. Αυτή είναι η ουσία, σύμφωνα με το ισχύον σύστημα προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, κτλ ..., και της ατομικής ιδιοκτησίας του συνήθους (SpA), επιτρέπεται να δημιουργήσει τα χρήματα από το τίποτα, μόνο η τιμή της εκτύπωσης! Με αυτά τα χρήματα, Ότι οι φωτισμένοι, ή εβραϊκή τραπεζίτες, ήταν σε θέση να δημιουργήσουν μια αόρατη αυτοκρατορία. οι φωτισμένοι μπορούν να αγοράσουν τις κινητές αξίες της Επικρατείας (Bot & ΚΔ, κλπ. ..), έτσι ώστε το κράτος στα χρέη, και έμμεσα, από συνέπεια, όλοι εμείς στο χρέος. Στην κανονική τράπεζες, επιτρέπεται επίσης, από τα χρήματα που δημιουργήθηκε από το τίποτα, που δίνεται ως πιστώσεων προς τον ιδιωτικό αποθεματικό, με βάση ένα (κλάσμα) γελοίο. Αυτά τα χρήματα είναι στη συνέχεια ζήτησε από πίσω: από τόκους που χρεώνονται. Αυτός ο μηχανισμός της ποινικής, διαβολικό και διεστραμμένη είναι στη βάση, από τη μία πλευρά, όλο και περισσότερο από την επιδείνωση του δημόσιου χρέους, μέρος μιας προοδευτικής εξαθλίωσης της κοινότητας, ότι ενώ, όλα τα χρήματα που κυκλοφορούν σήμερα, χρεώνεται με τη ρίζα του χρέους αδικαιολόγητη και ανίατες, όπως για την καταβολή των τόκων, τα χρήματα που απαιτούνται, δεν έχει ακόμη τυπωθεί: Ότι αυτή είναι η πόρτα για τη νομισματική κρίση. Με λίγα λόγια, ό, τι το τραπεζικό σύστημα, που είναι το θεμέλιο, το σύνολο των θεσμικών οργάνων μας; Αυτό είναι ένα έγκλημα: απόλυτη και συνολική! Είμαι χάλια, το φαινόμενο αυτό, για την τεράστια ζημιά, ότι είναι η δημιουργία, σε εθνικό και διεθνές οικονομίας, αλλά ακόμα πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι κανείς δεν μίλησε για. Τι νομίζετε; Κυριαρχικό δικαίωμα και τραπεζικής απάτης - Φόρουμ του: http://www.Finanzaonline.com
---------------
2 η εισαγωγή:
Νομισματικό και τραπεζικό τομέα, ή την εγκληματικότητα και την ποινική σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας:
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις πιο σοβαρές για το έγκλημα της ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας, με εκείνους που έχουν ενορχηστρώσει πίσω από το πέμπτο της ιστορίας, όλες τις τραγωδίες των τελευταίων πέντε αιώνων, ρυπαίνουν, το χειρισμό, τον εντοπισμό και τη θανάτωσή τους, δεν είναι μόνο τα γεγονότα πολιτικές, όμως, τα κεφάλαια και οι ιστορικοί και επιστημονικά, διέφθειρε κάθε μορφή της επιστημονικής έρευνας και της ιστοριογραφίας, με την αλαζονική απόλυτη εξουσία: χρηματοδοτική, μαζικής ενημέρωσης, πολιτική και θεσμική. Δεδομένου ότι οι ιδιώτες ιδιοκτήτες του ΔΝΤ, έχει το μονοπώλιο της πολιτικής της 5 αιώνες, και τα τελευταία χρόνια, έχουν το μονοπώλιο της πληροφόρησης, μέσω των οποίων, την καθοδήγηση της συναίνεσης: αυτή είναι μια απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα ότι το μυαλό των ανδρών, τα σχόλια είναι αναγκάζονται να ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα, όπως αυτές καθοδηγούνται από την χειριστές της σύμβασης .. Αυτές είναι: οι φωτισμένοι στη βάση του κάθε πόλεμος, κάθε επανάστασης, κάθε ιδεολογίας υλιστική και ολοκληρωτισμού. Στην πραγματικότητα, ένα Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στο τέλος του κύκλου της, μετά τις devitalized και φτωχό λαό, έχει τεράστιες ανάγκες των μεγάλων και την καταστροφή: οι άνδρες της ιδιοκτησίας και, για την αναγέννηση και για τη λήψη όλο και περισσότερο, περισσότερο έλεγχο των θεσμών. Αυτό είναι που νοθεύει τον ανταγωνισμό και διεστραμμένο κάθε δημοκρατικό σύνταγμα, στην πραγματικότητα, η νομισματική κυριαρχία ενός λαού δεν μπορεί να αντιστοιχηθεί: αυτό παρουσιάζεται ως ένα απόλυτο έγκλημα, για φόνο: στη φθορά του όλο το ανθρώπινο γένος. Ναπολέων Αυτό συμπαρασταθεί με τις διεθνείς τραπεζίτες: Λόγω του τύχη, όμως, την ήττα του, επίσης, το γεγονός, γύρισε τους: Κατά τα τελευταία χρόνια της κυβέρνησής του, είπε: "Όταν μια κυβέρνηση εξαρτάται από τα χρήματα από τους τραπεζίτες, η τραπεζίτες δεν είναι οι κυβερνώντες να ελέγξει την κατάσταση, διότι το χέρι είναι ότι από την κορυφή του: Αυτό παίρνει το χέρι του: Τα χρήματα δεν έχει σπίτι, οι τραπεζίτες είναι χωρίς πατριωτισμό και χωρίς ευπρέπεια, ο στόχος τους είναι η το κέρδος (Ref. . 4) Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι μια ιδιότητα ιδιωτική. (Thomas D. Schauf του) 1992
------------------------------------
3 η εισαγωγή:
Νομισματικό και τραπεζικό τομέα, ή την εγκληματικότητα και την ποινική σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας:
*** Η ειρωνεία είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα, να αποθηκεύσετε και για αυτές τις δολοφονίες από το θάνατο, ότι περισσότερο άξιζε ο θάνατος ότι το κυρίαρχο αρχές, έχουν εξαφανιστεί από τον πλανήτη, μερικές φορές είναι πιο έτοιμοι, μέσα από την Ιερά Εξέταση, και τις πολλές απελάσεις των Εβραίων , όμως, όλα απέτυχαν στο έργο του: για το μειλίχιο χαρακτήρα: είναι πολύ ποιμενικό. Αλλά, αυτό, όμως, έχουν υποστεί: για αυτούς, ειδικά τα αθώα τους συμπατριώτες τους: πολλές πολλές αδικίες και την καταπίεση που αυτοί, οι Εβραίοι, έχουν λάβει, για σφάλμα του φωτισμένοι, που δεν τελεσφόρησε, η αρχές σχεδόν ποτέ, να χτυπήσει την πραγματική ένοχοι. Λόγω της έκτοπης τα εγκλήματά τους είναι ένοχοι, καθώς το πίνουν το αίμα των παιδιών και να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις δαιμονικές τελετές, ότι το φως: τα διεθνή εβραϊκή τραπεζίτες, και έχουν ακολουθεί πάντα. Την οργή του λαού, για την πιο τυφλή συντρίψει κυρίως τους αθώους Εβραίους σε όλα τα μέρη του κόσμου (όπως πάντα). Στην πραγματικότητα, ο ένοχος είναι έξυπνα μεταμφιεσμένος, μεταξύ των οποίων και η γραμμή, διότι τότε εξαφανίζονται, εξαφανίζονται εάν αυτά την κατάλληλη στιγμή. Οι ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας, και οι ραβίνοι έχουν βεβαίως, με τεράστια ενοχή: αυτοί, επίσης, για το γεγονός ότι απέκρυψε ποινικό τέτοιου μεγέθους. Σίγουρα, αξίζουν το θάνατο, στη λογική του κυριαρχικό δικαίωμα τράπεζας, πολλά εκατομμύρια των εγκληματιών, από αυτά, ο μεγαλύτερος αριθμός, δεν είναι Εβραίοι, όμως, συνεργάτες: Freemasons, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ο Σατανάς, κλπ. .. δηλαδή, μια εξυπηρέτηση πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο όλων των NWO.
*** Δυστυχώς, αυτή η ιστορία είναι πάντα της δραματικής του ΔΝΤ, ότι θα επαναληφθούν, με την ιστορική τους κύκλους της: η καταστροφή των ψεμάτων του πολέμου και τις θηριωδίες. Η ανθρωπότητα, τυφλωμένοι από διεφθαρμένους πολιτικούς και τους σατανιστές της, θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται, σε όλους τους λαούς και του εβραϊκού λαού, ο λογαριασμός του τόσο αθώο αίμα, Ολοκαύτωμα, μέχρι σήμερα, το οποίο είναι ο λογαριασμός του ποινικού δικαίου και της οργανωμένης απάτης του τράπεζα κυριαρχικό δικαίωμα; Αυτό δεν έχει, και ελπίζουμε ότι ποτέ πια δεν θα πρέπει να έχουν, όπως τα εγκλήματα πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία. Μια ιστορία αίματος και του μίσους, η υπέρμετρη υπερβολές και τα εγκλήματα, είναι η επανεμφάνιση για το ανθρώπινο γένος, λόγω της αναπόφευκτης κατάρρευση του συστήματος της διεθνούς τραπεζικής. (Φορολογικοί παράδεισοι, ξέπλυμα χρήματος και κυριαρχικό δικαίωμα του Marco Σάμπα - 19 Αυγούστου 2004).
*** Όμως, ο ύποπτος, ο ύποπτος και περισσότερο από αυτό, ότι είναι αυτό που τους αληθινούς ενόχους και ποινικά, συνεχίζουν να κρύβονται και να ξεφύγουν, όπως είναι πάντα επιτυχής όσον αφορά
ιστορία, και είναι αυτό, επέτρεψε τη δημιουργία μιας δυναστείας των τραπεζιτών, απόκρυφων και αόρατα μοναρχίας, που περνούν μέσα από αλώβητη της Χιλιετίας, και αφήνει πίσω από αυτό το εάν, μονοπάτια της φρίκης, της καταστροφής και του θανάτου, στην οποία να προβούμε σε εικασίες, και γέλιο διαβολικά, όπως είναι η κατάσταση της πολύ προφανείς και αποδείξιμα, η σφαγή της 11ης κράτους-Σεπτεμβρίου. πραγματικός πλούτος και η δύναμή τους: είναι η κατοχή και τον έλεγχο των σατανικό ιδεολογία, που στοχεύει με μεγάλη επιτυχία, στην καταστροφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του βιβλικού μονοθεϊσμού, που είναι η πηγή όλων των ανθρωπισμού, και όχι η χυδαία κατοχή του χρήματος ή της ιδιοκτησίας. Στην πραγματικότητα, αυτές οι Εβραίοι είχαν διατεθεί στην κόσμο των θεών, είναι να διαθέτει την απόλυτη εξουσία. Κάιν είναι ως εάν η εβραίος, μια φυλή »των βαμπίρ," και είναι κατασκευασμένα από είναι οι κυρίαρχοι του κόσμου αποκρυφισμό, θα βρείτε πάντα το μισό του σκοτώνουν εβραίος Abel, και αυτό ότι, στην πραγματικότητα, θα διαιωνίζεται στην ιστορία : μια αδιάλλακτη έχθρα μεταξύ της πίστης Babylonian (επαναλαμβάνεται σε αυτές τις «φωτισμένοι») και η πίστη του Αβραάμ - Ισαάκ και Ιακώβ εν λόγω σημείο του θανάτου σε 10 παιδιά θα έρθουν στην κατάρα, στις 12, διότι η ιστορική αλήθεια (του άρθρου παρακάτω), όπως πάντα, είναι πάντα μια αλήθεια Αγία Γραφή. Δεδομένου ότι τα δώρα του Θεού είναι «αμετάκλητη», θα παραμείνουν για πάντα, ο εβραϊκός λαός, Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του ρολογιού. Για την καλύτερη, για το χειρότερο, δηλαδή, σε μια αδίστακτη αδελφοκτόνο ιστορία, σατανικά Εβραίων και των εβραϊκών λατρεία του Γιαχβέ, σε αυτή σύγκρουση θα αποφασίσει για την τύχη της ανθρώπινης φυλής, ενώ οι χριστιανοί σε πλήρη άγνοια, που δεν γνωρίζουν ότι:
* 1 - διότι, εν Χριστώ, και αυτοί που γεννήθηκαν στην Βηθλεέμ?
* 2 - διότι, εν Χριστώ, είναι πάρα πολύ Εβραίοι από τη φυλή του Ιούδα, και ως
Έτσι, όλοι οι Χριστιανοί είναι απόγονοι των χαρισμάτων του βασιλιά Δαβίδ?
* 3 - θα υπάρξει μια αμοιβαία προσέγγιση, προοδευτική και αμείλικτη των Εβραίων και των χριστιανών, μεταξύ των οποίων και την ένωσή τους, σίγουρα, σε ένα μόνο πεπρωμένο της ζωής ή θανάτου.
-----------------------------
Βιβλική ιστορία του Αβραάμ, 1800 to.C. :
οι Εβραίοι, σύμφωνα με τη Βίβλο, κατάγονται από τον Αβραάμ, μέσα από μια οικογένεια υποκαταστήματος: Αυτό συνδέεται με τον Σημ, ένας από τους τρεις γιους του Νώε.
Στον πλούτο της κάτω Μεσοποταμίας Terak (Tarah) ήταν τεράστιες, έχουμε μια λεπτομερή λίστα με τον πλούτο που Αμπράμ έλαβε μια κληρονομιά από τον πατέρα Terak του (όταν αναγκάστηκε να φύγει από τη Μεσοποταμία, κατά πάσα πιθανότητα, με το λόγο της δαιμονικής λατρείες, με παρακείμενα . πολύ συνηθισμένο, ανθρώπινη θυσία, ότι είστε αποφάσεων σχετικά με το Ziggurat, ένα πρωτότυπο Αυτή ήταν η ιδεολογία του πύργου της Βαβέλ, και όσο περισσότερο γνωρίζουμε:. Νέας Παγκόσμιας Τάξης Αυτή είναι η πραγματικότητα με την οποία, Αμπράμ πήγε, σε ασυμβίβαστη σύγκρουση, οι υπηρέτες πολλών του: ήταν νομάδες ή ημι-νομάδες, οι βοσκοί των σμηνών των οικογενειών ήταν χωρισμένοι σε φυλές, καθένα από τα οποία κατευθύνθηκε από το πιο υψηλόβαθμο στέλεχος Η φυλή, της οποίας ήταν πλέον ο νεαρός πατριάρχη Αβραάμ, στη συνέχεια. ζήτησε από το Θεό: Αβραάμ (πατέρας πολλών εθνών), προήλθε από την Ουρ (περιοχή της Βασόρας, νότιο Ιράκ), και πήγαμε μέχρι τον Ευφράτη Harann δωμάτιο: ως εκ τούτου, ο Αβραάμ, γιος του Θάρα, ήρθαν να εγκατασταθούν κοντά στη Χεβρώνα, στην Παλαιστίνη, γύρω στο έτος 1850 to.C.. Οι απόγονοι του Αβραάμ, αναγκασμένοι από μια πείνα, στη συνέχεια πήγε να εγκατασταθεί στην Αίγυπτο, όπου, αρχικά καλωσόρισε ως επισκέπτες, που υπέστη, στη συνέχεια, μείωσε τόσο τεράστια, καθώς και συγκρατημένη, μια φοβερή δουλεία. που διήρκεσε τέσσερις αιώνες , όμως, θα ελευθερωθεί από τον Μωυσή και Joshua στο δέκατο τρίτο ή δέκατο πέμπτο αιώνα. to.C..
*** Εβραίοι Τα μη περιφέρονται, όπως λανθασμένα αναφέρεται, για ένα διάστημα, στη χερσόνησο του Σινά, καθώς ήταν υπό την κυριαρχία της Αιγύπτου, όμως, σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα
That σταθμεύουν, για όλο το χρόνο στη Σαουδική Αραβία της ερήμου (που έχει περιφραχθεί με προσοχή και έκανε δυσπρόσιτες ορεινές Αυτή ήταν το θέατρο του πραγματικού αποκάλυψη του Δεκάλογος), και όπου έπαιξε σχεδόν όλα τα επεισόδια από σαράντα χρόνια καταναγκαστικής νομαδισμού , όχι επειδή οι Εβραίοι ήθελαν να προσχωρήσουν στις επιθυμίες του Θεού, ότι ενώ δείχνουν απίστευτη θαύματα τους κάθε μέρα, για να διαιωνίσουν, σε μια εντελώς αφιλόξενη, με πληθυσμό 2 εκατομμυρίων ανθρώπων. Όλα αυτά είναι ακριβώς διηγείται στο βιβλίο της Εξόδου.
*** Ο Μωυσής πέρασε, με τους ανθρώπους του για να τα εδάφη ανατολικά από την Ερυθρά Θάλασσα. Ο Μωυσής οδήγησε τους ανθρώπους του στα σύνορα της γης της Χαναάν, στη συνέχεια, καταλαμβάνονται από τις μικρές
πόλη-κράτος, πάντα ασυμβίβαστα με την εμπειρία της καθαρής μονοθεϊσμού.
----------------------------
Αρχή του δωδέκατου αιώνα μοναρχίας. to.C.
*** Ο Προφήτης Σαμουήλ έχρισε κρυφά βασιλιά Σαούλ, δημιουργώντας έτσι τη μοναρχία.
*** Μόνο με τον David, αποκαταστάθηκε η ενότητα του έθνους και έκανε ακόμα πιο σταθερή από την κατάληψη νέων εδαφών, όπως είναι ένα από τα Ήταν Ιερουσαλήμ: η πόλη που ο βασιλιάς της Μελχισεδέκ, και αυτό είναι το όρος Μοριά, όπου ο Αβραάμ στον πειρασμό από το Θεό, και όταν, τον Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του Ισαάκ. Ιερουσαλήμ έγινε το πολιτικό και θρησκευτικό κεφαλαίου. τον θάνατο του Σολομώντα, ωστόσο, ήταν το βασίλειο χωρίζεται σε Ισραήλ στα βόρεια και Ιουδαία στο νότο. Σχίσμα (933), μέχρι το τέλος της βασιλείας του Βορρά (722), η πρώτη απέλαση του Ναβουχοδονόσορα (598),
*** Ωστόσο, αυτές οι πόλεις-κράτη, και για τους ανθρώπους γύρω του ήταν πιο εχθρικό, και συνέλαβαν ένα αμοιβαίο μίσος, δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν, αλλά πάνω απ 'όλα, οι λατρείες ήταν η αιτία της ειδωλολατρίας, που συνεχίστηκε μέχρι το μυστικό της αυξηθεί δραματικά και βίαια ως φαινόμενο της μάζας (875 έως 853 Αχαάβ παντρεμένος ποινικώς Ότι η φοινικική πριγκίπισσα Ιεζάβελ, πήγε στην ιστορία ως η γυναίκα πιο ποταπή και σκληρή), ενώ την ίδια λατρεία του Γιαχβέ, προσπάθησαν να καταστείλουν μόνιμα. Όμως, τα δικαιώματα του την αληθινή ταυτότητα του YHWH και το Ισραήλ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική και απίστευτα υπερασπίζεται μόνο από τον προφήτη Ηλία Tishbite.
*** Η Ιερουσαλήμ θα πρέπει να καταστρέφονται υπό Ναβουχοδονόσορα, και οι άνθρωποι, και τους θησαυρούς του ναού θα μεταφερθούν στη Βαβυλώνα. VI sec. to.C.
*** Η διασπορά ξεκινά από τον έκτο αιώνα. to.C.: ισχυρή πρώτη ομάδα εγκαταστάθηκαν στη Μεσοποταμία, στη συνέχεια, σε όλη την αρχαία Ανατολή, Ελλάδα και στη Ρώμη, η κοινότητα να γίνει πιο πολλά από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου ακόμα και τα δύο τρίτα του πληθυσμού αποτελείται από τους Εβραίους, στη συνέχεια, σχεδόν όλα τα σφαγιάστηκαν από τη δημοφιλή μανία.
*** Βλέποντας από πιο ευγενή πνεύματα, όμως, ήταν περισσότερο για την εμφάνιση με καχυποψία και σε αντίθεση με πολλές από τις εν λόγω αποστροφής πλαισιωθούν από: Τάκιτος
Οράτιος, Juvenal, ο Πλίνιος, Πολεμικές και άλλοι αποτελούν σχεδόν το ένα πολιτιστικό ίδρυμα ότι αυτό θα θέσει τις βάσεις για το σύγχρονο αντισημιτισμό. (Σ.89 Giacomo Martina, "Η Εκκλησία στην εποχή της απολυταρχίας," ed. Morcelliana). To.C. Το 539, όμως, ο Κύρος κατέκτησε την πόλη και επέτρεψε την απέλαση των Εβραίων
επιστρέψουν στην πατρίδα τους και την ανοικοδόμηση του ναού.
*** Πολέμησε στην Ελληνιστική περίοδο και τελικά κατακτήθηκε από τον Πομπήιο το 63 to.C. Απολαμβάνουν λίγη ειρήνη της Ιερουσαλήμ. 70 to.C. στην Παλαιστίνη: Η κατάκτηση της Ιερουσαλήμ το έργο των Ρωμαίων. Έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της θέση για τα δύο καθοριστικά γεγονότα στην ιστορία των Εβραίων:
* 1 - Ο θάνατος στο σταυρό του Ιησού ο Ναζωραίος, ο οποίος γεννήθηκε στη Βηθλεέμ, σύμφωνα με τις γραφές, και
* 2 - την εξέγερση του 66 μ.Χ., οι Ζηλωτές υποκινούμενος από εξτρεμιστές, και τελειώνει με Βεσπασιανού το 70 μ.Χ. που κατέστρεψε το έθνος του Ισραήλ και άρχισε την
διασποράς περισσότερο τη μακρά ιστορία που θα διαρκέσει μέχρι την αποκατάσταση των νέων στο κράτος του Ισραήλ και ότι, για ορισμένες πλευρές, ακόμη συνεχίζεται.
---------------------
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, οι Εβραίοι και αντισημιτισμός:
*** Ο αντισημιτισμός [(Αυτός είναι ο περισσότερο με την εξήγηση της ιστορίας) από L. Carli, Το εβραϊκό ζήτημα μπροστά από την Σύνοδο του Βατικανού ΙΙ, «Γυμναστήριο του κλήρου», 44 (1965), σελ. 185 -203, 465-476? ...)] κ.λπ. μπορεί ουσιαστικά να θεωρείται μια ιδιαίτερη πτυχή ενός ευρύτερου φαινομένου, το ρατσισμό που έχει την πραγματική αιτία του ανθρώπου εγωισμό, και παρουσιάζει με τις άλλες εκφάνσεις του ρατσισμού την ίδια αναλογία, ακόμη και αν ο θρησκευτικός παράγοντας ασκεί μεγαλύτερη επιρροή στην παρούσα υπόθεση ότι σε άλλα.
*** Είναι, όχι μόνο στο χριστιανικό κόσμο: είναι σαφώς ορατή στον τέταρτο αιώνα. to.C., αν όχι πριν, και εκτείνεται πέρα από τη χριστιανική περιοχή, δίνοντας αφορμή για ένα ειδωλολατρικό αντισημιτισμό, Μουσουλμάνος, ορθολογιστής, μαρξιστής, Ναζί. οι ιστορικοί είναι σε γενικές γραμμές σε συμφωνία για τον εντοπισμό των αιτιών αυτής της ευρείας εχθρότητα προς τους Εβραίους, αλλά συζήτηση για το πραγματικό βάρος, ότι οι διάφοροι παράγοντες που ασκείται στη γένεση και την ανάπτυξη του αντισημιτισμού (σ.89 Giacomo Martina, «η Εκκλησία «ηλικία της απολυταρχίας," ed. Morcelliana)
*** Για την πλειοψηφία (Poliakov, Simon, κ.λπ. ..) η αποστροφή θα προέρχονται κυρίως για θρησκευτικούς λόγους και μόνο, και μόνο αργότερα σε περισσότερα, το ύψος του είναι σοβαρή, των κοινωνικο-οικονομικούς λόγους. Όμως, μόνο για ορισμένους (Lazare), αυτά είναι η πραγματική αιτία του αντισημιτισμού, ότι μόνο και μόνο σε μεταγενέστερο χρόνο, επιδιώκει μια θρησκευτική δικαιολογία. (Σ.89 Giacomo Martina ", η Εκκλησία στην εποχή της απολυταρχίας, ed. Morcelliana)
*** Αφιερωμένο σε περισσότερα διαφορετικά επαγγέλματα, οι Εβραίοι παρέμειναν στενά μεταξύ τους και να απολαμβάνουν τα προνόμια ορισμένων Αυτό τους επέτρεψε να απόσχουν από πράξεις ειδωλολατρία και από την εργασία το Σάββατο (σ.89 Giacomo Martina, "η απολυταρχία ηλικία εκκλησία », εκδ.. Morcelliana). Στο δέκατο αιώνα στην Παλαιστίνη:
πέρασε στην των Φατιμιδών της Αιγύπτου και αργότερα των Σελτζούκων Τούρκων, ενώ οι νέοι κατακτητές ήταν αρκετά ανεκτική με τους Εβραίους, κατέστησε δύσκολη την πρόσβαση των χριστιανών στην ιερούς τόπους, άλλοτε να καταδιώκουν τους προσκυνητές και τους αυτόχθονες χριστιανοί.
*** Οι μουσουλμάνοι ήταν σε θέση να καταστρέψουν σταδιακά το βασίλειο της Ιερουσαλήμ και
την περιοχή της Συρίας-Παλαιστίνης τέθηκε υπό τους Μαμελούκους της Αιγύπτου. In XIVsec.
*** Οι τραπεζίτες, έμποροι και ναυτικοί του Genovese (της Γένοβας) είχαν εμπλουτιστεί δεξιοτήτων και που έφερε η τεχνολογία της Ιβηρικής χερσονήσου για να γίνει όλο και περισσότερο την Πορτογαλία επιρροή. (P.211 Roberto Finzi Πορεία Zanichelli Ιστορίας)
Στη δέκατη τέταρτη και δέκατο πέμπτο αιώνα. Στην Παλαιστίνη:
*** Είχε κάποια μετανάστευση των Εβραίων, την εκδίωξη των Σεφαραδιτών από
Χώρες της Ιβηρικής οδήγησε σε μια νέα και πιο ουσιαστική τη μετανάστευση. Στο δέκατο έκτο εάν. Στην Παλαιστίνη: να τους Μαμελούκους της Αιγύπτου στο δέκατο έκτο αιώνα. Οι Οθωμανοί κατέλαβαν τη διοίκηση του οποίου, εκτός από την περίοδο του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς.
----------------------
- Η Fugger
Το πιο σημαντικό οικογένεια του εμπόρου-τραπεζίτες-industial του δεύτερου μισού του δέκατου πέμπτου αιώνα είναι σίγουρα ένα από τα Fugger του Augsburg, αλλά να μεταφέρονται από τη Σουηδία το 1368. κύριο εισόδημα τους προέρχεται από ξένο συνάλλαγμα των συλλογών των λογαριασμών για το τρίτο των δανείων. Το 1488 έναντι ενός μεγάλου δανείου που κατεβλήθη στο κατά τον αρχιδούκα της Αυστρίας, έλαβε το σύνολο της παραγωγής του αργύρου του Τιρόλου. έως το τέλος του δέκατου πέμπτου αιώνα, η Fugger ελεγχόμενη τα ορυχεία του αργύρου, του χαλκού, του σιδήρου της Σιλεσίας, της Δημοκρατίας της Σλοβακίας, της Βοημίας του Τιρόλου, Καρινθία και της του ισπανικού. Οι τραπεζίτες των Αψβούργων, πήρε μια μεγάλη πολιτική επιρροή.
Χορήγηση ή λιγότερο: των δανείων προς τον κυρίαρχο, ήταν σε θέση να επηρεάσουν την πολιτική της εποχής. Είναι η περίπτωση του Καρόλου Ε ', αυτοκράτορας: οι αναγκαίες ψήφοι στις εκλογές, αγοράστηκαν με χρήματα του Fugger. Το 1500 η Fugger είχε ανοίξει, όπως ένα υποκατάστημα στη Ρώμη. Σε αντάλλαγμα για τα δάνεια του Πάπα, κέρδισε τη σύμβαση των συγχωροχαρτιών, στην Κεντρική και Ανατολική ... Οι καρδινάλιοι έχουν να ορθώσει το ανάστημά μπροστά του, και όλοι οι έμποροι του κόσμου έχουν την αποκάλεσε "εμπνευσμένο". Το 1557 Φίλιππος δεν μπορούσε: επιστρέψει 1,5 εκατομμύρια δουκάτα το 1630 και η συνολική ζημία για το ανικανοποίητο χρέη: αποδεικνύεται από τους Αψβούργους of 8.000.000 of δουκάτα. (P.265 Roberto Course Finzi της Zanichelli Ιστορίας). Αυτά τα αστρονομικά ποσά, που έχουν ήδη προαναγγελθεί, όταν ακόμα δεν είχε εφευρεθεί η ονομαστική χρήματα, εκ των οποίων η πραγματική εξουσία, έστω και αν κρυμμένο και αόρατο, πίσω από την πρόσοψη των κυβερνήσεων θα μπορούσε να ασκήσει το τοκογλύφους. Power τόσο ασαφής, επειδή είναι αδύνατο να είναι πραγματικά αισθητές. Αλλά μια καταστροφική δύναμη, η πραγματική δύναμη της ζωής ή θανάτου για τους ανθρώπους. (Το αριστούργημα θα γίνεται από το εβραϊκό τραπεζίτες Η χρηματοδότηση της Γαλλικής Επανάστασης και του Κομμουνιστικού προκαλέσουν την καταστροφή των μοναρχιών Καθολικής, τώρα μόνο στην άμυνα στο έγκλημα στα έργα τους (καθ. Lorenzo Scarola). Ταυτόχρονα, στέκεται μια νέα αστική τάξη ( XV αιώνα). Η προσεκτική διαχείριση, οι οικονομικές ανάγκες της μοναρχίας, και η αδυναμία τους να οικοδομήσουν ένα δίκτυο αποτελεσματική συλλογή των φόρων.
Κάρολος Ε ', που απαρτίζεται κατά τραπεζίτες, για τους οποίους η τεράστια χρήματα, είχε ανάγκη τους της απέραντης αυτοκρατορίας του, μέσω της χρήσης των ναρκών από πολύτιμα μέταλλα, τόσο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο για τις αποικίες ... Αυτό (Roberto Finzi, πορεία της ιστορίας, της σύγχρονης εποχής, Zanichelli σ. 258) 1520 - 1621: Η «επανάσταση των τιμών» ή να κερδίσει τον πληθωρισμό για πρώτη φορά σχετικά με την οικονομική ζωή με την καταστροφική δύναμη. Σε ένα μόνο χρόνο στη γερμανική πόλη του Speyer: η σίκαλη αυξήθηκαν από 15 φορές, τον αρακά και το σιτάρι από 13 φορές? Κλπ.. Ο πληθωρισμός που προκαλείται:
* 1 - απώλεια της αξίας των αποδοχών και των σταθερών προσόδων, * 2 - ένα κίνητρο για επενδύσεις, της εμπορικής μεσαία τάξη, επαγγελματικές και πάνω απ 'όλα οικονομικά. Η παραδοσιακή αρχοντιά είναι τόσο απειλείται από αυτούς τους νεοφερμένους, τόσο οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά. (P.231 Roberto Finzi Πορεία Zanichelli Ιστορίας)
*** Η εξήγηση που βρέθηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες οικονομολόγους, δηλαδή, η θεωρία: η ποσότητα του χρήματος, που ονομαζόταν ένας από τους «500 μεγάλες πληθωριστικές, όχι μόνο αφήνει πολλές αμφιβολίες, όμως, δεν ευσταθεί, επίσης, παραπλανητικά, οικονομολόγοι και ιστορικοί, υποστηρικτές του τρέχοντος οικονομικού συστήματος, τα χρήματα για να αφομοιώσει τα εμπορεύματα, που είναι πλέον αποδειχθεί ψευδείς και να απορριφθεί από την καθ. επιστήμονα. Giacinto Auriti.
*** Ακόμα και ο Jean Bodin (1568), στην πραγματικότητα, είχε βάλει το δάχτυλο στο πρόβλημα του σχηματισμού των μονοπωλίων, όπως αυτή ήταν η πραγματική αιτία της μακράς ονομάζεται «500 πληθωρισμό, στην πραγματικότητα, κρίσιμης σημασίας για το επιχείρημα της τάσης των οικονομολόγων ή να εναρμονιστούν με τις μεγάλες επιχειρήσεις, όπως Azpilcueta De Martin (1483-1586) και EJ Χάμιλτον (1934), δεν είναι καθόλου σε θέση να παρέχουν εξηγήσεις όσον αφορά το γεγονός ότι: «ο πληθωρισμός άρχισε πολλές δεκαετίες πριν από την αμερικανική χρυσό και ως εκ τούτου αποδίδεται στα συμφέροντα των τοκογλύφους και της τραπεζικής χρηματοδότησης των μονοπωλίων, στην πραγματικότητα, και οι δύο τρέχουν, που δεν ενδοιασμούς, σε εγκληματικές ενέργειες, τόσο κερδοσκοπικού χαρακτήρα "(p.249 Ρομπέρτο Finzi Πορεία Ιστορίας - Zanichelli).
----------------------
Από τον πόλεμο στην πτώχευση.
Το 1565 ο πρώην πρεσβευτής στο ενετικό Μιλάνο, έγραψε στην κυβέρνηση του ότι: «Η Καθολική βασιλιά, το ισπανικό βασιλιά, ήταν για τους πολέμους στο παρελθόν, σε ένα χάος των χρημάτων που σχεδόν σε όλη τη διαδρομή των εσόδων της καταναλώνεται στην πληρωμή των τόκων..
*** Κατά συνέπεια, είναι μόνο το δημόσιο χρέος να είναι ανεξέλεγκτη, δίνεται σχεδόν αποκλειστικά από τα συμφέροντα, ωστόσο, ότι στο χρόνο αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, στην πραγματικότητα ληφθέντων κεφαλαίων εξουδετερώνεται, χρησιμοποιώντας το στρατηγικό τέχνασμα της πτώχευσης. Έτσι έχουμε την ανάδυση ότι η ιδέα ότι είναι προφανές ότι θα πρέπει να καταβάλει τόκους για τα δανεισμένα χρήματα, να αφήσει την πόρτα μεσαιωνικές ιδέες σχετικά με την τοκογλυφία.
*** Το έλλειμμα της δημόσιας χρηματοοικονομικής δομής που είναι οργανωμένο σε κράτη όπως το δέκατο έκτο αιώνα. (Roberto Finzi, πορεία της ιστορίας, της σύγχρονης εποχής, Zanichelli σ. 260-262)
*** Κατά συνέπεια, οι τόκοι που καταβάλλονται, ως αποζημίωση της πίστωσης δεν μπορεί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το 10% του δανείου του κεφαλαίου (καθ. Lorenzo Scarola).
----------------------
Εβραίοι και αντισημιτισμός: James Martin Η Εκκλησία και η Εποχή της απολυταρχίας VOL 2. Morcelliana:. Την Εβραϊκή εκκλησία & το σελ. 89
ΣΙΓΟΥΡΑ ο αντισημιτισμός είναι αδικαιολόγητη και είναι ο καρπός του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.
*** Δυστυχώς, ο αντισημιτισμός, δεν περιορίζεται στο χριστιανικό κόσμο, αλλά ήταν εκτεταμένη και ποικίλη σε άλλους πολιτισμούς και θρησκείες, για την αίσθηση της ταυτότητας Αυτό, έχει φέρει τον εβραϊκό λαό για τη διατήρηση της ταυτότητας. Μόνο για τους ιστορικούς λόγους για την κοινωνικο-οικονομική Lazare (φθορά) ήταν η πραγματική βαθύτερα αίτια της επιθετικής του αντισημιτισμού. Ο κατηγόρησαν οι Εβραίοι (όχι πάντα λάθος σε αυτά):
* Ο αθεϊσμός
* Η τεμπελιά,
* Η απληστία,
* Η ανέντιμη,
* Η ανηθικότητα,
* Μυστική θυσίες τελετουργικό.
το μυστικό θυσίες τελετουργικό, Αυτό είναι πραγματικότητα, ήταν ανέκαθεν ασκείται μόνο από ορισμένες μυαλό εκτραπεί για παράδειγμα της λατρείας και της ιδεολογίας, θρησκευτικών Βαβυλώνα. Όλα αυτά θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται ιδεολογικό και θρησκευτικό κόσμο στη σύγχρονη σατανισμό που θα όλες τις αρνητικές μοτίβο της λειτουργικής καθολικισμού, αλλά αυτό σίγουρα δεν μπορεί να αποδοθεί σε έναν λαό ιστορικά. Δυστυχώς, αυτές οι σατανιστές είναι οι τραπεζίτες αποκρυφισμό Η δυναστεία βασιλεύει πλέον αδιαμφισβήτητη πολιτική δύναμη πέρα από τον κόσμο με έναν τρόπο τη Γαλλική Επανάσταση έως σήμερα).
*** Αλήθεια αντιπαθούν προέκυψε από την ισχυρή πνεύμα του σώματος που τους απομονώνει από τον υπόλοιπο πληθυσμό. (James Martin Η Εκκλησία και η Εποχή της απολυταρχίας VOL 2 Morcelliana -. ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Εβραίων σ. 89)
Του αντισημιτισμού και της ισπανικής Ιεράς Εξέτασης
*** Για τη χριστιανική κοινωνία και το χριστιανικό κράτος για τους Εβραίους (πηγή: Σ. Dubnow-Weltgeschichte des Volkes judischen IV-VI, 1926-27 Γ. Caro, Sozial-und
Wirtschaftsgesschichte der "Fudem im Mittelalter und in der Neuzeit, να vol., 1908-1920) ήταν ξένο στοιχείο, δεν είναι παρόμοια, θα μπορούσατε να δείτε μέσα τους μια
«Οι άνθρωποι Enemy" στη θρησκεία τους με ένα "καταδικάζω και βλάσφημες δόγμα."
*** Ακόμη και η πρώτη χριστιανική Αυτοκρατόρων από τον Κωνσταντίνο να αρχίσει να υπόκεινται σε νομικούς περιορισμούς, ιδίως τους απαγόρευσαν της:
1. Σημείωση της χριστιανικής σκλάβους και να παντρευτεί με μια χριστιανή (Κωνσταντίας 339),
2. li απέκλεισε τη στρατιωτική θητεία (Ονώριος 404)
3. καθώς και από κάθε δημόσιο αξίωμα (Θεοδόσιος Β '438).
*** Οι Εβραίοι στον Χριστιανισμό ήταν σε θέση να περάσει ελεύθερα, αλλά σπανίως είναι αυτοί ειλικρινείς μετατροπής. Ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός επιβεβαίωσε, και μερικά χειρότερα, η αντι-εβραϊκή νομοθεσιών των προκατόχων του, τον κωδικό του: τα πάντα ήταν νόμιμο για τον Μεσαίωνα και πέρα.
*** Είναι γενικά δεκτό με την ανοχή τους Εβραίους σε θρησκευτικά θέματα, αλλά δεν είναι ένας έδωσε την πλήρη άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων, καθώς πολλοί σύνοδοι και πάπες, είχε δηλώσει ότι ήταν «ένας λαός αιώνια καταδικασμένοι να εξυπηρετήσει».
*** Οι Εβραίοι υποχρεώθηκαν να φορούν ένα ειδικό φόρεμα, που τους παίρνει ως τέτοια, στις πόλεις της Νότιας Ευρώπης, έπρεπε να ζουν σε γειτονιές χωρίζονται (γκέτο), δεν μπορούσε να κρατήσει χριστιανική υπαλλήλων στην εργασία τους, θα μπορούσαν να καταθέσουν εναντίον Χριστιανός, που τίθενται σε δημόσιες υπηρεσίες, κλπ. ...
*** Ακόμη και η αυτοκρατορία γερμανικές, οι Εβραίοι ήταν αντιληπτή ως ένα σώμα, ένας ξένος, γιατί η θεραπεία τους διέπονται από τους νόμους της γερμανικής για τους αλλοδαπούς.
*** Από την εποχή του Swabian αυτοκρατόρων, ήταν για την καταμέτρηση των «υπηρέτες του παλατιού αίθουσα": την καταβολή ειδικού τέλους, που τέθηκε υπό την προστασία του αυτοκράτορα.
*** Με το προσοδοφόρο εμπόριο και το δανεισμό των χρημάτων σε τόκους (συχνά πολύ υψηλές), η οποία απαγορεύεται στους χριστιανούς.
*** Πολλοί Εβραίοι κατάφεραν να συσσωρεύουν πλούτο και δύναμη [αυτή η κατάσταση ισχύος και ψύξης είναι ήδη ασκείται από μερικές εβραϊκές τραπεζίτες, το πρώτο του έτος 1000, για κάποιο λόγο αποδράσεις στα βιβλία της ιστορίας.] (Karl Bihlmeyer - Hermann Tuechle Ιστορία της Εκκλησίας "3.-την εποχή της μεταρρύθμισης, εκδ. Morcelliana p.127 φροντίδα σε έκδοση της έκτης Hyginus Rogger Τόμος ΙΙΙ:.. Οι μεταρρυθμίσεις Εποχή)
----------------------
WEAR καταπιεστικό, στις οποίες μετέχουν, ήταν η αιτία ΚΥΡΙΑ της δίωξης που στηρίζει περισσότερο, κατά BURST από αυτούς σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ιδίως στην εποχή των Σταυροφοριών.
(P.129 BIHLMEYER K. - H. και TUECHLE Morcelliana.)
*** Με την ευκαιρία της πρώτης και δεύτερης σταυρό του 1095-96, 1146-47, πολλές από αυτές τις «δολοφόνους του Χριστού» που σκοτώθηκαν ήταν από τα στρατεύματα χωρίς φρένα.
*** Του San Bernardo και τις εκκλήσεις πολλών παπάδων από τον 16ο έως 12ο, υπέρ αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων και των διαμαρτυριών, κατά τη σωματική και ηθική καταναγκασμό που ασκείται, διότι δεν είχε βαφτίσει πάντα αποτέλεσμα.
*** Εδώ και το τσάι, οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από τις πόλεις και τα εδάφη, ωστόσο, ήταν κατά κάποιο τρόπο να επιστρέψει.
*** Ιδιαίτερα σοβαρή ήταν η κατάσταση στην Ισπανία, όπου οι Εβραίοι ήταν πολυάριθμα από την αρχαιότητα, και ήταν μισούσε για αχαλίνωτη δίψα τους για το κέρδος.
Ο βασιλιάς των Βησιγότθων sec. VII προσπάθησε να τους πείσει, με τη μετατροπή με σημαντικές πιέσεις. Κατά τη διάρκεια της Αραβικής κυριαρχίας της κατάστασής τους βελτιώθηκε σημαντικά, πολλοί από αυτούς έγιναν πλούσιοι και επιρροή. Όμως, κατά το έτος 1391 στην Castilla, Αραγονία και Καταλονία μεγάλο διωγμό ξέσπασε εναντίον εβραϊκών ήταν σε πολλές περιπτώσεις άφησε τους μόνο την επιλογή μεταξύ του θανάτου ή της βάπτισης.
*** Φυσικά, μεταξύ των "Marranos" ή "νέου Χριστιανούς" όπως τους έλεγαν να αναγκάσει αυτά τα βάφτισε τους Εβραίους, πολύ λίγες μετατροπές ήταν ειλικρινείς και πλήρεις, μόλις η εξωτερική πίεση απελευθερώνεται, πολλοί από αυτούς επέστρεψαν στην θρησκεία των πατέρων τους, ανοιχτά ή κρυφά.
*** Η βλαβερή επίδραση που ρητά στη χριστιανική Ισπανία οι Εβραίοι μετατρέπονται μόνο σε εμφάνιση (Marranos) ήταν μια καταστροφή, μερικοί από τους διεισδύσει, και ανέβηκε στην εκκλησιαστική ιεραρχία, τόσο πιο υψηλές θέσεις, να γίνει επισκόπους.
*** Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο δεύτερο μισό του δέκατου πέμπτου αιώνα. μία σκληρή αντίδραση των εθνικών και θρησκευτικών εναντίον τους.
*** Μετά από την αιματηρή εξέγερση το 1473 κατά της αριστοκρατίας και κατά της Marranos, οι μονάρχες καθολική Ισαβέλλα της Καστίλης και Φερδινάνδος της Αραγονίας αποφάσισε την επιστροφή της "ανάκρισης", "Αυτό ήταν σχεδόν εξαφανιστεί στην Ισπανία, τη χρήση τους για την καταπολέμηση αυτών των επικίνδυνων εχθρούς του και το στεφάνι της Εκκλησίας (που είναι εδώ: ο πραγματικός στόχος της «φωτισμένοι» και την καταστροφή του μονοθεϊσμού των Χριστιανών).
*** Η Πάπα Σίξτου Δ ', το 1478, έδωσε τη συγκατάθεσή του και έτσι το τριαντάφυλλο: η ισπανική Ιερά Εξέταση. (H. Lea Χ., Η Morisco της Ισπανίας, τη μετατροπή τους και Lond απέλαση. 1901, κλπ ...). Αλλά τα καλά αποτελέσματα που αναμένονται δεν επιτεύχθηκαν, διότι:
* 1 - Δείτε της Ρώμης, κατηγόρησε το δικαστήριο για την υπερβολική αυστηρότητα (Αυτό το πράγμα, είτε, στατιστικά, ανταποκρίνεται στην αλήθεια της ιστορίας, στην πραγματικότητα, το πρώτο καθήκον του δικαστηρίου ήταν η «μόρφωση» σύμφωνα με την αντίληψη της χρόνο, προφανώς)?
* 2 - η έρευνα ήταν πολύ ισχυροί, στην πραγματικότητα, η Αυγουστινιανών κανόνι τακτική Peter Arbues, ανακριτή της Αραγονίας, πήρε στόχος μιας συνωμοσίας Marranos τραυματίστηκε σε θάνατο στην Εκκλησία της Σαραγόσα το 1485. Των Αυγουστίνων: Ήταν Peter Arbues αγιοποιήθηκε το 1867. Στη συνέχεια, (για τον λόγο της αποτυχίας του δικαστηρίου της Ιεράς Εξέτασης εργάστηκε Αυτό δεν είναι καθόλου με την γροθιά του σιδήρου), Φερδινάνδου και της Ισαβέλλας εκδιώχθηκαν από τα βασίλειά τους όλους τους Εβραίους το 1492.
*** Ακόμα και ο βασιλιάς Εμμανουήλ της Πορτογαλίας το 1497 εξέδωσε ένα διάταγμα απέλασης εναντίον των Εβραίων, αλλά πάντως, οριστικό δεν ήταν κάτι που επιτεύχθηκε στην Ισπανία, στην Πορτογαλία ήταν τόσο ριζωμένη στο βάθος της δύναμής τους. *** Παρά την εξάρτηση από τη θέληση του βασιλιά και της κατάχρησης που έγινε με το χρόνο για πολιτικούς λόγους, η Ιερά Εξέταση ήταν ουσιαστικά ένα εκκλησιαστικό όργανο και ζούσε κάτω από τη λάμψη του της φιλανθρωπίας και του ελέους.
*** Η ενδεχόμενη υπέρβαση της Ιεράς Εξέτασης, δεν δικαιολογείται, ωστόσο, μια προκατειλημμένη ιστοριογραφία Αυτό έχει υπερβάλει ως προς την σκληρότητα είναι τόσο άδικο το γεγονός ότι ο αριθμός
θύματα.
*** Η "Autos-da-fe" (actus fidei) δεν έγιναν σκηνές στις οποίες η ποινή του θανάτου, αλλά συνίστατο στη δημοσίευση επίσημη συνοδευόμενων τα παραπάνω,, στη δεύτερη των περιπτώσεων, στην απελευθέρωση, μόνο η επίμονη αιρετικούς και κατ 'εξακολούθηση παραβατών, ανατέθηκαν στον κοσμικό χέρι για εκτέλεση. Ήταν η τελευταία εκτέλεση πραγματοποιήθηκε το 1781 στη Σεβίλλη (και αυτό είναι να αποδειχθεί η πραγματικότητα της σε ένα εν καταδύσει Αυτό ήταν κρυμμένη, καλώς ή κακώς, από πρακτική ικανότητα να κρυφτεί, το γεγονός αυτό είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο και κρυφές, η κίνηση που ορισμένοι τοκογλύφοι εβραίοι , ακόμη και αν μια μειοψηφία, ήταν σε βάρος του χριστιανισμού. Η δικαιολογημένη μνησικακία κατά των χριστιανών και η ισχυρή σώμα και το πνεύμα της συλλογικής υποφέρουν, έχουν προδώσει πάντα την εβραϊκή κοινότητα και δεν κατάλαβαν, Ότι οι καρχαρίες δανείου ήταν οι πραγματικοί προκαλέσει "το κακό του κόσμου," και της βλάβης ιδίων, αλήθεια οχιές τους, ότι θα κρατούσαν καλά κρυμμένα στο στήθος τους).
*** Είχαν να υποφέρει πολύ, όταν ο Μαύρος Θάνατος, η βουβωνική πανώλη που είναι, ινδικής καταγωγής, κατά τα έτη 1348-50 τρομερά κατέστρεψαν ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Πίσω από την κατηγορία της που έχει προκαλέσει η επιδημία πίσω από την κατηγορία της κατοχής δηλητηρίασε τα σιντριβάνια, τους Εβραίους σε πολλές πόλεις, από την Αλσατία, κατά την Αυστρία, δολοφονήθηκαν άγρια, για τους πιο κάηκαν στην πυρά.
----------------------
*** Στους αιώνες μεταξύ των 12 ° και 15 °: ανατράφηκε, συχνά τα άτομα κατά των Εβραίων, και η δίωξη του υπόπτου:
1. Οι διασύρεται σταυρούς,
2. Οι desecrating οικοδεσπότες,
3. Οι θανάτωση με τη χριστιανική τα παιδιά για τελετουργικούς σκοπούς (το πράγμα σατανισμό που εξακολουθεί να κάνει τακτικά), και με βάση αυτούς τους ισχυρισμούς: τεκμηριωμένες, η λαϊκή συμπεριφορά, το φρικτό έγκλημα: από μια μικρή ομάδα της αποκλίνουσας, και πολλοί Εβραίοι ένοχοι των εγκλημάτων αυτών ήταν δικάστηκε και εκτελέσθηκε.
*** Από τον 13ο αιώνα και μετά, προχώρησαν σκληρά, ακόμη και έναντι του Ταλμούδ και άλλους εβραϊκούς αντι-χριστιανικά βιβλία.
*** Μόνο με τον ανθρωπισμό και, στη συνέχεια, ειδικά με το Διαφωτισμό ήρθε σε μια χειραφέτηση των Εβραίων. 1694 - Πράξη του συντάγματος της Τράπεζας της Αγγλία, η
*** Ποιο ήταν το πρώτο μεγάλο ιστορικό της καινοτομίας που δημιουργήθηκε από Paterson το 1694, σε ποσοστό πράξη το σύνταγμα της Τράπεζας με βάση το σκοπό της Inghilterra πληρώσει αντί του χρυσού, των λογαριασμών της τράπεζας (της χαρτονομίσματα ή χαρτονομίσματα) , για την υλοποίηση του πεδίου εφαρμογής της καινοτομίας αυτής είναι επαρκής: εξετάσουν ένα τετριμμένο παράδειγμα, ποιος ήταν ένα χρυσό ψήγμα της τσέπες χωρίς το χρέος προς την δική μου, αλλά μετά από εσάς: Αυτό είναι που αντί για το δικό μου, υπάρχει η κεντρική τράπεζα, αντί για το ψήγμα είναι ένα κομμάτι χαρτί, τον τόπο της περιουσίας του χρέους.
*** Με την έλευση του νομίσματος το 1694 με τη βαθμολογία λίβρα της Τράπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν αλλάξει τους κανόνες του μεγάλο παιχνίδι.
*** Blood Money προσφέρει την ισχύ της αγοράς Αυτό είναι το οξυγόνο της αγοράς.
*** Αυτό το αίμα είναι δηλητηριασμένη από το χρέος, τόσο αληθινό Αυτό είναι το χρήμα κεντρικής τράπεζας θεμάτων μόνο από δανεισμό.
*** Αυτή η θεωρία θα μπορούσε να τη δεχθεί στο σπίτι, όταν η τράπεζα είπε ότι τα χρήματα είναι δικό μου, διότι τα αποθεματικά του χρυσού είναι δικό μου.
*** Δεδομένου ότι η τράπεζα συνέλαβε το νόμισμα, όπως ο τίτλος του εκπροσώπου των αποθεματικών πιστώσεων, είχε το δικαίωμα να πω ότι σας δώσει το σύμβολο της κάρτας, Αυτός είναι ένας τίτλος
Η εν λόγω πίστωση είναι αντιπροσωπευτικό του ορυχείου χρυσού, τα χρήματα είναι δικό μου και μπορείτε να πληρώσετε το.
*** Με την ημερομηνία της 15 Αύγ 1971, με το τέλος της συμφωνίες του Bretton Woods, το αποθεματικό καταργηθεί, στη συνέχεια, η κεντρική τράπεζα δεν μπορεί να πει ότι όσο περισσότερο: Είναι τα χρήματά μου, γιατί είναι λάθος. (Καθ. Δρ Giacinto Auriti - http://www.SIMEC.org Η κατάσχεση των εμπορευμάτων του κλήρου και τον αριθμό της (και τα κρυμμένα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: νίκη του εβραϊκού τραπεζιτών από τη σύγχρονη ιστορία και σύγχρονη)
*** Η κρίση των οικονομικών του κράτους φθάσει σε επικίνδυνο σημείο, ακριβώς για το επαναστατικό μεταρρυθμίσεις.
*** Η κατάργηση της κληρονομιάς της αργυρώνητο και τελών, συνιστά μια τεράστια επιβάρυνση του κόστους για το δημόσιο ταμείο, όπως είχε συμφωνηθεί, ότι η ίδια ιδιοκτήτες αποζημιώνονται για τις απώλειές τους.
*** Οι παραδοσιακές μέθοδοι για τη μείωση του ελλείμματος του κράτους που δεν παραδίδουν τα πρώτα αποτελέσματα.
*** Υπήρχε ο κίνδυνος της πτώχευσης. Αντιμέτωποι με αυτή την σοβαρή κατάσταση στη συνέλευση ενέκρινε ένα ριζοσπαστικό μέτρο, έχει ήδη συστήσει Calonne και υποστηρίζεται από πολλούς καταλόγους των καταγγελιών.
*** Με την πρόταση του αναπληρωτή-Maurices Charles de Talleyrand (1754-1838), επίσκοπος Autun, «η εκκλησιαστική περιουσία, θα πρέπει να ανακηρυχθεί« στοιχεία του εθνικού πλούτου "και έχει καταπέσει από το κράτος, πριν από την πώληση για τους σκοπούς της επούλωση το ήδη υπερβολικό έλλειμμα. Μόλις συγκεντρώθηκαν στο θησαυρό κράτους, πολλοί πραγματικός πλούτος ακινήτων, έπρεπε να γίνει "κινητών", ώστε να μετατραπούν σε χρήματα της οποίας υπήρχε απελπιστική ανάγκη. Η πώληση της σύγχρονης τέχνης τόσο μεγάλου αριθμού γης θα έχει ως αποτέλεσμα την ταχεία πτώση των τιμών με τις αντανακλάσεις αρνητικά στο σύνολο, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και όλο το έθνος για την υποτίμηση των ακινήτων.
*** Για τους οποίους μπορεί να αποφάσισε ότι η νέα κρατική ιδιοκτησία θα χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή των πιστωτών κράτος με κινητές αξίες, υπό τον όρο της ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η αξία των οποίων εξασφαλίστηκε από το ακίνητο κατά την οποία το εθνικό τίτλο απονεμήθηκε. Για το όνομα αυτού του χορηγήθηκαν.
*** Θα διατίθεται στο άλλαξε λίγο, αλλά της φύσης, να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες του Υπουργείου Οικονομικών, με το διάταγμα της 17ης Απριλίου του 1790, το Σώμα ότι η σταθερή από τότε έχουν αναθέσει την πορεία του νομίσματος, για το σύνολο των όλους τους ανθρώπους και το έδαφος του Βασιλείου. Αλλά, εν τω μεταξύ, παρέμεινε νομική κέρματα προσφορά και νομικές, του χρυσού και του αργύρου, με σοβαρές συνέπειες, όπως θα δούμε πιο αργότερα. (Roberto Finzi, πορεία της ιστορίας, της σύγχρονης εποχής, Zanichelli σ. 618)
1694 - Πράξη του συντάγματος της Τράπεζας της Αγγλίας και την ίδρυση του σύγχρονου συνέχιση της κυριαρχικό δικαίωμα:
----------------------
κυριαρχικό δικαίωμα του Σάντρο Pascucci:
Η νομισματική κυριαρχικό δικαίωμα είναι μια απάτη και ψυχολογικής, στα οποία είμαστε όλα τα άτομα. Αυτή η απάτη αυτή ενισχύεται και κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα της σιωπής και του θανάτου και έχει περάσει τα τελευταία 300 χρόνια χωρίς να αφήσει τίποτα να διαρρεύσει, για την ύπαρξη. Λένε ότι: «η πιο μεγάλη απάτη του διαβόλου, ήταν να πιστεύει, ότι η ανθρωπότητα σε αυτόν να μην υπάρχουν" και χάρη σε αυτή τη διαβολική Η τεχνική αυτή είναι ο πλοίαρχος κυριαρχικό δικαίωμα του κόσμου. Δεν θα ακούσετε μιλούν για κυριαρχικό δικαίωμα ποτέ στην τηλεόραση ή στα βιβλία, δεν υπάρχει τραγουδιστής δεν θα είναι ποτέ ένα τραγούδι ή ένα κωμικό θέαμα. Οι πολιτικοί θα αγωνιστεί όχι για το νομισματικό και ποτέ να μην δει ποτέ του Finance φρουρά κάποιου σύλληψης για αυτό το θέμα.
*** Κυριαρχικό δικαίωμα είναι η μέγιστη δύναμη του πλανήτη και όλοι μας είμαστε σκλάβοι.
*** Τεχνικά, το κυριαρχικό δικαίωμα Αυτό είναι το κέρδος που προκύπτει από τη δημιουργία εσόδων.
*** Ο όρος προβλέπει τώρα ότι η σύγκριση της Διεθνούς Τράπεζες
Κεντρικό για να δημιουργήσετε τα χρήματα, μετρητά Αυτό είναι λογιστικό. Ένα παράδειγμα θα καταδείξει τον μηχανισμό:
δημιουργηθεί ένα ενιαίο νόμισμα (είτε από χαρτί, μέταλλο ή ως ένα εικονικό γ / γ) το κόστος έχει, λόγω των πρώτων υλών στο εργατικό δυναμικό και στις υπηρεσίες που απαιτούνται από
περίγραμμα, όπως η διανομή, η αντι-τεχνική, κλπ. ..
*** Το μεγαλύτερο κόστος είναι το υλικό από το οποίο αποτελείται από το νόμισμα, και το σύνολο όλων των διαφόρων δαπανών: στο σύνολο καθορίζουν την εγγενή αξία της.
*** Το ευρώ, ωστόσο, δείχνει έναν αριθμό στο μπροστινό μέρος που οδηγεί σε άλλο αξία: η ονομαστική αξία (ή, για το γεγονός, του προσώπου ή ακόμη και νομικά πρόσωπα).
*** Οι δύο τιμές (εσωτερικό και ονομαστικών), διαφέρουν, και η διαφορά μεταξύ τους: Αυτό καθορίζει αυτό που ονομάζεται κυριαρχικό δικαίωμα, δηλαδή το κέρδος που έχει, που έχει δημιουργήσει αυτά τα χρήματα.
*** Βέβαια, ο οποίος δημιουργεί τα χρήματα τείνει να σηματοδοτήσει μια τιμή μεγαλύτερη από την πραγματική αξία όσο πιο ψηλά γίνεται, διαφορετικά χάνει.
*** Συμβαίνει για παράδειγμα σε κέρματα από 1 λεπτό, διότι είναι αναγκαίες για να περάσουν 15 λεπτά.
*** Τώρα που είναι αυτό που βλέπουμε στη δημιουργία του νομισματικού χρυσού από τα προϊόντα που πρόκειται να εκδοθούν και του χαρτιού. Στην αρχαιότητα τα νομίσματα ήταν φτιαγμένα από χρυσό και στη συνέχεια με μια εγγενή αξία, είναι αρκετά υψηλά.
*** Η «κυρίες» που χρησιμοποιούνται για την μέντα αυτά τα νομίσματα αυτά σφραγίζονται με περισσότερο κέρδος υψηλής αξίας για τους εαυτούς μας, και, συνεπώς, παρέχουν ένα "premium" σημαντική από οικονομική άποψη.
*** Γι 'αυτό τιμήθηκε με το χρυσό από τους ισχυρούς εμπόρους με το αίτημα της μετατροπής της σε μετρητά και απλά βάλτε την εικόνα της για την ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ την καλοσύνη του κομματιού που δημιούργησε (έπλασε). Ήταν ένα είδος εγγύησης, και γι 'αυτό είχε το κέρδος του. Για παράδειγμα, με 9 γραμμάρια του χρυσού νομίσματος ήταν ένα νόμισμα και να πούμε, που ήταν 10 γρ. του χρυσού (αλλά στην πραγματικότητα αποτελείται από 9 γρ. + 1 g του χρυσού. μη ευγενή μέταλλα). Η διαφορά μεταξύ της ονομαστικής αξίας (10) και εσωτερικής αξίας (9) ήταν το κυριαρχικό δικαίωμα (ένα γραμμάριο χρυσού για τα χρήματα).
*** Βεβαίως, η συγκέντρωση θα μπορούσε να γίνει από τον Κύριο, ακόμη και νομισματοκοπίας 10 νομίσματα που όντως χρησιμοποιούν 10 γρ. για κάθε κομμάτι του χρυσού, όμως, η διατήρηση ενός χεριού, πάντα από το 10% του ήταν κέρδος!
*** Όταν ο χρυσός είναι να αντικατασταθεί το χαρτί της ομιλίας είναι χειρότερο (για μας) και το κυριαρχικό δικαίωμα είναι σχεδόν έφτασε στο 100%
*** Στην πραγματικότητα, να εκτυπώσετε ένα νομοσχέδιο για τα € 5 ή 500 ευρώ που παίρνει 30 σεντς των τραπεζογραμματίων ευρώ και, επίσης, θεωρούν ότι αυτό δεν συνδέεται περισσότερο, κατά τον χρυσό (όχι ~ έχει περισσότερη κάλυψη και δεν είναι μετατρέψιμες ~ ' ). Αυτό σημαίνει ότι ο Κύριος σύγχρονες, ή δημιουργεί τώρα χρήματα (π.χ. την ΕΚΤ στην Ευρώπη, ή η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) έχει τεράστια δύναμη. Πράγματι, οι εν λόγω ιδιωτικούς φορείς (όλες οι κεντρικές τράπεζες είναι ιδιωτικές), ωστόσο, μπορεί να εκβιασμό ή
επιρροή ολόκληρα έθνη.
Αρκεί να πούμε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα (ιδιοκτησίας της Federal Reserve και της Τράπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου, να μετατρέψει όλους και δύο ιδιωτικά πλοίαρχο και, επίσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), στερώντας τα δάνεια προς τις χώρες αυτές δεν δέχεται ότι της ιδιωτικοποίησης, η στον τομέα του πόσιμου νερού! & Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. ο οποίος έχει κατανοήσει το μηχανισμό της κυριαρχικό δικαίωμα θα πρέπει τώρα ακόμα συμπεριληφθεί το νομοσχέδιο εξάλειψη αυτής μια αγωγή χειρότερη, καθώς εξαφανίζεται, για το Λόρδο Τραπεζών, το κόστος του ~, και αυξάνει σε 100% το κυριαρχικό δικαίωμα, για το ηλεκτρονικό χρήμα. Επιπλέον, το νόμισμα αυτό υπόκειται σε τόκους (π.χ. 3%) Αυτό είναι που οδηγεί: το χρέος των πολιτών ενός κυρίαρχου έθνους, πάνω από την ονομαστική αξία του νομίσματος η ίδια! Στην πράξη, ένα νόμισμα (νομοσχέδιο) από την πόλη κοστίζει € 100 και € 103 στην τράπεζα με μόνο 30 σεντ. Αυτό είναι το κυριαρχικό δικαίωμα. Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε σε αυτό, με έναν πολύ απλό τρόπο: απλά, ότι το κράτος, κυρίαρχο, τέλος, να εκδίδει νόμισμα: ελεύθερη και χωρίς χρέος, όπως κάνει, για παράδειγμα, με τα κέρματα (φυσικά αυτά με ονομαστική αξία, περισσότερο της εγγενούς αξίας, όπως η 50-λεπτά κομμάτια, 1 και 2 ευρώ). Έχω περισσότερο συνειδητοποιημένοι τώρα το αστείο, του αποβιώσαντος κ. Duisenberg, όσον αφορά Tremonti, όταν ο τελευταίος ζήτησε από υποκατάστατων, τα κέρματα του 1 και 2, τα τραπεζογραμμάτια ευρώ με, ίσης αξίας, και ο πρώην κυβερνήτης (ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες), απάντησε λέγοντας, "αλλά η κ. Tremonti, γνωρίζουμε ότι στην περίπτωση αυτή, η χώρα θα τη χάσω, το δικαίωμα κυριαρχικό δικαίωμα:? σχετικά με τη μάζα του χρήματος να αντικατασταθούν". Ότι, δεδομένου ότι το νομοσχέδιο δεν έχει μια εξέταση σε χρυσό (σημειώσεις είναι μετατρέψιμοι σε δολάρια, όμως, από το 1971 το αμερικανικό δολάριο περισσότερο δεν είναι μετατρέψιμο σε χρυσό) Ο λόγος αυτός δεν είναι εκεί για να παρέχει τόσο σε ιδιωτικό φορέα ούτε ότι αυτή η οντότητα έχει το μονοπώλιο της αυτό το θέμα. Επιπλέον, οι δαπάνες για την εξυπηρέτηση, το δάνειο αυτό (τόκοι) θα μπορούσε να αποφευχθεί και το κράτος, δηλαδή όλοι μας, θα είναι η πραγματική: η αυτονομία της διαχείρισης: της χώρας.
*** Ποιος φοβάται, ότι το κράτος μπορεί, κατά κάποιο τρόπο για να ξεκινήσει χρήματα εκτύπωση: outsized και εκτός ελέγχου είναι ένα πρόσωπο: ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στο κράτος. Γνωρίζουμε ότι: οι πολιτικοί μας είναι η συμπαιγνία: με κάθε διανοητή τόκους (τράπεζες, πετρέλαιο, όπλα, ναρκωτικά, η πορνεία, κλπ. ..) Αλλά το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε Αυτό είναι πολύ απλή:
*** Γιατί ένας πολιτικός πρέπει να αρνηθεί την ευθύνη της δημιουργίας εσόδων για το λαό;
*** Αν δεν είναι έντιμη, διότι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα και θα λειτουργούν υπό ΗΘΙΚΗ ΚΑΝΟΝΕΣ: δίκαιες και δημοκρατικές. Μόνο μια ανέντιμη πολιτικός, με μια τελευταία αναλαμπή ειλικρίνεια να πω, "Οχι,
φαίνεται .. Δεν μου δίνουν αυτόν τον εκτυπωτή στο χέρι μου, γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου και μπορώ να εκτυπώσω τα βουνά από τα χρήματα για μένα και τους φίλους μου!
*** Ευτυχώς, στην προκειμένη περίπτωση η λύση είναι απλή: σας ευχαριστούμε και να στείλει το σπίτι με το πρώτο πρόσωπο που μπορεί να κάνει για τη δική του παραδοχή, από την τρομερή ζημιά.
*** Η τελευταία περίπτωση είναι ότι η πολιτική είναι πράγματι ανέντιμο ... Αλλά αν είναι ανέντιμο να αρνηθεί μια τέτοια θαυμάσια ευκαιρία;
*** Να μην ηθικό ενδοιασμό σχετικά με το τι έχουμε πει ήδη ότι είναι ανέντιμο. αν δεν ήταν (ανέντιμη) αποδέχεται τώρα τον εκτυπωτή και θα ενεργεί ως πολυδιαφημισμένης και πολύ ιδιωτικό Διοικητές των κάθε κεντρική τράπεζα, η οποία είναι αναγνωρισμένη για την εκτός εκτίμηση και τη σοφία των απλών, και είναι γνωστό ότι λειτουργεί σύμφωνα με το καλό του της Κοινότητας. Einaudi είχε να πει: "με τη σπανιότητα του χρυσού, αντικαθίσταται η σοφία του διοικητή [της Κεντρικής Τράπεζας, το σημείωμα του συγγραφέα]" (sic).
*** Αλλά τότε, γιατί να μην ένας κλέφτης κλέβει; Ίσως επειδή υπάρχει ένα πολύ πιο ισχυρό μεγάλη προσωπικότητα του; Ίσως υπάρχει μια οντότητα που δεν θέλει να του δώσει στον εκτυπωτή και να το κάνει, τότε θα δημιουργηθούν τα χρήματα για τους ανθρώπους (αν και με τον κίνδυνο της κλοπής πολιτικές); & Αυτή η οντότητα είναι πιο ειλικρινής; αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πρέπει αμέσως να του δώσω καμία εξουσία, θα γνωρίζουν και που διέπεται, πιο ασφαλέστερη μορφή της πολιτικής των ανωτέρω, ή δεν είναι; Αν και ήταν μάλλον ανέντιμη, επειδή ο εκτυπωτής έχει στο χέρι και να λιμοκτονήσουν οι άνθρωποι, κάνοντας το live, σε ένα σύστημα οικονομικής αναιμίας; αυτή η οντότητα είναι: Άνω: ανέντιμο: πολύ, πολύ περισσότερο, της πολιτικής, αν όχι ποιος είναι το "The Banker λίπος;
*** Αυτή είναι η προφανής πολιτική δεν μπορεί και δεν θέλει να λάβει τον εκτυπωτή στο όνομα του λαού, διότι η διεθνής ιδιωτική τραπεζίτες δεν θα το επιτρέψει ποτέ.
*** Αυτό μας εκλέγουν οι άνθρωποι που χρηματοδοτείται από τους τραπεζίτες και συνεπώς δεν λειτουργούν Αυτό ποτέ, σε μια δημοφιλή οπτική, όμως, πάντα προς όφελος των ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ REAL τους: της εργασίας.
*** Αυτό ισχύει μόνο η πολιτική βούληση μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα, όμως, γι 'αυτό να είναι η συνειδητοποίηση μιας μεγάλης λωρίδα του πληθυσμού, που πρέπει να ενημερώνεται, γνωρίζει και το κίνητρο να κάνει μια ριζική αλλαγή στην πολιτική σκηνή.
*** Για το σκοπό αυτό, το άρθρο αυτό θα πρέπει να διαδοθούν σε όλους τους ανθρώπους, μαζί με άλλα συγγράμματα, βιβλία, εκδηλώσεις και δημόσιες συζητήσεις που, εξηγεί τι είναι το πραγματικό κακό της Μόνα και τις λύσεις φοβερό και οδυνηρό, που σύντομα θα δεν πρέπει να ληφθούν για την πτώση στην άβυσσο. Σε ένα μελλοντικό άρθρο θα περαιτέρω σημαντικές πτυχές του ζητήματος και θα κλείσει στις τρίτες μιλώντας άρθρο του κλασματικές Reserve, μια άλλη απάτη, αυτό ισχύει και διευθυντής του πληθωρισμού και τη δύναμη της ότι οι εμπορικές τράπεζες δημιουργούν χρήματα από τίποτα από τον τρεχούμενο λογαριασμό, θα να έχουν ισχύ σήμερα. Sandro Pascucci
----------------------
The Neker Μάιο του 1789
*** Το πρόβλημα της σύνθεσης και της λειτουργίας της της Γενικής Συνέλευσης είναι το πολιτικό πρόβλημα, Αυτό έχει να αντιμετωπίσει εάν Neker, επέστρεψε στην εξουσία.
*** I προτίμησε να μην πιέζει για το διπλασιασμό του αριθμού των βουλευτών του τρίτου περιουσίας ...
*** Παρά την αντίθεση της αριστοκρατίας και των υψηλότερων κλήρου, το Στέμμα της διττής, το τρίτο κράτος. Έτσι αρχίζει μια μακρά εκστρατεία για αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο ... (P.607 Roberto Course Finzi της Ιστορίας - Zanichelli)
11 Ιούλη 1790, ο βασιλιάς απορρίπτει Necker, και να σχηματίσει κυβέρνηση αποτελούμενη από ανθρώπους γνωστούς για το τσάι τους, την παραδοσιακή θέση.
*** Η κατάργηση των Neker γεγονότα και τις αιτίες συγκρούσεων μεταξύ των πολιτών και του στρατού.
*** Ένα τμήμα του προφυλακτήρα του βασιλιά θα έπεφτε από την πλευρά των διαδηλωτών.
*** Στις 13 και πάλι επεκτείνει την κίνηση: επιθέσεις στην σιτοβολώνες των μοναστηριών και την καταστροφή των τόπων δασμού στις πύλες της πόλης, πολιτική εξέγερση κατά των φυλακών. οι εκλογείς να ανταποκριθεί στο Hotel de Ville (δημαρχείο) διαμορφώνεται και η πολιτοφυλακή είναι οπλισμένος. (P.613 Roberto Finzi μαθήματος της Ιστορίας: Zanichelli)
-------------------------------
9 - Το 1869 ο Πάπας Πίος ΙΧ
*** Κάλεσε το Βατικανό Συμβούλιο καταδίκασε τον ορθολογισμό και τον υλισμό και την
*** Στην εγκύκλιο Rerum Novarum, Leo ΧΙΙΙ πλησίασε το κοινωνικό ζήτημα και επιβεβαίωσε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, και το καθήκον της αλληλεγγύης, που είναι το δικαίωμα της ιδιοκτησίας για όλα, επιβεβαιώνουν τον επιστήμονα ως καθηγητής. Ο Δρ Auriti: SIMEC ή σύμβολο σχετικά με τα συμβατικά οικονομετρικά αποδεκτά στις πόλεις συνδέονται και να συνδεθεί, σύμφωνα με το άρθ. 24 Ν. 142/90 και Ν. 265/99 για την εφαρμογή της παραγράφου 2: Art. 42 του ιταλικού Συντάγματος: "σε για τον άνθρωπο, ως εκ τούτου, υπάρχει κάτι που είναι η δέουσα!"
*** Γι 'αυτό επιστήμονας και καθηγητής. Giacinto Auriti: εκπονήθηκε η θεωρία του εισοδήματος των πολιτών, ή την υποχρέωση να δώσει έναν έλεγχο σε κάθε πολίτη ως δικαίωμα του πολίτη.
*** Η Rerum Novarum καταδικάζει την καπιταλισμού και του κομμουνισμού, ως ασυμβίβαστες με τον Χριστιανισμό:
"Ένας μικρός αριθμός των υπερ-πλουσίων, έχει επιβάλει σε ποσοστό άπειρο πλήθος, του προλεταριάτου, ακριβώς κάτω από ένα ζυγό ... Η δουλική (δουλεία)"
Leo ΧΙΙΙ γεννήθηκε με τον κοινωνικό δόγμα της Εκκλησίας. 10 - 20 Απρ. 1884
«Γένος Humanum": ΕΠΙΣΤΟΛΗ Εγκύκλιο
"ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ φιλοσοφικό και ηθικό σχετικισμό του Τεκτονισμού"
* Καθ 'όλη τη μακρά αιώνες της σειράς αυτών των δύο πόλεων (Ιερουσαλήμ και στη Βαβυλώνα) εκείνο που πολέμησαν εναντίον του άλλου, με διάφορα όπλα και την καταπολέμηση της, αν και δεν είναι πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ορμή. Όμως, μέχρι σήμερα, οι οπαδοί των ασεβών πόλης, εμπνεύστηκε και βοήθησε από την κοινωνία, διαδεδομένο και ιδιαίτερα δημιουργημένο Αυτός παίρνει το όνομα της κοινωνίας μασονικός, φαίνεται ότι όλα συνωμοτούν μαζί, και προσπαθεί τα τελευταία στοιχεία.
* Γιατί χωρίς τη συγκάλυψη της πιο σχέδιά τους, εμφανίζονται με εξαιρετική τόλμη εναντίον της κυριαρχίας του Θεού, να εργαστούν δημόσια και ανοιχτά με την καταστροφή του Ιερού Ναού, με προθέσεις γδύνομαι καθόλου, αν είναι δυνατόν, τις ευλογίες του χριστιανικά έθνη πήγε στο κόσμο από τον Ιησού Χριστό τον Σωτήρα μας. Σε αυτή την εγκύκλιο, θα απαριθμήσει όλα τα λάθη και τους κινδύνους του Τεκτονισμού. (.. Ως προς τη Ρώμη, στο St Peter, την ημέρα 20 Απριλίου του 1884, έτος VII, της αρχιερωσύνης μας LEO PP ΧΙΙΙ-Copyright © Libreria Editrice Vaticana) ct:. Εβραίοι έμποροι και τραπεζίτες - Di Giacomo Todeschini
----------------------
11 - Ο Αδόλφος Χίτλερ και το κυριαρχικό δικαίωμα τράπεζα
*** Χίτλερ παρέμεινε στην πρωτεύουσα, όπου οι Εβραίοι που καταλαμβάνει μια οικονομική θέση του προσκηνίου και του αντισημιτισμού ήταν διαδεδομένη, αυτό άφησε ένα βαθύ σημάδι πάνω του.
*** 1918 διακοσμημένο με το σταυρό του σιδήρου, έχει μια συναρπαστική υπενθύμιση του μετώπου και οι οποίες αποδίδονται στους Εβραίους και τους μαρξιστές στην ήττα της Γερμανίας. (A.V. λεξικό)
*** Δόγμα του (Εθνικού), βασίστηκε σε απλοϊκές ιδέες, αλλά αποτελεσματική, ιδιαίτερα εκείνο της ανωτερότητας της γερμανικής φυλής, που ονομάζεται από τη μοίρα να διεκδικήσει το δικό του τομέα, και ότι το θα ήταν μυστικά που ενσωματώνονται στο πρόσωπο του ηγέτη , ή Fuhrer.
*** Ένα από τα κεφάλαια των Ναζί ήταν φανατικός αντισημιτικό μίσος, η οποία θα οδηγούσε στη συστηματική εξόντωση εκατομμυρίων Εβραίων. Αλλά στην πραγματικότητα, κρύβονται πίσω από αυτές τις ιδεολογίες της δυσαρέσκειας και των αντιποίνων οικονομική τάξη.
*** Χίτλερ θα έλεγε: «Όπως έχουμε ανάγκη από χρήματα, και οι Εβραίοι είναι πλούσιοι, να τους σκοτώνουν, και έτσι μπορούν να κατάσχουν τα εμπορεύματα;"
*** Βέβαια, υπήρχε το μίσος στο πρόσωπό του για το κυριαρχικό δικαίωμα από την απάτη τραπεζών, μέσω της οποίας η Γερμανία ήταν ο φτωχά και άπορα. «Δεν ήμασταν αρκετά ανόητο να δημιουργήσει ένα νόμισμα που συνδέεται με χρυσό στο, εκ των οποίων δεν έχουμε διάθεση, αλλά για τυπωμένα κάθε σήματος, μπορούμε απαιτείται το ισοδύναμο ενός σήματος, στην εργασία ή σε εμπορεύματα που παράγονται υπάρχει ... αστεία, όλα περιπτώσεων που η εθνική χρηματοδότες μας λένε ότι η αξία του νομίσματος, πρέπει να ρυθμίζονται από το χρυσό, ή από την περιουσία διατηρείται στα θησαυροφυλάκια της τράπεζας του κράτους. "(Αδόλφος Χίτλερ, όπως αναφέρεται στο" Νομισματικού Χίτλερ σύστημα "που αναφέρεται σε CC Veith, Ακροπόλεις του Χάους, Meador, 1949)
*** Ο ένας του Guernsey δεν ήταν η μόνη κυβέρνηση στην επίλυση των προβλημάτων τους την υποδομή: η εκτύπωση και μόνο: το δικό του νόμισμα. (Βλ. E. Brown, "Waking Up για να Μινεσότα Γέφυρα», από τις 4 του Αυγούστου 2007).
*** Μια πολύ πιο γνωστό μοντέλο, μπορείτε να βρείτε στη Γερμανία: από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, η χώρα ήταν εντελώς και απελπιστικά κατεστραμμένο.
*** Η Συνθήκη των Βερσαλλιών είχε επιβληθεί σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις προς τους ανθρώπους που είχαν καταστραφεί, η με την οποία επρόκειτο να επιστρέψει τα έξοδα για τη συμμετοχή στον πόλεμο για όλες τις εμπόλεμες χώρες. Αυτή ανήλθε σε τρεις φορές το κόστος της αξίας όλων των ακινήτων στη χώρα.
*** Οι εικασίες σχετικά με το γερμανικό μάρκο είχε προκαλέσει την κατάρρευσή της, επιταχύνοντας την έλευση ενός από τα φαινόμενα των καταστροφικών πληθωρισμού το πιο σύγχρονο. Στο απόγειό της, ένα καρότσι γεμάτο χαρτονομίσματα, για το ισοδύναμο των δισεκατομμυρίων των σημάτων 100, δεν είναι καν αρκετά για να αγοράσουν ένα καρβέλι ψωμί.
*** Το κρατικό ταμείο ήταν άδειο, και τα μεγάλα ποσά από τα σπίτια και αγροκτήματα είχαν κατασχεθεί από τις τράπεζες και τους κερδοσκόπους.
*** Οι άνθρωποι που ζουν στις φτωχογειτονιές και πεθαίνουν από την πείνα.
***, Τίποτα δεν αρέσει αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ πριν: η απόλυτη καταστροφή ενός εθνικού νομίσματος, που είχε εξαφανιστεί από τις αποταμιεύσεις των ανθρώπων, τη δραστηριότητα και την οικονομία γενικότερα.
*** Στο χειρότερα τα πράγματα έγιναν, μέχρι το τέλος της δεκαετίας, η παγκόσμια ύφεση.
*** Η Γερμανία δεν θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά υποκύψει με εκείνη του χρέους και της δουλείας στις διεθνείς δανειστές.
------------------------------
Στον εικοστό αιώνα:. Στην Παλαιστίνη:
*** Μετά την Α Παγκοσμίου Πολέμου και την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την Παλαιστίνη ήρθε κάτω από τη διοίκηση πριν από τη στρατιωτική, τότε πολιτικό του Ηνωμένου Βασιλείου, με το οποίο το 1922, η Κοινωνία των Εθνών έδωσε την εντολή για τη χώρα.
*** Η διάρκεια της θητείας, τέθηκε σε ισχύ το επόμενο έτος, στη συνέχεια, στη μετατροπή του σιωνιστικού Οργανισμού, εβραϊκού και στον Οργανισμό για την αύξηση της μετανάστευσης των Εβραίων, η χώρα ήταν το θέατρο αιματηρών ταραχών.
*** Η άρνηση της Βρετανίας να συλλέξει τις συστάσεις της Σιωνιστικό Συνέδριο της Νέας Υόρκης, για την ίδρυση του εβραϊκού κράτους (οι φωτισμένοι ή σατανικό, δεν είναι καθόλου ήθελαν την ανασύσταση του Ισραήλ και φοβόταν την ανοικοδόμηση του Ναού, "That θα δώσει, μια απότομη φρένο στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους), ο σχηματισμός του Εβραϊκού Συνδέσμου, είναι υπεύθυνος για την οργάνωση μιας παράνομης μετανάστευσης, και η πραγματικότητα, μια νέα εβραϊκή τρομοκρατία, έπεισε το Ηνωμένο Βασίλειο, στην αποκήρυξη της εντολής του.
*** Το 1949, η μεικτή επιτροπή: της ανακωχής των Ηνωμένων Εθνών, η Παλαιστίνη χωρίζεται σε τρία τμήματα: το έδαφος της Γάζας, που καταλαμβάνεται από την Αίγυπτο, την πλειοψηφία του εβραϊκού και του τάφου του Γκορ: διατεθεί για τη Ιορδανία, το Άνω Γαλιλαίας, τοποθετήθηκε στο δυτικό υψίπεδα του Ισραήλ.
*** Το 1964, οι πρόσφυγες είχαν ταξινομηθεί, η οργάνωση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, της οποίας ο πόλεμος των έξι ημερών, που το φως εύθραυστο. Από το 1969, το παλαιστινιακό έθνος, ήταν ικανή να συνδέει τα διάφορα κινήματα, αλλά και δημιουργίας σχέσεων με τα αραβικά κράτη.
*** Το 1993. ήρθε τελικά, η αναγνώριση της συμφωνίας που υπεγράφη με το Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, ο Αραφάτ και ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ράμπιν, το οποίο χορηγήθηκε με την αυτονομία της Γάζας και της Ιεριχούς.
*** Το 1994, έχει ξεκινήσει και η απόσυρση της πέρασμα στις σύγχρονες στρατιωτικές και διοικητικές λειτουργίες για τους Παλαιστινίους.
*** Παρά τη διεθνή αναγνώριση, ευνοϊκή για την πολιτική του κατευνασμού, ωστόσο, ο ρυθμός είναι Ίσιδος, με αμοιβαία εντάσεις και την αδιαλλαξία των αντιποίνων και της απολυταρχικής κατοχή: μαίνεται, νέες εντάσεις και οι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν επαναληφθεί ατέλειωτα και από τα δύο μέρη . Κατά τα επόμενα έτη, το σχέδιο στην παλαιστινιακή οικονομία έχει επεκταθεί. Οι εκλογές της του 1996 είδε τη νίκη του Αραφάτ του κόμματός του, της Φατάχ.
------------------------------
Ο φιλελευθερισμός θέλει να κερδίσει τον πόλεμο (του Joaquin Bochaca) μεταφρασμένα από Margaret
Huffstickler της:
23/10/2007: σφραγιστικό @ work: Sandro Pascucci: http://www.signoraggio.com
http://www.signoraggio.com/signoraggio_liberismovuolelaguerra.html
*** Τον Οκτώβριο του 1938, ο Walter Funk, Οικονομική υπουργός του Τρίτου Ράιχ, έκανε ένα ταξίδι στα Βαλκάνια κατά τη διάρκεια των σημαντικών επιχειρηματικών οποία έληξε με την πρώην Γιουγκοσλαβία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία.
*** Η Ρουμανία δεν ήταν διατεθειμένοι να τις ακολουθούν σε ποσοστό φορές, λόγω της αντίθεσης της του βασιλιά Carol της Ρουμανίας, υποταγμένη στις επιθυμίες της ερωμένης του, το καστανόξανθο περιπετειώδη εβραϊκό Έλενα Lupescu (περισσότερο γνωστή ως Μάγδα Lupescu), για την οποία είχε ακολουθήσει το εγκαταλελειμμένο, από το διάδοχο του θρόνου, η σύζυγός του και το γιο και (προσωρινά) τους ισχυρισμούς σχετικά με την κορώνα. Που περιγράφει αυτό προκύπτει ότι συνέβη αυτό:
*** Στις 15 Νοεμβρίου του 1938 ο βασιλιάς Carol της Ρουμανίας και ήρθε στο Λονδίνο χαιρετίστηκε από «αντι-ναζιστική" στο Hyde Park. Αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι ο βασιλιάς είχε έρθει να
Λονδίνο μόνο για την ευχαρίστηση των πληρωμών την παρουσία του στη διαδήλωση υπέρ της εβραϊκής.
*** Carol αντιπροσώπευε το σπάνιο αντίσταση στην οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
*** Carol είχε έρθει στο Λονδίνο για συνάντηση με τους τραπεζίτες της «πόλης» και για την προσπάθεια να εξουδετερώσει την επέκταση της Γερμανίας.
*** Ο σκοπός του ταξιδιού, ήταν έμμεσα αποκαλύφθηκε από τον Robert S. Hudson, ένα μέλος του Συμβουλίου του Στέμματος και ο γραμματέας του τμήματος του εξωτερικού εμπορίου,
σε μια ομιλία στην αίθουσα του Commons δύο εβδομάδες αργότερα περισσότερες, 30 Νοεμβρίου.
*** Ήταν μια ομιλία ύψιστης σημασίας, ότι το Σύνταγμα, μια εικονική δήλωση του οικονομικού πολέμου, κατά της Γερμανίας: "Το οικονομικό πόλεμο, μέχρι σήμερα, πριν από τον πόλεμο ποτέ μαίνεται."
*** Ήταν ότι μια ομιλία που ανέφεραν ένα σημαντικό μέρος του «Σίτι» του Λονδίνου, που είδε προηγουμένως Χίτλερ ως «πώμα» του Στάλιν, είχε πρόσφατα: προπολεμική εξελίχθηκε προς την κατεύθυνση που οραματίστηκε ο Τσόρτσιλ. Εδώ, ένα τμήμα του ανιχνευτή ομιλία του Hudson βάναυσα ειλικρινής:. "Η Γερμανία δεν δυσμενώς στη βρετανική αγορά στη Γερμανία, πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτό Τι γίνεται όμως με την οποία διαμαρτύρονται ότι είναι, με τις μεθόδους της, θα καταστρέψει, το εμπόριο γύρω από . τον κόσμο Μπορούμε να πούμε, Ότι ο λόγος της επιρροής της γερμανικής οικονομίας έγκειται στο γεγονός ότι πληρώνει τις χώρες παραγωγής της κεντρικής νοτιοανατολικά του τις υψηλές τιμές που είναι πολύ περισσότερες από εκείνες που καταβάλλονται στην παγκόσμια αγορά | Οτι εξέτασε όλες τις διαδικασίες που θα πρέπει να εφαρμοστεί.
Ο μόνος τρόπος είναι να οργανώσει τις βιομηχανίες μας στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποφευχθεί το ενδεχόμενο, σε γερμανική βιομηχανία και να πω στον Χίτλερ και τους ανθρώπους του: «αν, δεν θα θέσει τέρμα στην τρέχουσα δικό σας τρόπο της διαδικασίας, και δεν καταλήξουν σε συμφωνία μαζί μας, στο οποίο, σας υπόσχομαι την πώληση των εμπορευμάτων σας σε τιμή που θα εξασφαλίσει μια εύλογη απόδοση, θα πολεμήσουμε και να νικήσουμε σας με τις δικές τους μεθόδους σας. "Από καθαρά οικονομική άποψη, το έθνος μας είναι απείρως : πιο ισχυρό από οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου, σε κάθε περίπτωση, πάνω από την ισχυρή στη Γερμανία, και για το λόγο αυτό έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα, που θα μας οδηγήσει να κερδίσουμε τη μάχη ".
*** Μετά την ομιλία του Hudson, το καθεστώς της Αγγλίας του αποσύρθηκε στο «πιο ευνοούμενου έθνους» από τη Γερμανία, μια θέση που είναι οι συνθήκες του εμπορίου
εστέρες είχε διατηρήσει με το ίδιο από το 1927.
*** Οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν το ίδιο περίεργη σύμπτωση του χρόνου και της δράσης.
*** Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πρωταθλητές του φιλελευθερισμού, τόσο πολιτικά, οικονομικά, καθώς είναι τα δύο πράγματα άρρηκτα συνδεδεμένες - εξοργίστηκαν επειδή η Γερμανία, η πώληση αγαθών της φθηνότερα για να σχίσει τους: τις παραδοσιακές αγορές.
*** Οργή τους είναι εξωφρενική, όπου ήταν η περίφημη ελευθερία του εμπορίου τους, ιδιαίτερα ιερό για τους Αγγλο-Αμερικανούς;
*** Hudson μίλησε για τον αθέμιτο ανταγωνισμό, το εμπόριο. Γιατί λάθος;
*** Η Γερμανία ήταν σε θέση να πωλούν τα προϊόντα τους σε πιο φτηνές για έναν λόγο, και μόνο μία, επειδή [η Γερμανία] δεν εξαρτάται από τον "χρυσό κανόνα" ως βάση για το νόμισμά του, τα προϊόντα της και η, δεν είχαν ζυγιστεί σε κάθε στάδιο της παραγωγής από βαρέα τόκους [χρεώνεται] από την Αγγλο-Αμερικανούς και τους τραπεζίτες και χρηματιστές τους.
*** Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τη βόλτα στους 180 ° Αυτό ήταν υλοποιώντας στα τέλη του 1938, συμπεριλαμβανομένης της επιρροής τραπεζίτες του "City" του Λονδίνου.
*** Μια αληθινή τοπικά βιολογικά, φυσικά, τίθεται σε εφαρμογή από την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, βρισκόταν σε κρίση, για καθαρά λόγους αριθμητική, η κλασική φιλελεύθερη οικονομία Αυτό που βασίλευε στην Αγγλία και είχε σκλαβώσει τους λαούς πιο ευάλωτους.
*** Αλλά εδώ είναι ένα άλλο γεγονός που αργότερα οδήγησε στο αποκορύφωμα: ο ερεθισμός των τραπεζιτών, οι έμποροι, οι πλοιοκτήτες, ασφαλιστές και καπετάνιους της βιομηχανίας Δηλαδή: περιπλανήθηκε γύρω από το σκέλος, το "City" και Whitewall.
*** Στις 10 Δεκέμβρη του 1938 η μεξικανική κυβέρνηση υπέγραψε συμφωνία με το Ράιχ, δυνάμει της οποίας ήταν, παραδίδονται στην τελευταία, κατά τη διάρκεια του 1939, η τιμή του πετρελαίου για 17 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό προήλθε από γεώτρηση πετρελαίου Ότι η εθνικιστική κυβέρνηση της Πόλης του Μεξικού είχαν απαλλοτριωθεί Αμερικανοί Εβραίοι της Standard Oil of New York (SONY) (2).
*** Αυτή ήταν η σταγόνα που έκανε το βάζο υπερχείλιση («η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι back») ήταν μια συμφωνία ανταλλαγής: το Ράιχ θα είχε πληρώσει για αυτό με τις εξαγωγές πετρελαίου της συσκευής της δικής της άρδευσης, γεωργικά μηχανήματα, υλικά για μηχανές γραφείου για τη σύνταξη και φωτογραφικό εξοπλισμό. Για Επιπλέον, η συμφωνία που συνήφθη Ήταν με βάση μια τιμή πολύ πιο
κάτω μέρος του σημερινού κόσμου.
*** Το αποτέλεσμα των παραπάνω: η Γερμανία θα πάρει το πετρέλαιο δεν πληρώνουν στο Royal ολλανδική, που ελέγχεται από τον Εβραίο Σαμουήλ Deterding αγγλικά, ούτε με την "Standard Oil", το οποίο διαχειρίζεται από τις ΗΠΑ των φατριών Ροκφέλερ. Η συναλλαγή θα υλοποιηθεί χωρίς Αυτή την "Πόλη", ένα απλό άγγιγμα σελίνι για τα μισά δρομολόγια των πιστώσεων, τη χρηματοδότηση, τις εγγυήσεις, τις επιλογές, τα έξοδα αποστολής και τα ασφάλιστρα των ασφαλίσεων.
*** Θα ήταν μια απλή ανταλλαγή, εγγυημένα από την κυβέρνηση της η ίδια η Γερμανία, καθώς και η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με γερμανικά πλοία.
*** Για τα μεγάλα αγόρια του «City», οι μεσίτες του κόσμου, αυτό ήταν ένα πραγματικό σοκ.
*** Υπομονή ότι ο Χίτλερ θα χρησιμοποιούν παρόμοιες διαδικασίες στα Βαλκάνια και την Τουρκία.
*** Αυτό επρόκειτο να πάει ως γείτονες της Γερμανίας Κεντρικής Ευρώπης συναδελφώνομαι με αυτό, όμως, να επεκτείνει την άμεση ανταλλαγή με την Λατινική Αμερική
θα καταδίκαζε "the City" σε κάποια αναπόφευκτη παρακμή.
*** Περισσότερα ακόμη φαινόταν επικείμενη ότι ο Υπουργός του Ράιχ Walter Funk προετοιμαζόταν για ένα σημαντικό ταξίδι στο Μπουένος Άιρες, Μοντεβιδέο και στο Σαντιάγκο της Χιλής από τις
*** Για το «Σίτι» ήταν η αρχή του τέλους.
*** Ως αποτέλεσμα, νέα και σημαντικά τμήματα της βρετανικής πλουτοκρατίας, αγγλοσαξονικού μετεμψύχωση, στον τομέα της Churchill («το κόμμα του πολέμου", NDT).
1.A χτύπημα μετά το άλλο έπεσε στην "Πόλη" στο 1938-39:
- Το ταξίδι του για τις υποθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης των Funk
- Η κατάκτηση της Guangzhou και Hankou, Αγγλία κατέχεται από την Ιαπωνία του
- Η γερμανική-Μεξικού συμφωνία για το πετρέλαιο
- Η ανακοίνωση του ταξιδιού της επιχείρησης στη Νότια Αμερική
- Η αποδυνάμωση του υπέρ-βρετανική θέση του βασιλιά Carol
- Η απώλεια του συνόλου της κινεζικής αγοράς για το ήμισυ της ιαπωνικής κατάκτησης
- Η κατάληψη της Αλβανίας από την Ιταλία.
*** Κάθε ένα από αυτά τα γεγονότα οδήγησαν στην εγκατάλειψη των δυνάμεων της ειρήνης, οι οποίες υπολογίζονται για: την Chamberlain για την πολιτική του «κατευνασμού» του Μονακό στη συμφωνία του Σεπτεμβρίου [1938].
*** Όταν οι δυνάμεις αυτές ενήργησαν ανοικτά προς όφελος του Πολωνού Υπουργού Εξωτερικών Μπεκ, ο Στάλιν ωοτοκίας.
*** Η πρόοδος προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Γερμανίας "Drang nach Osten" ότι η πρόοδος αυτή την ίδια στιγμή έδωσαν τη γη στο άροτρο και Γερμανοί θα έχουν εξαλείψει τον ενδεχόμενο κίνδυνο για την κομμουνιστική Ευρώπη και τον κόσμο θα ήταν να συλληφθεί.
*** Στην πραγματικότητα, στις αρχές του Δεκέμβρη του 1938 παρέμεινε σε ακόμη άνδρες των βρετανικών επιχειρήσεων, που ήταν ένα προπύργιο του εσωτερικού με την "Πόλη", κατά των ορθοστατών πολεμικές δυνάμεις.
*** Όμως, η αντίσταση ότι σύντομα θα εξουδετερωθεί από την επιθετική σιωνιστική από τη Νέα Υόρκη, εκπροσωπούμενη από την «Brain Trust» του Προέδρου Franklin Delano Roosevelt. Τελικές σημειώσεις:
1. Στην πραγματικότητα, από το 1870 το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν ικανή να ανταγωνιστεί με την Γερμανία, στο εμπόριο, που έχει εξαχθεί το 2005: ένα εκατομμύριο δολάρια των αγαθών σε όλο τον κόσμο, και είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας στον κόσμο ήταν, κατά σειρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια , παρά τον θόρυβο στην δυτική Κίνα.
2. Ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ιαπωνική είχαν καταλάβει, πολέμησε το 1945,
Περιέργως, ένας γίγαντας με το όνομα δεν φαινόταν Ιαπωνικά: SONY.
3. Λατινική Αμερική θα έπαυε να είναι της «ιδιωτικής ιδιοκτησίας" του Ηνωμένου Βασιλείου. Το τελικό αποτέλεσμα της πτώχευσης ήταν η G.B. λόγω της H.M. II και την εμφάνιση της "Yanquis" ("Yanquis πάει στο σπίτι"). Joaquin Bochaca είναι σίγουρα το πρώτο αναθεωρήσεις στη γλώσσα της Ιβηρικής, που διαφημίζει τώρα αναθεωρητικές συγγραφείς ιδιαίτερα γνωστό στην αγγλοσαξονική κόσμο. Bochaca, ένας δικηγόρος από το άκρο του απότομη πεζογραφίας, είναι επίσης μια λογοτεχνική θεωρητικός και μεταφραστής του Ezra Pound και Hermann Hesse από το γερμανικό. Αυτό και άλλα γραπτά της αξίας της Β. έχουν μεταφραστεί από την κα Margaret Huffstickler, γλωσσολόγος από απλές προφορικές λατινικά. είναι επίσης μια δημοφιλής τραγουδιστής.
Η Barnes Review, τ. ΧΙΙΙ No.4 Ιούλιος Αύγουστος 2007 Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2007: Joaquin Bochaca 16:54 - μετάφραση του συνδέσμου Alfio Faro: http://www.rinascita.info
----------------
Είναι καταραμένος στο όνομα του Ιησού, όλοι οι συνεργοί των εγκληματιών και των κυριαρχικό δικαίωμα τράπεζας.
Είναι καταραμένος στο όνομα του Ιησού, όλοι αυτοί που κάνουν τη βία για λόγους θρησκείας. Έχουν την πεποίθηση της κόλασης για να φθάσουν σε.
Όλα αυτά θα πεθάνουν πρόωρα, με τρομερές ανησυχίες και τις ασθένειες, αλλά όχι πριν, να ντροπιάσει τα παιδιά τους και έχοντας δει την καταστροφή των παιδιών τους.
+ + Στο όνομα του Πατρός και του Υιού των + + + + Αγίου Πνεύματος Αμήν! +
Σταυρός του Αγίου Πατέρα Βενέδικτου: Σταυρός άγιος Είσαι φως μου και ποτέ δεν είναι το
δράκος ηγέτης μου.
Γύρνα πίσω, ο Σατανάς! Έπεισε δεν είμαι μάταια πράγματα. Ξέρω ότι τα κακά πράγματα που εγώ
προσφορά, δηλητήριο το ποτό σας τον εαυτό σας.
CSPB Crux Sancti Πατρίς Benedecti - Σταυρός του Αγίου Βενέδικτου Πατέρα
Sacra CSSML Crux Sit Mihi Lux - Τίμιος Σταυρός είναι το φως μου το
NDSMD Μη draco κάθομαι Mihi DUX-Τι ο δράκος δεν είναι ο ηγέτης Ι
Β. Ρ. Σ. Vadre Retro = Σατανάς - ο Σατανάς Go!
NSMV = Δεν Suade Mihi Βάνα - Δεν έχω πειστεί από ματαιοδοξίες!
SMQL = sunt quae Libas Μάλα - Η προσφορά μου Αυτό είναι κακό!
I.V. Β. ΔΕΕΥ = Venena Bibas - Ποτό δηλητήρια σας τον εαυτό σας!
ποτό δηλητήρια σας γίνεται από τον εαυτό σας - pax.
Αυτό το υπουργείο, που προβάλλεται από τον Θεό περίπτερα, απειλεί τους αντάρτες και να τιμωρήσουν τους
με πληγών και με το θάνατο, αν είναι απαραίτητο.
Αυτή η υπηρεσία, που προβάλλεται από τον Θεό είναι διαρκής απειλή των ανταρτών και τιμωρεί
Τους με πληγών και με το θάνατο εάν έχει σημασία.
-----------------------------
Και εγώ προφήτευσε κατά τους στο όνομα του Ιησού:
και εάν συνεχίσουν να αυξάνονται, θα δουν την καταστροφή των απογόνων.
τους 1 - για να μετανοήσουν! 2 - πληρώνουν τις ζημιές! 3 - απελευθέρωση των κρατουμένων!
CSPB CSSML NDSMDVR SNSMVSM QLIVB = Αυτό το υπουργείο, που προβάλλεται από τον Θεό περίπτερα, των ανταρτών απειλή.
------------------
που μιλά κακή του Πάπα Βενέδικτου XVI SS θα λάβουν τις κατάρες του υπουργείου lorenzojhwh.
Βενέδικτος XVI είναι ο άνθρωπος πιο ευγενείς, καλλιεργημένους και απαλή του εικοστού αιώνα. και ζει σε έναν αιώνα της βαρβαρότητας και Σατανισμός.
----------------
http://catlady4justice.blogspot.com
-------------
ο οποίος έχει ανάγκες που πρέπει να ανόητες, να μισούν μια μορφή κυβέρνησης, ή της θρησκείας ή των ανθρώπων;
Στη μεταφυσική του αθεϊστικού κοσμικού Maritain υπάρχει το μυστικό για την
Αρμονία και την πρόοδο ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Το καθαρό έργο, η Μασονία, η Ss.p.To., και το κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό;
Είναι το τέλειο εργαλείο του Σατανά για την υποδούλωση του ανθρώπινου είδους!
Ο Θεός να ευλογεί! Η ώρα ήταν σύντομη, αλλά ο φόβος ήταν τόσο ισχυρή! Φίλοι μιλούν καλά για μένα: στην πραγματικότητα, κανείς δεν μου καταβληθεί. Οι εχθροί θα μιλήσει κακή για μένα, αλλά σίγουρα όλοι θα τιμωρηθούν: στο όνομα του Ιησού!