Револуцијата цензурирани - На цензурирани Осврти

Креиран од:
Револуцијата цензурирани - На цензурирани Осврти
Повеќе.
Сè што е почнато со интервјуто со "Ерик Кантона".
Всушност, сè е започната во 1694, со раѓањето на Банката на Англија,
приватна фирма, кои: тој почна да се позајмуваат пари на државата.

од 3 век, сега, ситуацијата не е променета.
Денес, ширум светот, централните банки: од прашањето: создавање на пари од ништо и тоа да се позајми членки, долг.

Неколку меѓународни банкарски: тие се одговорни за сегашната ситуација.
технологија прави напредок, можете секогаш да работи на повеќе, но секогаш се долгови повисоки.
толку високо како да се направи инсуфициенција: целата држави (види Грција и Ирска).

Благодарение на научните откритија, би можеле да пристигне во подобар стандард на животот на сите жители на Земјата. бидејќи на валута долг, тоа не е случај.

50% од населението живее во светот со помалку од 2 $ на ден,
(3 милијарди луѓе), а 1% од населението во светот: тоа има 80% од вкупното богатство.
експлоатира и plunders Западот: на "третиот свет": што си сигурен. живот на "тивка" (хипотека за 40 години, две недели од напушти година, на неколку плазма телевизори и неколку мобилни телефони).

Оваа неприфатливата состојба не е изгубена во Ерик Кантона, поранешен фудбалер и поранешен актер, ум разбуди се, дека: во едно интервју, тој ги обвини дека напаѓачите, предлагајќи мирен протест, но од страна на револуционерните импликации:
http://www.youtube.com/watch?v=padCfgZjbXI

По интервјуто, Џералдин Feuillien, Varnier и Јан Арно Sarfati, тројца француски: Тие имаат отворена настан на фејсбук и на фиксни: на 7 декември, 2010
како датум за повлекување на пари од банките:
http://www.facebook.com/event.php?eid=101996426533405

француски на пример е веднаш следи, на Италија: Официјален фејсбук на нашата веб страница:
http://www.facebook.com/pages/Lo-sai/126393880733870
креирано од италијански настан, грчки:
http://www.facebook.com/event.php?eid=156793421024126&index=1
и на меѓународно ниво:
http://www.facebook.com/event.php?eid=137793666269183&index=1

други земји се отворени: контингентност за вкупно 15 земји / држави (на Островот на Мексико).

сега, ќе плаќаат поголемо внимание: "таа титула, ја ставив оваа видео" на 12 ноември, на YouTube каналот "complottistixcaso", обвинувајќи го видеото.
во видеото, тие зборуваат, на настанот: 2010/07/12.
видео почнува да се направи на интернет и околу пристапот на настанот: италијански: на фејсбук: достигнува небесни височини. луѓето се едвај намален и по 5 часа: на видеото: тоа е цензуриран од страна на YouTube.
Јас одлучувам, тогаш, на полнење на истиот видео на фејсбук, право на страницата на "знаат".
видео почнува да се сврти, уште еден бум: на пристапувањето на настанот, како и други отстранување на видео.

Но, ние нема да се откажат. користење на YouTube каналот:
"Complottistixcaso2"
задолжен за новиот спот за "навреда"
со додавање на една мини-пролог
за двете претставки веќе доживеа.
Овој пат, насловот на видеото: е "најдобрата цензурирани на веб видеото."

По два дена го видеото се гледа од 52.000 луѓе кои доаѓаат до почетната страница на YouTube, е обвинет за десетици корисници:
http://www.youtube.com/results?search_query=il+video+pi% C3% B9 + + на + цензурирани веб-& aq = f
и преведен на англиски јазик:
http://www.youtube.com/watch?v=onHDoF-jVaA
и француски:
http://www.youtube.com/watch?v=fJvFL5qIP24&feature=related

италијански на настан го надминува бројот на повици, француски настан.
се што е одлично (јас). освен за некои Malpensante:
http://www.bonsai.tv/magazine/people/il-video-piu-censurato-del-web-complottisti-per-caso/

до утрото на 20 ноември.

на ново видео цензурирани од YouTube, коинцидирајќи со затворањето на 12's, администраторите на страницата: "знаеш" и затворање на настанот на Фејсбук: (во очекување на покана со 200.000 на одговор).

Тужбата доаѓа кога е на вистинскиот пат, тоа е познато.
Имаме повторно влезе на фејсбук
Имаме повторно креиран: "Знаете Втори":
http://www.facebook.com/pages/Lo-sai-II/104213996317401
(Стара страница од: "знаеш", без администраторите е неупотреблива)
и, така, ние направивме друга страница:
"Револуцијата цензурирани - цензурирани на револуцијата":
http://www.facebook.com/pages/La-rivoluzione-censurata-The-censored-revolution/142159889168495
да се retune за настанот на 7 / 12.

на 21 ноември, по 24 часа од денот на жалба, многу италијански медиуми да почнат да се справи со настанот:

1. на Кориере дела сера ":
http://www.corriere.it/esteri/10_novembre_22/cantona-capopopolo-sfida-tutte% 20the-банки-оф-пари-од-сметки-Стефано montefiori_4864b8a8-f61a-11DF-BF30-00144f02aabc.shtml

2. RAINEWS24:
http://www.rainews24.it/it/video.php?id=21173

3. АНСА:
http://www.borsaitaliana.it/borsa/notizie/ansa/dettaglio.html?newsId=243563

4. На соле 24 оре:
http://video.ilsole24ore.com/SoleOnLine5/Video/Notizie/Sport/2010/cantona-manchester_1/cantona-manchester_1.php

(.. И пред неколку минути, Елио Lannutti објави неговиот фејсбук профил, дека: уште: Adusbef: присуствуваат на настанот)

само коинциденција? не за мене.
Според мое мислење, овој настан беше да стане преголема, и по написот во "elpais" најважно францускиот весник ":

http://www.elpais.com/articulo/economia/Cantona/llama/revolucion/elpepusoc/20101121elpepueco_1/Tes

Италијански весници, не можеше да продолжи да се преправаме ништо.
но како да се пробие веста без рекламирање на настанот?
едноставна, прво на давање на вести, се проблем со настанот. .. и така: тие го имаат направено.

Но, ние не се откажуваме или нема да се откажат!
За прв пат, ќе се создаде група на луѓе, кои: на мирен начин, тие сакаат да се каже ДОСТА!
Доволно е во овој систем, сите ние сме луѓе на светот.
Зошто да не биде жалба да се запре.
Ние сме назад и ќе продолжи да се врати: секогаш, затоа што светот може и мора да се подобри!

http://www.facebook.com/event.php?eid=134126563309311
________________

http://www.facebook.com/menphis75
http://www.facebook.com/menphis75 # / group.php? gid = 96048433781
http://www.facebook.com/pages/Menphis75-Fans-CLUB/130389460340002

Цел книги и ДВД-а SIGNORAGGIO БАНКА

http://www.macrolibrarsi.it/libri/__euroschiavi.php?pn=165
http://www.macrolibrarsi.it/autori/_marco_saba.php?pn=165
http://www.macrolibrarsi.it/autori/_eugenio_benetazzo.php?pn=165
+++++++++++++++++++++++
@ Rrmbgpym - Дарвинизмот е стариот трик на сатаната / просветлен, со што се намалува Адам во животно, за неговата експлоатација.
Во YouTube, сфатив дека: задоволат сопствените желби или задоволства, е еднакво да се влезе во логиката на сатанизам. еволуција е лага, еден идеолошки криминал на еврејските лобија од Satanists, така што може да биде уништено семе на Авраама, Израел мојот народ. На вистински непријатели на Евреите? и други Евреите!
Каин Авел и понатаму да го убие, но сепак. Циклусот на ММФ е завршена: сега е балон со 30% материи. Ако сите нас ни, да одат да се повлечат пари?
ММФ ќе треба да се падне во нуклеарната светска војна!
Nutzer43211 рече: Дали е Бог семоќен-Одговор-ДА!
Затоа што тој го спаси, но треба: свињи, кучиња и магариња?
бидејќи тоа е она што ни го направи на банкар Евреин! Ние сме сите ќе умреме!
Сум претворени сите мои пари:
ми тековни сметки, депозити, хартии од вредност, во записи: и јас ги имаат сите повлечени од банката: Не сум направил дупка во ѕидот, а јас ги стави под маса!
Кој нема да го стори во овој правец? Неговата волја да се губат пари! Всушност, нема пари за сите! ако ние не се прави пад на ММФ, пред 3-то WWnuclar?
тогаш, ќе живееме на 3-ти WWnuclear!
Бог има направено, од нас принципите, но меѓународната Евреин банкар, на лоби: Масонски или корпорацијата, односно Globalist на ММФ NWO. просветениот: преку лага на еволуцијата: тие го имаат направено за нас, на животните, за нивните криминални цели: NWO. Сега, на нашите пари, која ги поддржува сите наши институции, затоа што на банката seigniorage, тоа е апсолутно злосторство, тогаш сето она што е во светот, е лажна и корумпирани. на мажите им се одбива пристап до информации од стратешко значење:
затоа што вистинската цел е уништување на сите народи.
во: 3 WWnuclear во 2012 година: амин. атеистите се религијата решиле да "не веруваат во постоењето на Бог."
е како да се размислува за прдеж (Биг Бенг) без газ дека продуцира (Бог).
Ме лути, со Бога, бидејќи вчера, тој убивал само неколку луѓе за мене!
Биг Бенг никогаш не постоело, само бучавата е звукот на треснав на небесните тела. тоа е трагично што имаме сите стануваат жртви на сонувачи и раскажувачи, против сите научниот процес на размислување.
Со шкафчиња кои се полни со "фосили", која ја негира еволуцијата.
Јас го пророкуваат во името на Исус, вашиот трагична смрт во 2011 година, вашата крв ќе се плати на асфалтот:
[✡ ♰ Пакс ♰ ✡] Имам направено погрешно на сите оние криминалци кои ги соборија крос [MENETECHELPERES] CSPBCSSMLNDSMD VRSN SMVS MQLIVB
"Пијте вашите отрови направи од себе. Ние се обложи дека ќе биде мртов во 2011 година?
нема да биде жив во 2012 година да се каже "ти е грешно!"
Сатанизам е премногу, со секој перверзија! Треба да се работи за опстанокот на човештвото! и да ја брани христијанската вера закануваа од масонски и еврејското лоби ♫ ♥ Честит Од REI unius со љубов! - Јас би сакал, може да ме слуша: со твоето срце во моето срце, да се разбере "интуитивно"
Тоа што, јас разбрав за иднината на нашата страшно. како е тоа стратешки со опстанокот на човечкиот род: тоа ќе ги ставите во вашиот "модули" - "други канали", ми: rrmbgpym, shalomnaumann, lorenzojhwh, ShalomGerusalemme, humanumgenus, CreationReal.
Ова може да биде корисно да се заштити севкупниот човечки род од Satanists просветлен еврејските лобија: светски корпорации: Тие се во контрола на NWO-ММФ.
Јас сум чист рационалност: нов културен проект хуманистичките:
Универзално Братство, според мое мислење, јас сум совршен партнер: доброто на сите души на оваа планета, јас сум ReiUnius! lorenzojhwh рече: Јас сум Махди, т.е. Исламот света! барај во Google "христијанските маченици". религијата нема никаква контрола на нашиот народ:
Христијаните не го убие некој!
ние сме затвореници на еврејското лоби: Satanists Масоните од seigniorage на банкарството и имаат контрола од нас! Стоп за убиствата! Од 450 христијани маченици секој ден? 310 се убиени од страна на муслиманите! Ако си оди за да се конвертира во христијанство?
Ќе бидете во тој број ти исто така! Спроведување ти си страшно проклетство на вашите деца! Можам да плаче со тебе, за сите невини жртви на целото човештво?
Јас ReiUnius, јас ќе ги нарачате, да ви Светиот Дух Божји: прекрасен, во името на Исус, да се пополни со емоции и сочувство, сите мажи и жени, деца и стари, богати и сиромашни, сите апели за убиството на Авел и на сите на невини луѓе, на сите несреќни историјата на оваа човечка раса