Speciell funktion: den sanna historien om judendomen

Speciell funktion: den sanna historien om judendomen
Den sanna historien om judendomen: vetenskaplig historieskrivning, av banken seigniorage. Monografi, till vård av prof. Scarola Lorenzo omtryckt så länge ingen vinst mål och med en skyldighet för: källan till citatet:
http://ilcomandamento.blogspot.com
1, Inledning:
Seignoraget, det vill säga för bank brottet kriminella obehörigt bruk av suveränitet
Människor: är en tid, att jag är orolig, frågan om den monetära seigniorage: primära och sekundära. Som jag har hittat det finns en stor litteratur både nationellt, internationellt som. Det är den springande punkten, enligt det nuvarande systemet för Europeiska centralbanken, osv ..., även privat ägande av de vanliga (SPA) är tillåtet att skapa pengar från ingenting, bara priset på tryckning! är med detta pengar, att de upplysta, eller judiska bankirer, har kunnat skapa en osynlig imperium. den upplyste kan köpa värdepapper i staten (Bot & CCT, etc. ..) så att staten i skuld, och indirekt, konsekvens, vi alla i skuld. Till det normala banker, är också tillåtet, av de pengar skapas ur intet, som ges som kredit till den privata reserven på grundval av en (fractional) löjligt. Dessa pengar uppmanas sedan tillbaka: av ränta. Denna mekanism kriminella, diaboliska och pervers är till basen, å ena sidan, mer och mer av den försämrade offentliga skulden, en del av en progressiv utarmning av samhället, att medan alla de pengar som för närvarande är i omlopp, belastar roten av en skuld omotiverat och obotlig, som för att betala räntan, de pengar som behövs, är ännu inte tryckt: Det här är dörren till monetära kritan. Kort sagt allt banksystemet, som är grunden, den alla våra institutioner? Detta är ett brott: absolut och totalt! Det känns hemskt, detta fenomen, för de enorma skador, det är det att skapa, på nationell och internationell ekonomi, men ännu allvarligare är det faktum att ingen talade om. Vad tycker du? Seigniorage och bankbedrägerier - Forum av: http://www.Finanzaonline.com
---------------
2: a introduktion:
Seignoraget, bank, eller brottslighet och kriminella obehörigt bruk av folksuveränitet:
Vi står inför de mer allvarliga av brottet hela mänsklighetens historia, genom dem som har iscensatt bakom femtedel av berättelsen, alla tragedier av de senaste fem århundraden, förorenande, manipulera, upptäcka och döda, inte bara de händelser politik, men de medel som också historiska och vetenskapliga, korrumpera varje form av vetenskaplig forskning och historieskrivning genom arroganta absolut makt: ekonomiskt, media, politiska och institutionella. Eftersom de privata ägarna av IMF, har monopol på politiken för 5 århundraden, och nyligen, de har monopol på information, genom vilka, som guidar konsensus: detta är ett absolut makt korrumperar absolut att människornas sinnen, de är tvingas leva i en virtuell verklighet, eftersom de styrs av manipulatörer av avtalet .. De är: den upplyste till basen på alla krig, i varje revolution, varje materialistiska ideologi och totalitarism. I själva verket har en Internationella valutafonden, i slutet av sin cykel, efter devitaliserad och fattiga människor, enorma behov av stora & förstörelse: män av egendom och för förnyelse och för att ta på mer och mer, mer kontroll av institutioner. Det är de snedvrider och förvränger alla republikanska konstitutionen, i själva verket är den monetära suveräniteten hos ett folk inte överlåtas: Detta är representerad som en absolut brott, för mord: till skada för hela mänskligheten. Napoleon Det sympatiserade med internationella bankirer: På grund av förmögenhet, men hans nederlag även den omständigheten, vände: Against under de senaste åren av hans regering, sade han: "När en regering är beroende av för pengar från bankirerna, bankirer är inte de styrande att kontrollera situationen, eftersom handen är att från toppen av: Det tar verkligen hand: Pengarna har inte hemma, bankirerna är utan patriotism och utan anständighet, är deras mål att vinsten (Ref. . 4) Federal Reserve är en fastighet privat. (Thomas D. Schauf av) 1992
------------------------------------
3: e inledningen:
Seignoraget, bank, eller brottslighet och kriminella obehörigt bruk av folksuveränitet:
*** Ironiskt nog, vi måste gå snabbt, spara även för dessa mord genom döden, att fler förtjänade döden som den suveräna myndigheterna, har försvunnit från planeten, ibland är de bättre förberedda, genom inkvisitionen, och de många utvisningarna av judar , men alla misslyckades med sin uppgift: för intetsägande karaktär: för pastoral. Men att däremot har lidit: för dem, speciellt de oskyldiga sina landsmän: många många orättvisor och förtryck att de, har judarna fick för fel av upplysta, inte lyckas, myndigheter nästan aldrig, att träffa den verkliga syndarna. På grund av sin avvikande brott är skyldig att som druckit blod av barn och för dem för att möta den demoniska riter, att ljuset: dessa internationella judiska bankirer, och de har alltid följt. Raseri folket, för de mer blinda överväldiga särskilt oskyldiga judar i alla delar av världen (som alltid). I själva verket är de skyldiga förklädda, bland dem linjen, för att sedan försvinna, försvinna om de vid lämplig tidpunkt. Ledarna för det judiska samfundet, och rabbiner har naturligtvis av enorm skuld: de också har för dold en brottsling av sådan omfattning. Visst, de förtjänar döden, till följd av bankens seigniorage, många miljoner kriminella, av dessa, det största antalet, är inte judar, men kollaboratörer: frimurare, politiker, journalister, Satan, etc. .. det vill säga en kundtjänst världsomspännande alla NWO.
*** Tyvärr är den historien alltid av dramatiska för IMF, som kommer att återkomma, med dess historiska cykler: förstörelsen av kriget lögner och illdåd. Mänskligheten, förblindad av sina korrupta politiker och satanister, kommer att fortsätta att gälla för alla folk och det judiska folket, berättelsen om så mycket oskyldigt blod, Förintelsen, hittills, som är tagen av straffrätten och organiserade bedrägerier i bank seigniorage? Det har inte, och förhoppningsvis aldrig mer borde inte ha sådana brott utan motstycke i mänsklighetens historia. En historia av blod och hat, om omåttligt övergrepp och brott, är återkomsten för den mänskliga rasen, beror på den oundvikliga implosion av systemet internationella bankverksamheten. (Skatteparadis, penningtvätt och seigniorage av Marco Saba - 19 augusti, 2004).
*** Men den misstänkte, den misstänkte och mer som, är det vad de verkliga syndarna & kriminella, de fortsätter att gömma sig och komma undan, som alltid är framgångsrik i
historia, och det är denna, som har möjliggjort skapande av en dynasti av bankirer, ockulta och osynliga monarki, som passerar oskadda genom Millennium, och lämnar bakom det om spår av skräck, förstörelse och död, som att spekulera, och skratta djävulskt, som är tillståndet för de alltför uppenbara och bevisbara, massakern på 11 statliga september. Deras verkliga rikedom och makt: är innehav och kontroll av sataniska ideologi, som syftar med stor framgång, till förstörelsen av den mänskliga värdigheten och den bibliska monoteismen, Det är källan till all humanism, och inte innehav vulgärt av pengar eller egendom. I själva verket var dessa judar ut på världen som gudar, de är att ha den absoluta makten. Cain är som om judisk, en ras av "av vampyrer" och är gjorda av är mästarna av den ockulta världen, du hittar alltid hälften av döda Abel judisk, och detta på, faktiskt, förevigas det i historien : en oförsonlig hat mellan den babyloniska tron (upprepas i dessa "upplysta") och Abrahams tro - Isak och Jakob att till döds av 10 barn kommer till förbannelse över 12 eftersom den historiska sanningen (artikel nedan) som alltid, är alltid en bibel sanning. Eftersom Guds gåvor är "oåterkalleligt", kommer de alltid förbli, det judiska folket, Det är den sanna historien om klockan. För bättre, för sämre, det vill säga i en hänsynslös broderkrig historia, om sataniska judar, och judiska dyrkan av YHWH, i denna konflikt kommer att avgöra ödet för den mänskliga rasen, medan de kristna i total okunskap, att de inte vet att:
* 1 - eftersom det i Kristus, för de är födda till Betlehem;
* 2 - eftersom det i Kristus, de är för judarna i Juda stam, och som
sådana, alla kristna är ättlingar till de gåvor av King David;
* 3 - det kommer att finnas ett ömsesidigt förhållningssätt, progressiv och obeveklig av judar och kristna, bland dem deras ligan, säkert, i en enda öde i livet eller döden.
-----------------------------
Bibliska berättelsen om Abraham, 1800 to.C. :
judarna, enligt Bibeln, härstammar från Abraham, genom en filial familj: Det är kopplat till Sem, en av tre söner Noah.
I den rikedom av lägre Mesopotamien Terak (Tarah) var enorma, har vi en detaljerad lista över de rikedomar som Abram fick ett arv från hans far Terak (när tvingades fly från Mesopotamien, troligen till följd av demoniska kulter, med angränsande . de mycket vanliga, mänskliga offer, Att ni gjorde på Ziggurat, en prototyp som ideologin om Babels torn, och ju mer vi vet. New World Order Detta är den verklighet med vilken gick Abram, i oförsonlig konflikt, tjänare av hans många: var nomadiska eller halvnomadiska, herdar flockar av familjer delades in i klaner, som var och regisserad av överordnad medlem stammen, som han var nu den unge patriarken Abraham, då. kallad av Gud: Abraham (fader till många nationer), kom från Ur (i närheten av Basra, södra Irak), och vi gick uppför Eufrat Harann rummet: därmed kom Abraham, son till Tera, att bosätta nära Hebron, i Palestina, omkring år 1850 to.C.. Abrahams ättlingar tvingade av en hungersnöd, gick sedan att bosätta sig i Egypten, där initialt välkomnas som gäster, och led sedan minskas så enormt, och dämpad, en fruktansvärd bondage. Det varade i fyra århundraden , men kommer att frigöras genom Moses och Joshua i det trettonde eller femtonde århundradet. to.C..
*** Judarna vandra inte, som felaktigt anges, för en tid, på Sinaihalvön, som det var under dominans av Egypten, men idag vet vi med säkerhet
Det stationerad, för all tid i Saudiarabien i öknen (som omsorgsfullt har inhägnad och gjort otillgängliga berg som var skådeplatsen för den verkliga uppenbarelsen av tio Guds bud), och där han spelade nästan alla episoder av att fyrtio år av påtvingad nomadism , inte för att judarna ville ansluta sig till önskemål från Gud, som samtidigt visar deras otroliga mirakel varje dag, för att bevara, i en helt ogästvänliga, en befolkning på 2 miljoner människor. Allt detta är just berättas i Andra Moseboken.
*** Moses korsade, med sitt folk till den mark öster om Röda havet. Moses ledde sitt folk till gränsen av Kanaans land, då ockuperat av små
stadsstaten, alltid oförenlig med erfarenhet av ren monoteism.
----------------------------
Början av det tolfte århundradet monarkin. to.C.
*** Profeten Samuel smorde hemlighet kung Saul, vilket ger upphov till monarkin.
*** Endast med David, var återställde nationens enhet och ännu mer solid genom ockupationen av nya territorier, t.ex. en av de var Jerusalem: staden som var kungen av Melkisedek, och det är berget Moria, där Abraham var frestad av Gud, och där, i Abraham skulle offra sin son Isak. Jerusalem blev den politiska och religiösa huvudstad. till döden av Solomon var dock riket delas in i Israel i norr och Judeen i söder. Schism (933), till slutet av kungadömet i norr (722), den första utvisningen av Nebukadnessar (598),
*** Men dessa stadsstater, och för de människor som omger honom var mer fientlig, och de tänkt ett ömsesidigt hat, inte lätt klara av, men framför allt var de kulter orsaken till avgudadyrkan, det var fortsatte fram till hemligheten öka dramatiskt och våldsamt som ett fenomen massa (875-853 Ahab gift straffrättsligt Att feniciska prinsessan Isebel, gick till historien som kvinnan mer förrädiska och grym), medan samma dyrkan av YHWH, försökte de att undertrycka permanent. Men rätten rätta identitet YHWH och Israel var otroligt effektiva och otroligt försvaras endast av profeten Elia tisbiten.
*** Jerusalem kommer att förstöras under Nebukadnessar, och folket, och skatterna i templet kommer att överföras till Babylon. VI sek. to.C.
*** Diasporan börjar i sjätte århundradet. to.C.: stark första gruppen bosatte sig i Mesopotamien, då hela den antika Mellanöstern, Grekland och till Rom, samhället blivit fler än i Alexandria i Egypten, där även två tredjedelar av befolkningen består av judar var, då nästan alla massakrerades av den populära raseri.
*** Seen av ädlare andar, men de var mer för utseendet med misstro och motstånd från många av denna aversion upprepades av: Tacitus
Horatius, Juvenalis, Plinius, kampsport och andra utgör nästan en kulturell grund att detta kommer att sätta grunden för den moderna antisemitismen. (S. 89 Giacomo Martina, "Kyrkan i en ålder av absolutism," eden. Morcelliana). To.C. I 539 dock erövrade Cyrus staden och får de deporterade judarna i
återvända till sitt hemland och ombyggnad av templet.
*** Kämpade i den hellenistiska perioden och slutligen erövrades av Pompejus i 63 to.C. Njöt lite lugn i Jerusalem. 70 to.C. i Palestina: erövring av Jerusalem till arbetet i romarna. Ägde rum under tiden efter för de två avgörande händelser i judisk historia:
* 1 - döden på korset på Jesus från Nasaret, som var född till Betlehem, enligt skrifterna, och
* 2 - revolt av de 66 AD, zeloterna underblåst av extremister, och slutar med Vespasianus år 70 e.Kr. som förstörde nationen Israel och började till
diaspora mer av den långa historia som kommer att pågå till återupprättandet av de nya till staten Israel och att det för vissa avseenden, fortfarande fortsätter.
---------------------
KYRKAN, judarna & ANTISEMITISM:
*** Antisemitism [(Det är mer intresserad av exeges av berättelsen) från L. Carli, den judiska frågan framför andra Vatikankonciliet, "Gym av präster", 44 (1965), s. 185 -203, 465-476, kan ...)] etc. anses i huvudsak en viss aspekt av en mer omfattande företeelse, den rasism som den verkliga orsaken mänskliga själviskhet har, och presenterar med andra manifestationer av rasism samma analogi, även om den religiösa faktorn utövar ett större inflytande i detta fall i andra.
*** Det, inte bara för den kristna världen: syns tydligt i det fjärde århundradet. to.C., om inte förr, och sträcker sig utanför den kristna området, som ger upphov till en hednisk antisemitism, muslimer, rationalist, marxist, nazist. historikerna är i stort sett eniga i att kartlägga orsakerna till denna utbredda fientlighet mot judarna, utan debatten om den faktiska vikten, att de olika faktorer som utövas i uppkomsten och utvecklingen av antisemitism (s. 89 Giacomo Martina, "Kyrkan i "Age of absolutism," eden. Morcelliana)
*** För majoriteten (Poliakov, Simon, etc. ..) den aversion i huvudsak kommer av religiösa skäl, och endast senare mer är dess höjd allvarlig, socio-ekonomiska skäl. Men bara för några (Lazare), dessa är den verkliga orsaken till antisemitism, att endast och endast vid ett senare tillfälle, söker en religiös motivering. (S. 89 Giacomo Martina, "Kyrkan i en ålder av absolutism, ed. Morcelliana)
*** Utsedda att flera olika yrken, var judarna hålls tätt ihop och njöt av privilegier i några av som tillät dem att avhålla sig från handlingar av hedniska dyrkan och från arbetet på lördag (s. 89 Giacomo Martina, "kyrkan ålder absolutism ", red. Morcelliana). I det tionde århundradet i Palestina:
övergått till den fatimiderna i Egypten och senare till seldjukerna, medan de nya erövrarna var ganska tolerant med judarna, gjorde det svårt att få tillgång till de kristna till de heliga platserna, ibland förfölja pilgrimerna och inhemska kristna.
*** Muslimerna kunde successivt förstöra kungariket Jerusalem och
Syrien och Palestina regionen kom under Mamlukerna i Egypten. I XIVsec.
*** Bankers hade köpmän och seglare genovese (Genua) anrikat kompetens och som tog tekniken den iberiska halvön att bli mer och mer Portugal inflytelserika. (P.211 Roberto Finzi historiens Zanichelli)
I fjortonde och femtonde århundradet. I Palestina:
*** Han hade några invandring av judar, utvisningen av Sephardim från
Iberiska länderna ledde till en ny och mer omfattande invandring. I det sextonde om. I Palestina: till mamluckerna i Egypten i det sextonde århundradet. Ottomanerna tog över administrationen av vilka, förutom den period Suleiman den Store.
----------------------
- Den Fugger
Ju viktigare familjen handlare bankirer-Industriförpackning av andra hälften av det femtonde århundradet är säkerligen en av de Fugger i Augsburg, men flyttade från Sverige år 1368. Sin huvudsakliga inkomst kom från utländska utbytet av samlingar av räkenskaperna för tredje av lån. I 1488 i utbyte av ett stort lån till vid ärkehertig av Österrike, fick hela produktionen av silver i Tyrolen. till slutet av det femtonde århundradet, kontrollerade Fugger gruvor av silver, av koppar, av järn i Schlesien, i Slovakien, av Böhmen i Tyrolen, Kärnten och den spanska. Bankers av habsburgarna, tog ett stort politiskt inflytande.
Beviljande eller mindre: av lån till den suveräna, kunde de att påverka politiken på den tiden. Är fallet med Karl V, kejsare: de nödvändiga rösterna till valet, köptes med pengar från Fugger. I 1500 Fugger hade öppnat, bland annat en filial till Rom. I utbyte för lån av påven, vann upphandlingen av avlatsbrev, i Central-och Östeuropa ... Cardinals har att stå upp framför honom, och alla köpmän i världen har kallat det "inspirerat". I 1557 Filip II kunde inte: tillbaka 1.500 tusen dukater 1630 och den totala förlusten för otillfredsställda skulder: bevisas av Habsburgarna of 8.000.000 of dukater. (P.265 Roberto Finzi historiens Zanichelli). Dessa astronomiska siffror, som skymtade redan, då han ännu inte hade uppfunnits det nominella pengar, av vilka den verkliga makten, även om gömda och osynliga, bakom fasaden av regeringarna kunna utöva lånet hajar. Power så tvetydigt, eftersom det omöjligt att verkligen kännas. Men en förödande effekt, verklig makt över liv eller död på människor. (Mästerverket kommer att drivas av den judiska bankirer att finansieringen av franska revolutionen och den kommunistiska orsaka förstörelse av monarkierna katolska, nu endast försvar för att brottet i sina projekt (Prof. Lorenzo Scarola). Samtidigt står en ny bourgeoisi ( XV-talet). Detta hanteras varsamt, de finansiella behoven av monarkin, och deras oförmåga att bygga ett nätverk av effektiv skatteindrivning.
Karl V, som består för bankirerna, till varför de enorma pengar behövde han av sina stora imperium, genom användning av minor av ädel metall, både på den europeiska kontinenten på kolonierna ... Att (Roberto Finzi, historiens, i modern tid, Zanichelli s. 258) 1520-1621: Den "revolution priser" eller slå inflationen för första gången på den ekonomiska livslängden med förödande kraft. I ett enda år i den tyska staden Speyer den råg ökade med 15 gånger, ärtor och vete av 13 gånger, osv. Inflationen beror:
* 1 - en förlust av värdet på inkomster och fasta livräntor, * 2 - en stimulans till investeringar, i merkantila medelklassen, professionella och framför allt ekonomiska. Den traditionella adeln är så hotad av dessa nykomlingar, både ekonomiskt, socialt och politiskt. (P.231 Roberto Finzi historiens Zanichelli)
*** Den förklaring som har hittats av moderna ekonomer, det vill säga teorin: mängden pengar, som hette en av de "500 lång inflationsdrivande, inte bara lämnar många tvivel, men saknar grund, även vilseledande, ekonomer och historiker, anhängare av det nuvarande finansiella systemet, pengar att assimilera de varor, som nu är bevisat falsk och förkastas av vetenskapsmannen prof. Giacinto Auriti.
*** Även Jean Bodin (1568), i själva verket hade satt fingret på problemet med bildandet av monopol, såsom det som var den verkliga orsaken till den långa kallade "500 inflationen i själva verket kritisk till argumentet av ekonomernas tendens eller anpassas till stora företag, som Azpilcueta De Martin (1483-1586) och EJ Hamilton (1934), inte alls kunna redogöra för det faktum att: "det började inflationen många decennier innan den amerikanska guld och är därför hänförlig till de intressen som penningutlånare och bankfinansiering av monopol, i själva verket är båda springa, utan skrupler, i kriminella handlingar, som spekulativ "(p.249 Roberto Finzi historiens gång - Zanichelli).
----------------------
Från krig till konkursen.
År 1565 den tidigare Venetian ambassadör i Milano, skrev till sin regering att: "Den katolska King, den spanske kungen, var under de senaste krigen, i en enda röra av pengar som nästan hela vägen av intäkterna konsumeras i att betala ränta..
*** Därför är just den offentliga skulden att vara okontrollerbar, ges det nästan uteslutande av intresse, dock att i tid öka exponentiellt, i själva verket det mottagna kapitalet neutraliseras med hjälp av strategiska knep av konkursen. Således har vi framväxten att tanken att är klart att du måste betala ränta för lånade pengar, att lämna dörren medeltida idéer om ocker.
*** Underskottet i de offentliga finanserna struktur är organiserad i stater som det sextonde århundradet. (Roberto Finzi, historiens, i modern tid, Zanichelli s. 260-262)
*** Av detta följer att den ränta som betalas som ersättning för kredit kan inte och får inte under några omständigheter överstiga 10% av de utlånade kapitalet (Prof. Lorenzo Scarola).
----------------------
JUDAR och antisemitism: James Martin Kyrkan och Age of absolutism VOL 2. Morcelliana:. DEN JUDISKA KYRKAN & the s. 89
Sure antisemitismen är omotiverade och är frukt av rasism och intolerans.
*** Tyvärr, den antisemitism är inte begränsad till den kristna världen, men det var vidsträckta och varierade i andra kulturer och religioner, för känslan av identitet som har fört det judiska folket för att bevara identiteten. Endast för de historiska orsakerna till den socioekonomiska Lazare (slitage) var de verkliga underliggande orsaker till det aggressiva antisemitism. Han anklagade judarna (inte alltid fel att):
* Den ateism
* Den lättja,
* Den girighet,
* Den tråkiga,
* Den omoral,
* Secret rituella offer.
den hemliga rituella offer, Det är verkligheten, har alltid varit utnyttjas endast av vissa sinne avledas på exempel av kult och ideologi, religiös Babylon. Allt detta kommer att återspeglas ideologiska och religiösa världen i modern satanism Att alla kommer de negativa mönster av de liturgiska katolicismen, men som säkert inte kan tillskrivas ett folk historiskt. Tyvärr är dessa Satanister är bankirerna ockulta denna dynasti nu regerar ohotad politisk makt över världen på ett sätt den franska revolutionen till idag).
*** Verkligen illa uppstod från den starka anda av kroppen som isolerar dem från resten av befolkningen. (James Martin Kyrkan och Age of absolutism VOL 2 Morcelliana -. KYRKAN & judarna s. 89)
Antisemitism och den spanska inkvisitionen
*** För den kristna samhället och den kristna stat för judarna (källa: S. Dubnow-Weltgeschichte des Volkes judischen IV-VI, 1926-1927 G. Caro, Sozial-und
Wirtschaftsgesschichte der "Fudem im mittelalter und in der Neuzeit, till vol. 1908-1920) var ett utländskt inslag, inte liknar, kan du se dem en
"Enemy människor" i deras religion en "förtappad och hädiska lära."
*** Redan de första kristna kejsare från Konstantin att börja dem utsatts för legala restriktioner, särskilt förbjöd dem:
1. Obs av kristna slavar och gifta sig med en kristen kvinna (Constance 339),
2. li uteslutas militärtjänst (Honorius 404)
3. och från alla offentliga kontor (Theodosius II 438).
*** Judarna till kristendomen kunde passera fritt, men bara sällan är de uppriktiga konvertering. Kejsar Justinianus bekräftade, och några ännu värre, de anti-judiska lagar sina föregångare, dess koden: var allt lagligt för medeltiden och framåt.
*** Det är allmänt erkänt till judarna tolerans i religiösa frågor, men inte en gav dem fullt åtnjutande av medborgerliga rättigheter, eftersom många kyrkomöten och påvar, hade förklarat att de var "ett folk evigt dömd att tjäna."
*** Judarna tvingades att bära en speciell klänning, som får dem som sådana, i städerna i södra Europa, var tvungen att leva i områden separerade (ghetto), kunde de inte hålla kristna tjänare i deras arbete, de kunde vittnar mot en kristen, tog på offentliga kontor, etc. ...
*** Även de germanska riket, judarna uppfattades som en kropp, en främling, eftersom deras behandling regleras av lagstiftningen i de germanska för utlänningar.
*** Från tiden för den schwabiska kejsarna, de var räknas till de "anställda i rummet palatset": att betala en särskild avgift, kom de i skydd av kejsaren.
*** Genom den lukrativa handeln och utlåning av pengar mot ränta (ofta mycket hög), vilket är förbjudet för de kristna.
*** Många judar lyckades samla rikedomar och makt [denna situation av kraft och kylning redan utövas av vissa judiska bankirer, den första av år 1000, av någon anledning flyr till böcker av historien.] (Karl Bihlmeyer - Hermann Tuechle History of the Church "3.-eran av reformen, ed Morcelliana p.127 vård till sjätte upplagan av Hyginus Rogger Vol III:.. The Epoch reformer)
----------------------
WEAR förtryckande, som de bedriver, var den huvudsakliga orsaken till förföljelsen som backar mer, mot brast i dem i olika tider, särskilt i en tid av korstågen.
(S. 129 BIHLMEYER K. - H. och TUECHLE Morcelliana.)
*** I samband med första och andra kors 1095-1096, 1146-1147 många av dessa "mördare Kristi" dödade var av trupper utan bromsar.
*** San Bernardo och överklaganden av flera påvar från 16: e till 12: e, till förmån för dessa olyckliga människor och protesterna mot de fysiska och moraliska tvång utövas, eftersom de inte döpa alltid haft effekt.
*** Här och te, var judarna utvisades från städer och territorier, dock var de på något sätt att återvända.
*** Särskilt allvarligt var läget i Spanien där judarna var mycket talrika sedan antiken, och var hatad för sin ohämmade törst av vinsten.
Kungen av visigoterna sek. VII försökte övertyga dem om att omvandlingen med betydande tryck. Under den arabiska dominansen av deras tillstånd förbättrats avsevärt, blev många av dem rika och inflytelserika. Men i år 1391 i Kastilien, Aragonien och Katalonien en stor förföljelse bröt ut mot judiska var i många fall lämnade dem bara välja mellan döden eller dop.
*** Naturligtvis mellan "Marranos" eller "nya kristna" som de kallades för att tvinga dessa döpta judar, mycket få konverteringar uppriktiga och fullständiga, så snart yttre trycket släpps, återvände många av dem till religionen deras fäder, öppet eller i hemlighet.
*** De skadliga inflytande som explicit i kristna Spanien judarna konverterade bara till utseendet (Marranos) var en katastrof, vissa av dem infiltrerat, och gick upp i kyrkan hierarkin, desto mer seniora tjänster, blir biskopar.
*** Detta resulterade i andra hälften av det femtonde århundradet. en hård reaktion nationella och religiösa mot dem.
*** Efter den blodiga revolten i 1473 mot adeln och mot Marranos beslutade den katolska monarkerna Isabella av Kastilien och Ferdinand av Aragonien återlämnande av inkvisitionen, "Det var nästan utrotad i Spanien, använda dem för att bekämpa dessa farliga fiender och kronan i kyrkan (som är här: det verkliga syftet med "upplysta" och förstörelsen av monoteismen i den kristna).
*** Påven Sixtus IV i 1478, gav sitt samtycke och så rosen: den spanska inkvisitionen. (H. Ch Lea, The Morisco Spanien, dess omställning samt utvisning Lond. 1901, osv ...). Men de goda förväntade effekterna inte uppnåddes eftersom:
* 1 - Se i Rom, skyllde domstolen för överdriven stränghet (Det där heller, statistiskt motsvarar sanningen i berättelsen, i själva verket var den första domstolens uppgift som "bildade" enligt den uppfattningen av tid, uppenbarligen);
* 2 - utredningen var för stark, i själva verket tog den augustinska kanon regelbundna Peter Arbues, inkvisitor av Aragonien, målet för en konspiration av Marranos sårades till döds i kyrkan Zaragoza 1485. Den augustinska: var Peter Arbues helgonförklarades 1867. Sedan (till följd av den misslyckade domstol inkvisitionen Detta inte arbetat alls med knytnäven av järn), Ferdinand och Isabella fördrevs från sina riken alla judar 1492.
*** Även kung Manuel i Portugal 1497 utfärdat ett dekret om utvisning mot judarna, men dock en definitiv framgång var det inte uppnås i Spanien, i Portugal det var så rotad i djupet av sin makt. *** Trots beroendet av viljan hos kungen och de övergrepp som gjordes då för politiska syften, var inkvisitionen i huvudsak en kyrklig institution och levde under sken av av välgörenhet och barmhärtighet.
*** Eventuellt överskott av inkvisitionen, inte motiveras, är dock ett tendentiöst historieskrivning som har överdrivit grymhet så orättvist att antalet
offer.
*** Den "autos-da-fe" (Actus fidei) har inte utförts scener där dödsstraff, men bestod i högtidliga offentliggörandet av ovanstående, tillsammans med andra av fallen, till frigörelse, bara envis kättare och gärningsmän upprepa, anförtroddes sekulära armen för verkställighet. Var den sista avrättningen genomfördes år 1781 till Sevilla (och detta är att visa verkligheten för en nedsänkt Det var dold, rätt eller orätt, från en praktisk möjlighet att dölja detta faktum tillverkade av vatten och dolda, den trafik som en del judar penningutlånare , även om en minoritet, var till nackdel för kristendomen. Den befogade agg mot kristna och stark kropp och ande kollektiva lidande, de har alltid förrått det judiska samfundet och de inte förstod, var att lånehajarna den verkliga orsak "det onda i världen," och den skada deras egna, äkta huggormar, Att du höll väl dold i deras bröst).
*** De hade att drabbas hårt, när digerdöden, böldpest som är av indiskt ursprung, under åren 1348-1350 fruktansvärt ödelade en stor del av Europa. Bakom anklagelsen att ha orsakat epidemin bakom anklagelsen att ha förgiftat fontäner, var judarna i många städer, från Alsace, på till Österrike, brutalt dödad, för mer bränd på bål.
----------------------
*** I århundraden mellan 12 ° och 15 °: höjdes ofta individer mot judar, och åtalet mot den misstänkte:
1. har förtalade krucifix,
2. har vanhelga värdar,
3. har att döda för att kristna barn för rituella ändamål (satanism sak som fortfarande gör regelbundet), och på grundval av dessa påståenden: dokumenterad, populär attityder, den hemska brott: en liten grupp av avvikande, och många judar skyldiga till dessa brott var försökte och avrättades.
*** Från 13-talet och framåt, fortsatte de hårt, bland annat mot Talmud och andra judiska anti-kristna böcker.
*** Endast med den humanism och då speciellt med upplysningen kom till en frigörelse av judarna. 1694 - Lag av konstitutionen för Bank of England
*** Vad var det första stora historiska innovation som skapas av Paterson 1694, att vid agera av konstitutionen i banken som grundar sig på syftet med Inghilterra lön i stället för guld, räkningar av banken (av sedlar eller sedlar) för realisering av tillämpningsområdet för denna innovation är tillräcklig: överväga ett banalt exempel: som var en guldklimp av de hål utan skuld till gruvan, men efter att du: Det är tagna i stället för mig, det är centralbanken, istället för nugget är en bit papper, placerar av fastigheten skulden.
*** Med tillkomsten av valutan i 1694 med pundet rating för banken i Förenade kungariket har ändrat reglerna för det stora spelet.
*** Blood Money har kraften att köpa Det är syre av marknaden.
*** Detta blod är förgiftad av skulden, så sant det är att centralbanken ger ut pengar endast genom utlåning.
*** Denna teori skulle kunna acceptera det hemma när banken sa att pengarna är min eftersom reserverna i guld är min.
*** Eftersom banken uppfattas den valuta som titel på företrädare för kreditreserveringar, fick säga att jag ger dig kortet symbol, det är en titel
Att kredit är representativ för guldgruva, är pengarna mitt och du kan betala.
*** Med datum för 15 augusti 1971, med slutet av Bretton Woods-avtalen, är reserven avskaffas, då centralbanken inte kan säga att ju mer: Är mina pengar, varför är falskt. (Prof. Dr Giacinto Auriti - http://www.SIMEC.org förverkande av varorna av prästerskapet och tilldelade (och dolda STRATEGI: seger i den judiska bankirer på modern historia och nutida)
*** Krisen i ekonomin av staten når en farlig punkt, bara för den revolutionära reformer.
*** Avskaffandet av det arv som de bestickning och avgifter, utgör en enorm börda av kostnader för statskassan, som hade kommit överens om att samma ägare var ersättning för sina förluster.
*** Traditionella metoder för att minska underskottet i staten inte ger snabba resultat.
*** Det fanns risk för konkurs. Inför denna allvarliga situation till församlingen antagit en radikal åtgärd, har redan rekommenderat Calonne och förespråkas av många listor över klagomål.
*** På förslag av vice-Maurices Charles de Talleyrand (1754-1838), biskop i Autun, "Kyrkan egendom, skall förkunnas ett" nationellt tillgångar "och som har förverkats av staten, innan de säljs för att läka redan skyhöga underskott. När du har samlat på statlig skatt, många fastigheter rikedom, hade det att bli "mobil" för att förvandla dem till pengar som det var desperat behöver. Försäljningen av samtida konst ett så stort antal mark skulle ha lett till en snabb nedgång av priset med reflektioner negativt på det hela, det finansiella systemet och hela nationen för devalveringen av fastigheter.
*** För detta skulle avgöras Det var den nya staten fastigheten skulle användas för att ersätta staten borgenärer med värdepapper, under förutsättning av ett särskilt intresse var det värde som säkerhet i den fastighet på vilken den nationella titeln tilldelades. För namnet på den här fördelades.
*** Du kommer att fördelas på förändrats nämnvärt men av naturen, de växande behoven finansministern, med dekretet av april 17 i 1790, har de hus som stabil sedan dess fått loppet av valuta, för alla för alla människor och territorium kungariket. Men, tiden var lagligt betalningsmedel mynt också rättsliga, av guld och silver, med allvarliga konsekvenser som vi skall se mer senare. (Roberto Finzi, historiens, i modern tid, Zanichelli s. 618)
1694 - Lag av konstitutionen för Bank of England och grundandet av den moderna fortsatt seigniorage:
----------------------
seigniorage av Sandro Pascucci:
Den monetära seignoraget är en bluff och psykologiska, som vi alla är individer. Denna bluff är stärkas och gömmer sig bakom en ridå av tystnad och död och har gått igenom de senaste 300 åren utan att låta någonting läcka ut, om förekomsten. De säger att: "Ju mer stort bedrägeri av djävulen, var att tro, att mänskligheten på honom inte att existera" och är tack vare denna djävulska Denna teknik är seignoraget mästare i världen. Du kommer inte höra talas om seigniorage aldrig på TV eller på böcker, ingen sångare kommer det aldrig att en låt eller en komisk skådespel. Politikerna kommer att kämpa inte för seignorage och aldrig har aldrig se finansinspektionen att gripas någon för detta ämne.
*** Seignoraget är den största effekt på planeten och vi alla är slavar.
*** Tekniskt seignoraget Det är den vinst som genereras av pengar skapande.
*** Begreppet föreskrivs nu att jämföra de internationella bankerna
Central för att skapa pengar, pengar Det är biblisk. Ett exempel illustrerar denna mekanism:
skapa en gemensam valuta (på ett papper, metall eller som ett virtuellt c / c) av kostnaden har på grund av de råvaror som är i arbetskraften och de tjänster som krävs av
kontur, som distribution, anti-tekniska, etc. ..
*** Den största kostnaden är material som består av myntet, och mängden av alla de olika kostnader: på uppsättningen är att fastställa dess egenvärde.
*** Euron visar dock ett nummer på framsidan som pekar till ett annat värde: det nominella värdet (eller, för det faktum, ansikte eller ens lagligt).
*** De två värdena (inneboende och nominell), skiljer sig, och skillnaden mellan dem: som avgör vad som kallas seignorage, dvs den vinst som har, som har skapat dessa pengar.
*** Naturligtvis, som skapar pengar tenderar att markera ett värde mer än det inneboende värdet så högt som möjligt, annars förlorar.
*** Händer till exempel i mynt från 1 cent eftersom det är nödvändigt för dem att spendera 15 cent.
*** Nu Det är vad vi ser i skapandet av monetärt guld av myntet och pappersprodukter. I gamla tider mynten var gjorda av guld och sedan med ett inneboende värde, ganska hög.
*** Den "damer" som brukade prägla dessa mynt stämplade dem med en mer högvärdiga vinst för oss själva, och därmed ge ett "premium" ekonomiskt betydelsefulla.
*** För detta fick han guldet från de mäktiga köpmännen med en begäran att omvandla det till hårda kontanter och bara sätta hennes bild för SÄKERSTÄLLA godhet av pjäsen han skapat (myntat). Det var en slags garanti, och för detta hade han sin vinsten. Till exempel, med 9 gram av guldmyntet var ett mynt och säger, Det var 10 gr. av guld (men egentligen består av 9 gr. + 1 g av guld. inte av ädelmetall). Skillnaden mellan det nominella värdet (10) och egenvärde (9) var seigniorage (ett gram guld för pengarna).
*** Förmodligen operationen skulle kunna utföras av Herren även ha myntat 10 mynt faktiskt använder 10 gr. för varje del av guldet Men, som att hålla en hand, alltid av 10% av det var vinst!
*** När guldet ska ersättas på ett papper talet är sämre (för oss) och seigniorage är nästan kommit till 100%
*** I själva verket ut en faktura för € 5 eller en 500-euro-tar 30 cent av eurosedlar och även anser att inte att det är mer knuten, vid till guld (inte ~ har mer täckning "och inte konvertibla är mer ~" ). Detta innebär att Herren moderna, eller som nu skapar pengar (exempelvis ECB i Europa, eller Federal Reserve i USA) har en enorm makt. Faktum är att dessa privata organ (alla centralbanker är privata) kan dock utpressning eller
inflytande hela nationer.
Det räcker att säga att Världsbanken (av egendom för Federal Reserve och Bank of England, att slå alla och två privata herre och även av Internationella valutafonden) neka lån till dessa länder inte acceptera att privatisering, den området för dricksvatten! & Detta är bara ett exempel. som har förstått mekanismen för seigniorage nu har till och räkningen eliminera en åtgärd är värre eftersom den försvinner, ty Herren Banks, kostnaden för ~ "och ökar till 100% seignoraget, på elektroniska pengar. Dessutom är den valuta som omfattas av ett intresse (t.ex. 3%) Det är det som driver: skulden för medborgare i en suverän nation, över det nominella värdet av valutan i sig! I praktiken en valuta (Bill) från staden kostar € 100 och € 103 i bank med bara 30 cent. Detta är seignoraget. Du kan komma runt detta, på ett mycket enkelt sätt: enkelt att staten, Sovereign slutligen, att utfärda valuta: gratis och utan skuld, som gör, till exempel, med mynt (naturligtvis de med ett nominellt värde, mer av värdet, exempelvis 50-cent bitar, 1 och 2 euro). Jag har fått mer kunniga nu skämt, den avlidnes Duisenberg, för Tremonti, när denne frågade substitut, mynten på 1 och 2 eurosedlar med, av lika värde, och tidigare guvernör (som dog under mystiska omständigheter), svarade med att säga, "men Mr Tremonti, vet att på så sätt skulle landet förlora henne rätt seigniorage:? på massa pengar ersättas". Att eftersom räkningen har inte någon betydelse i guld (noterna är konvertibla till dollar Men sedan 1971 den amerikanska dollarn mer är inte konverteras till guld) Det skälet är inte där för att ge både en privat enhet eller att denna enhet har monopol på denna fråga. Dessutom är kostnaderna för servering, skulle detta lån (ränta) skall undvikas och staten, det vill säga vi alla, skulle den reala: självständighet förvaltning: av landet.
*** Vem är rädd, att staten kan, på något sätt för att börja skriva pengarna: uppförstorade och utom kontroll är en person: som inte har förtroende för staten. Vi vet att: våra politiker är det hemliga: med alla tänkbara intresse (banker, olja, vapen, droger, prostitution, etc. ..) Men frågan vi måste ställa oss som är mycket enkel:
*** Varför en politiker bör vägra ansvar att skapa pengar för folket?
*** Om han inte är ärlig, eftersom det bör vara några problem och kommer att verka under etiska regler: rättvist och demokratiskt. Endast en oärlig politiker, med en sista glimt av uppriktighet säga "Nej,
ser .. inte ge mig den här skrivaren i min hand eftersom jag känner mig själv och jag skriver ut berg av pengar för mig och mina vänner!
*** Lyckligtvis i detta fall är lösningen enkel: vi tackar er och skicka hem den första person som kan göra för hans egen utsago, de fruktansvärda skador.
*** Det sista fallet är att politiken faktiskt är oärlig ... Men om det är oärligt bör avslå en sådan fantastisk möjlighet?
*** Inte för moraliska betänkligheter om vad vi har sagt redan att är oärlig. om det inte var (oärligt) nu acceptera skrivaren och skulle fungera som omtalade och mycket privata cheferna för alla centralbanker, som redovisas i den aktning och visdom utöver det vanliga, och kända för att arbeta enligt det goda i gemenskapen. Einaudi hade att säga: "för att bristen på guld skall ersättas visdom guvernören [i centralbanken, författarens anmärkning]" (sic).
*** Men sedan, varför inte en tjuv stjäl? Kanske för att det finns ett mycket kraftfullare stor bild på honom? Kanske finns det en enhet som inte vill ge honom skrivaren och göra det, Det kommer att skapa pengar för folket (om än med risk för stöld politik)? & Denna enhet är mer ärlig? Om så vore fallet omedelbart måste ge honom någon makt, skulle vet lika väl som lyder, säkrare av av politiska av ovanstående eller inte? & Om det var ganska oärlig, eftersom skrivaren har i hand och svältande folket, vilket gör det levande, i ett system med finansiella anemi? denna enhet är: Övre: oärlig: mycket, ännu mer, av den politiska, om inte vem som är "The Fat Banker?
*** Det är den uppenbara politiska kan inte och vill inte "ta skrivaren i folkets namn, eftersom den internationella privata banker inte kommer att tillåta det aldrig.
*** Att vi utvalda folk är sponsrade av bankirer och därför inte fungerar som aldrig, i en populär optisk Men alltid till fördel för deras verkliga arbetsgivare: arbete.
*** Det är sant bara politisk vilja kan vända saker, men att detta skall medvetenheten om ett stort svep av befolkningen, är informerad, medveten och motiverad att göra en radikal förändring i den politiska scenen.
*** I detta syfte bör denna artikel spridas till alla människor, tillsammans med andra skrifter, böcker, evenemang och offentliga debatter som, förklara vad är den verkliga ondska Mona och de lösningar som fruktansvärda och smärtsamma att du snart inte tas för falla ner i avgrunden. I en kommande artikel vi ytterligare viktiga aspekter av frågan och kommer att avslutas i tredje artikeln talar om Fractional Reserve, en annan bluff, detta sant chef för inflation och kraften i att kommersiella banker skapar pengar ur ingenting genom att de löpande kontona, att vi att ha kraft i dag. Sandro Pascucci
----------------------
The Neker maj 1789
*** Problemet med sammansättning och funktion i generalförsamlingen är det politiska problemet, av det har att möta om Neker, återvände till makten.
*** Jag inte föredrog trycker på för en fördubbling av antalet ersättare tredje ståndet ...
*** Trots motstånd från adeln och högre prästerskapet beviljade Crown dubbel, den tredje staten. Så börjar en lång kampanj som kommer att fortsätta fram till maj ... (P.607 Roberto Finzi historiens gång - Zanichelli)
11 Juli 1790, avfärdar kungen Necker, och bilda en regering bestående av män kända för sin te, den traditionella ståndpunkten.
*** Avskaffandet av Neker händelser och orsaker sammandrabbningar mellan medborgare och armén.
*** En del av skyddet av kungen skulle falla på sidan av demonstranterna.
*** Den 13 och återigen utvidgas rörelse: misshandelsfall till spannmålsmagasin av klostren och förstörelsen av de platser på tullen vid stadsportarna, upplopp politik mot fängelserna. väljarna att träffa på Hotel de Ville (stadshuset) bildas och milis är beväpnad. (P.613 Roberto Finzi historiens gång: Zanichelli)
-------------------------------
9 - År 1869 påve Pius IX
*** Tillkallade Vatikankonciliet fördömde rationalism och materialism och
*** I encyklikan Rerum Novarum närmade Leo XIII den sociala frågan och bekräftade människans värdighet, och skyldighet för den solidaritet, som rätten till egendom för alla, bekräftar forskaren som professor. Dr Auriti: Simec eller symbol på konventionella ekonometriska accepterade i städerna anslutna och anslutas i enlighet med art. 24 L. 142/90 och L. 265/99 i genomförandet av punkt 2: Art. 42 i den italienska konstitutionen: "på människan som sådan, finns det något som är beroende!"
*** För denna vetenskapsman och professor. Giacinto Auriti: utarbetade teorin om inkomster för medborgarna, eller skyldighet att ge en check till alla medborgare som en rättighet för medborgarskap.
*** De Rerum Novarum fördömer kapitalismen och kommunismen som oförenligt med kristendomen:
"Ett litet antal superrika, har införts för att på oändlig mängd, av proletariatet, knappt ett ok ... Det servila (slaveri)"
Leo XIII föddes med sociala lära av kyrkan. 10-20 april 1884
"Humanum Genus": SKRIVELSE ENCYKLIKA
"Order of filosofisk och moralisk relativism av frimureriet"
* Under långa århundraden av serien dessa två städer (Jerusalem och Babylon) den stred mot den andra, med olika vapen och slåss, men inte alltid med samma entusiasm och drivkraft. Men fram till i dag, anhängarna av de onda staden, inspirerad och får hjälp av samhället, omfattande och mycket skapad Det tar namnet på frimurarnas samhället verkar det som om alla konspirerar tillsammans, och försöker de senaste bevisen.
* Varför utan att dölja de mer sina konstruktioner, uppträda med extrem djärvhet mot Guds överhöghet, att arbeta offentligt och öppet till förstörelse av den heliga kyrkan, med avsikter klä alls, om möjligt, gick välsignelser kristna nationer i världen genom Jesus Kristus vår Frälsare. I denna encyklika kommer att lista alla de misstag och farorna med frimureriet. (.. Som till Rom, vid S: t Peter, dagen 20 April, 1884, år VII, av den vår pontifikatets LEO PP XIII-Copyright © Libreria Editrice Vaticana) ct. Judiska handelsmän och bankirer - Di Giacomo Todeschini
----------------------
11 - Adolf Hitler och banken seigniorage
*** Hitler bodde i huvudstaden, där judarna ockuperade en ekonomisk ställning förgrunden och den antisemitism var utbrett, detta lämnade ett djupt spår i honom.
*** 1918 dekorerad med kors av järn, har en spännande påminnelse om fronten och tillskrivs judarna och marxisterna till nederlag Tyskland. (A.V. ordlista)
*** Hans lära (National) byggde på enkla idéer, men effektivt, särskilt den överlägsenhet i den tyska ras, kallad av ödet att göra anspråk på egen domän, och att viljan var mystiskt uttryck i en person av ledare eller Fuhrer.
*** En av kapitalet i nazisterna var fanatiska antisemitiska hat, som skulle ha lett till det systematiska utrotandet av miljontals judar. Men i verkligheten döljer sig bakom dessa ideologier av förbittring och vedergällning ekonomisk ordning.
*** Hitler skulle ha sagt: "Som vi behov av pengar, och judarna är rika, vi döda dem, och så att de kan beslagta varorna?"
*** Naturligtvis fanns hat i honom för seignorage från bank bluff, genom vilken Tyskland var det fattiga och berövade. "Vi var inte dum nog att skapa en valuta knuten till guld på, som vi inte har tillgång, men för varje tryckt märke, krävs att vi motsvarar ett varumärke, på arbetsplatsen eller i varor som framställts där är ... rolig, alla tiderna Att vår nationella finansiärer, säger att värdet av valutan skall regleras av guld, eller från egendom bevarade i valven i banken av staten. "(Adolf Hitler, citerad i" Hitlers monetära systemet "som refererar till CC Veith, Citadels of Chaos, Meador, 1949)
*** Den enda av Guernsey var inte den enda regeringen att lösa sina problem på infrastruktur en utskrift ensam: den egna valutan. (Se E. Brown, "Waking Up till Minnesota Bridge," i 4 augusti 2007).
*** En mycket mer välkänd modell, kan du ta reda på Tyskland: från första världskriget. När Hitler kom till makten, var landet helt och hopplöst förstörd.
*** Versaillesfördraget hade införts på tyska krigsskadestånd till folket att de hade förstörts, med vilken det var avsett att ersätta de kostnader som uppstår för att delta i kriget för alla de krigförande länderna. Som uppgick till tre gånger kostnaden för värdet av alla fastigheter i landet.
*** Den spekulationer om den tyska marken hade orsakat dess sammanbrott, påskynda tillkomsten av en av de företeelser den ruinerande inflation av de mer moderna. Vid sin topp, en skottkärra full av sedlar, för motsvarande 100 miljarder av varumärken, inte ens tillräckligt för att köpa en limpa bröd.
*** Statskassan var tomma, och stora mängder av bostäder och gårdar hade beslagtagits av banker och spekulanter.
*** De som bor i slummen och dö av hunger.
*** Av Ingenting liknande hade aldrig hänt förut: det fullkomligt förstörelse av en nationell valuta, som hade utplånat de besparingar av folket, verksamheten och ekonomin i allmänhet.
*** I värre saker fick, till slutet av detta årtionde, den globala depression.
*** Tyskland kunde inte låta bli duka med den i skulder och slaveri till internationella långivare.
------------------------------
Under nittonhundratalet. I Palestina:
*** Efter den första världskriget och kollapsen av det ottomanska imperiet, kom Palestina under förvaltning före det militära, då civila i Förenade kungariket, som i 1922 gav Nationernas Förbund mandatet över landet.
*** Mandatperioden, trädde i kraft året därpå, sedan till omvandlingen av den sionistiska organisationen, judiska och på myndigheten att öka den judiska utvandringen var landet teatern av blodiga kravaller.
*** Vägran Storbritannien för att samla de rekommendationer som den sionistiska kongressen i New York, för upprättandet av den judiska staten (den upplyste eller sataniska, inte alls ville ombildning av Israel och fruktade återuppbyggnaden av templet, "Det skulle ge en kraftig broms till projekt av deras New World Order), är bildandet av den judiska förbundet, som ansvarar för anordnandet av en olaglig invandring, och verkligheten för en ny judisk terrorism, övertalade Storbritannien att avstå från uppdraget.
*** År 1949, den gemensamma kommittén; av vapenstilleståndet Förenta nationerna, Palestina delas in i tre områden: territorium i Gaza, ockuperat av Egypten, majoriteten av den judiska och den grav Ghor: anslås till Jordanien, i övre Galiléen, som tilldelats den västra höglandet Israel.
*** År 1964 var flyktingar klassificerade, organisationen för befrielsen av Palestina, varav kriget i sex dagar, sätta ljuset bräcklighet. Sedan 1969 har den palestinska nationen och kan anslutas de olika rörelserna, och att upprätta förbindelser med arabstaterna.
*** 1993. Den kom slutligen, erkännande av det avtal som undertecknades med Israel till Washington, Arafat och Israels premiärminister Rabin, som beviljades med självständighet för Gaza och Jeriko.
*** Under 1994 har den börjat, och om återkallande av ett stycke samtida militära och administrativa funktioner till palestinierna.
*** Trots internationellt erkännande, gynnsamma för eftergiftspolitik, dock är takten Isis, genom ömsesidig spänningar och intolerans för repressalier och innehav absolutistiska: utkämpat, nya spänningar, och terroristattackerna har upprepats i all oändlighet av båda parterna . Under senare år har planen för att den palestinska ekonomin expanderade. Valet av 1996 såg seger för Arafat i hans parti, Fatah.
------------------------------
Liberalismen vill slå kriget (av Joaquin Bochaca) översatt av Margareta
Huffstickler av:
23/10/2007: signet @ work: Sandro Pascucci: http://www.signoraggio.com
http://www.signoraggio.com/signoraggio_liberismovuolelaguerra.html
*** I oktober 1938 gjorde Walter Funk, ekonomiska minister i Tredje riket, en resa till Balkan under den viktiga verksamhet som avslutades med fd Jugoslavien, Turkiet, Bulgarien.
*** Den Rumänien var inte benägna att följa dem ibland, på grund av motstånd från konungens Carol av Rumänien, undergiven önskemål från hans älskarinna, tawny äventyrliga judiska Elena Lupescu (mer känd som Magda Lupescu) som hade följt de övergivna, som kronprins, hans fru och son och (temporärt) med krav på kronan. Som beskriver vad följer att detta hänt:
*** Den 15 november kom 1938 kung Carol av Rumänien och till London hyllades av "anti-nazist" till Hyde Park. Men ingen trodde att kungen hade kommit till
London bara för nöjet att betala sin närvaro vid demonstration pro-judiska.
*** Carol representerade de sällsynta motstånd mot den ekonomiska expansionen av Tyskland av sydöstra Europa.
*** Carol hade kommit till London för att möta de bankirer i "City" och för att försöka motverka utbyggnaden av Tyskland.
*** Syftet med resan var indirekt avslöjades av Robert S. Hudson, en medlem av rådet för kronan och sekreterare i Department of Foreign Trade,
i ett tal till kammaren i underhuset två veckor senare mer, den 30 november.
*** Var ett tal av största vikt, att konstitutionen, en virtuell förklaring av ekonomiska krig, Mot Tyskland: "utkämpade det ekonomiska kriget, fram till i dag, innan kriget någonsin."
*** Var det ett tal som indikerade ett viktig del av "City" i London, som tidigare såg Hitler som en "propp" av Stalin, hade nyligen: före kriget utvecklades i den riktning tankegångarna som Churchill. Här ett fragment av talet detektor av Hudson brutalt uppriktig. "Tyskland inte ogynnsamt för den brittiska marknaden i Tyskland, måste vi erkänna detta, men vad som vi klagar Det är, med sina metoder, kommer det att förstöra, handel runt . världen kan vi säga om att orsaken av inflytandet från den tyska ekonomin ligger i det faktum att det lönar producerande länder i Central-sydost om de höga priser som ligger långt mer av de som betalas på marknaden Världen | Att vi igenom alla de förfaranden skulle tillämpas.
Det enda sättet är att organisera våra industrier på det sätt som de kan förhindra det, på tyska industrin och säga till Hitler och hans folk: "Om, du kommer inte få ett slut på din nuvarande sättet att gå vidare, och inte nå en överenskommelse med oss, i vilket, jag lovar försäljningen av dina varor till ett pris som kommer att garantera en rimlig avkastning, kommer vi att bekämpa och besegra dig med dina egna metoder. "Ur strikt ekonomisk synvinkel, är vår nation oändligt : kraftfullare i något annat land i världen i alla fall flera av de starka Tyskland, och därför njuter vi stora fördelar, som leder oss att vinna kampen ".
*** Efter tal av Hudson, pensionerad status för sin England till "mer gynnad nation" från Tyskland, en position som är handel fördrag
estrar hade behållit samma sedan 1927.
*** USA gjorde samma sak egendomlig tillfällighet tid och handling.
*** Storbritannien och Förenta staterna, förkämpar för den liberalism, både politiska, ekonomiska såväl som de två saker är oupplösligt förbundna - var upprörda eftersom Tyskland, säljer sina varor billigare att rippa dem: de traditionella marknaderna.
*** Deras ilska är upprörande där var den berömda friheten i deras handel, särskilt helig för anglo-amerikaner?
*** Hudson talade om orättvis handel konkurrens. Varför fel?
*** Tyskland kunde sälja de sina produkter till fler billiga av en anledning, och enda, eftersom [den tyska] inte är beroende av "Gold Standard" som grund för sin valuta, sina produkter och inte vägts vid varje etapp av produktionen från tunga intresse [debiteras] av den anglo-amerikanerna och deras bankirer och finansiärer.
*** Detta är den verkliga anledningen för skjutsen till 180 ° Det var förverkligas i slutet av 1938, inklusive den inflytelserika bankirer i "City" i London.
*** En sann lokala ekologiska, naturliga, omsättas i praktiken av den nationalsocialistiska Tyskland var i kris, av rent aritmetiska orsaker, regerade den klassiska liberala ekonomin att detta i England och hade förslavat nationer mer sårbara.
*** Men här är ett annat faktum som senare ledde till klimax: irritation av bankirer, köpmän, redare, försäkringsbolag och kaptener från industrin som är: vandrade runt Strand, "City" och Whitewall.
*** Den 10 december 1938 mexikanska regeringen undertecknat ett avtal med Tyska riket med stöd av vilken det levererades till det senare, under 1939, värdet av olja för $ 17 miljoner. Detta kom från oljeborrning att den nationalistiska regeringen i Mexico City hade exproprierade amerikanska judar av Standard Oil of New York (SONY) (2).
*** Detta var droppen som gjorde vasen overflow ("droppen som fick bägaren att rinna över") var en byteshandel avtal: Riket skulle ha betalat för detta med oljeexporten av apparaten av sin egen bevattning, jordbruksmaskiner, material för kontorsmaskiner för att skriva och fotomaterial. För Dessutom ingick avtalet på grundval av ett pris mycket mer
botten av den nuvarande världen.
*** Resultatet av ovan: Tyskland skulle få oljan utan att betala till den kungliga nederländska, som kontrolleras av Judisk Samuel Deterding engelska, och inte heller till "Standard Oil", som förvaltas av USA av Rockefeller klanen. Affären skulle ha förverkligats utan att för att "City", en ren touch shilling för hälften av operationerna kredit, finansiering, garantier, optioner, fraktkostnader och premier för försäkring.
*** Det skulle vara en enkel byteshandel, som garanteras av regeringen i Tyskland självt, och transporten utfördes på tyska fartyg.
*** För de stora pojkarna i "City", mäklare av världen, var detta en verklig chock.
*** Tålamod att Hitler skulle använda liknande förfaranden på Balkan och med Turkiet.
*** Det skulle gå som grannar i Tyskland Centraleuropa fraternisera med det men att förlänga direkt byteshandel med Latinamerika
skulle fördöma "the City" på några oundviklig nedgång.
*** Mer fortfarande verkade nära förestående att ministern i riket Walter Funk var att förbereda en viktig resa till Buenos Aires, Montevideo och Santiago, Chile för de
*** För "City" var början till slutet.
*** Som en följd av nya och viktiga delar av den brittiska plutokrati, anglosaxiska själavandring, inom Churchill ("den part i kriget", NDT).
1.En slag efter den andra föll på "Stad" i 1938-1939:
- Resan i angelägenheter sydöstra Europa Funk
- Erövringen av Guangzhou och Hankou, domineras England av Japan i
- Den tysk-mexikansk avtal om olja
- Tillkännagivandet av för resor i verksamheten i Sydamerika
- Försvagningen av pro-brittiska ställning kung Carol
- Förlusten av hela den kinesiska marknaden för hälften av den japanska erövringen
- Ockupationen av Albanien genom Italien.
*** Var och en av dessa händelser ledde till desertering i fred styrkor, som räknas om: Chamberlain för hans politik för "eftergiftspolitik" Monaco i avtalet från september [1938].
*** När dessa krafter agerat öppet till förmån för den polske utrikesministern Beck, låg Stalin.
*** Framstegen mot den östtyska "Drang nach Osten" att detta framsteg samtidigt gav landet till plogen och tyskarna skulle ha undanröjt den potentiella fara för den kommunistiska Europa och världen skulle bli arresterad.
*** I sanning, i början av December 1938 återstod fortfarande några män av brittiska företag, som var ett bålverk av inredningen till i "City", mot stolparna krigiska krafterna.
*** Men motståndet snart skulle utplånas av de offensiva sionistiska från New York, representerad av "Brain Trust" av president Franklin Delano Roosevelt. Final anteckningar:
1. I själva verket sedan 1870 i Storbritannien inte kunde konkurrera med Tyskland i handeln, som har exporterats år 2005: en miljon dollar av varor runt om i världen, och är världens största exportör, i raden av de senaste fyra åren trots buller på den västra Kina.
2. Att Förenta staterna efter den japanska hade ockuperat, kämpade 1945,
Märkligt nog kom en jätte med ett namn som inte japanska: SONY.
3. Latinamerika skulle upphöra att vara av "privat egendom" i Storbritannien. Det slutliga resultatet av konkursen Was The G.B. på grund av H.M. II och framväxten av den "Yanquis" ("Yanquis gå hem"). Joaquin Bochaca är förvisso den första revideringar i den iberiska språk, som annonserar revisionistiska författare föga hittills kända i anglosaxiska världen. Bochaca, en advokat från toppen av skarpa prosa, är också en litterär teoretiker och översättare av Ezra Pound och Hermann Hesse av den tyska. Denna och andra skrifter av värdet av B. har översatts av fru Margaret Huffstickler, en lingvist från enkla talade latin. är också en populär sångerska.
Barnes Review, vol XIII No.4 Juli augusti 2007 söndag 21 oktober 2007: Joaquin Bochaca 16:54 - Översättning av Alfio Faro länk: http://www.rinascita.info
----------------
De är förbannade i Jesu namn, alla medbrottslingar av brottslingar och banken seigniorage.
De är förbannade i Jesu namn, alla de som gör våld på grund av religion. De har tron på helvetet för att avsluta på.
Alla dessa kommer att dö i förtid, med fruktansvärda ångest och sjukdomar, men inte innan, för att bli förödmjukade genom sina barn och för att ha sett förstörelsen av deras barn.
+ + I Faderns, och Sonens + av + Helige Andes + Amen! +
Cross den Helige Fadern Benedikt: Cross saint You Are My Light och är aldrig
Dragon min ledare.
Gå tillbaka, Satan! Övertalade jag inte fåfäng saker. Jag vet det onda saker som jag
erbjuda, förgifta din drink själv.
CSPB Crux Sancti Patris Benedecti - Cross av den Helige Fadern Benedikt
CSSML Crux Sacra Sit Mihi Lux - Heliga Korsets Be my Tänd
NDSMD Icke Draco sitta mihi DUX-Vad draken är inte ledare jag
V. R. S. Retro Vadre = Satan - Satan Go!
NSMV = Inte övertyga Mihi Vana - Jag är inte övertygad om fåfänglighet!
SMQL = sunt quae Libas Mala - Detta erbjudande mig som är dåligt!
I.V. B. Ipsa = Venena Bibas - drycken din gifter dig själv!
dricka ditt gifter från dig själv - pax.
Denna församling, som tas upp av Gud står hotar rebellerna och straffa dem
med gissel och med död om det behövs.
Denna avdelning, som tas upp av Gud att det står hot rebellerna och det straffar
Dem med gissel och med döden om nödvändigt.
-----------------------------
Och jag profeterade mot dem i Jesu namn:
och om de fortsätter att stiga, kommer de att se förstörelsen av ättlingar.
deras 1 - att ångra! 2 - de betalar skadestånd! 3 - befria fångarna!
CSPB CSSML NDSMDVR SNSMVSM QLIVB = denna församling, som tas upp av Gud står, rebellen hot.
------------------
som talar illa om påven SS Benedictus XVI kommer att få förbannelser i denna tjänst av lorenzojhwh.
Benedikt XVI är mannen ädlare, odlade och milda av nittonhundratalet. och lever i ett sekel av barbari och satanism.
----------------
http://catlady4justice.blogspot.com
-------------
som har behov av att vara idiotisk, att hata en form av regering, eller av religion eller människor?
I metafysiken av ateistiska sekulära Maritain det är hemligheten för
Harmoni och utvecklingen i hela mänskligheten.
Nätet Arbetet, frimureri, den Ss.p.To. och banksektorn seigniorage?
De är det perfekta verktyget för Satan för förslavning av mänskligheten!
Gud välsigne! Tiden var kort, men rädslan var så stark! Vänner talar väl om mig: i själva verket betalade ingen mig. Fiender kommer att tala illa om mig, men säkert de kommer alla att straffas: i Jesu namn!